Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לאחרונה הכל מתפוצץ בפרסומות על מעבר לספקי אנרגיה משניים, הם מציעים עד 20% הנחה בשעות הלילה, או אפי' חשמל בליל בחינם למשך חודשיים (מוגבל...) ואני כמו ישראלי חשדן, מנסה להבין איפה פה העוקץ, 

דמי חיבור 'חד פעמיים' גבוהים? 'תשלום קבוע' פי שניים מחברת החשמל? או שהפעם אין כוכביות שמסתתרות? יש מישהו שניסה ויכול לשתף?

עריכה אחרונה על ידי לב טוב

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם

(כשמגלים את זה מאוחר זה כואב פי כמה... סתתתתתתתם) 

מי זה אליהם? ולפני כמה זמן הצטרפת?

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם

סלקום... השם הזה מוכר לי מאיזה מקום...

נזכרתי! הטריפול של התקשורת!

אלקטרה פאואר... מי הם?

סופרגז ממונופולי הגז הביתי!

וברצינות:

1. תעריפי תעו״ז לא ממש משתלמים. מזגן אתה צורך בשעות העומס היקרות גם בקיץ וגם בחורף, המקרר עובד מסביב לשעון. ותקום ב 3 בבוקר להעביר את הכביסה למייבש של המכונה שהפעלת בחצות?

2. כמו כל ה"מבצעים" מהסוג הזה חודשיים בחינם זו סתם מלכודת דבש.

3. לפחות מנסיוני שרות הלקוחות של חח״י בסדרי גודל יותר טוב מזה של חברות התקשורת.

4. לא הייתי שם את התשתית החשובה הזו בידיים של חברות עם עבר (והווה) של לדפוק את הלקוח.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם (נערך)

עד כמה שידוע לי החברות האלו רק מבצעות את החיוב. התשתית נותרת של חח"י בלבד. רק נדרשת החלפת מונה ב'חכם' (גם כן על ידי חח"י).

אני שוקל גם. עד כה לא מצאתי שום חסרון או קאטץ' מלבד התשלום הראשוני על המונה.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם
לפני 11 שעות, borsood כתב:

1. תעריפי תעו״ז לא ממש משתלמים. מזגן אתה צורך בשעות העומס היקרות גם בקיץ וגם בחורף, המקרר עובד מסביב לשעון. ותקום ב 3 בבוקר להעביר את הכביסה למייבש של המכונה שהפעלת בחצות?

לבעל רכב חשמלי שמטעין אותו כל לילה זה יכול להיות אחלה דיל. 

לפני 11 שעות, yuvk כתב:

רק נדרשת החלפת מונה ב'חכם' (גם כן על ידי חח"י).

גר בבניין חדש יחסית, יש כבר מונה חכם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם

אין בינתיים מתחרה רציני וראוי (שמייצר לבדו את החשמל) לחח"י. 

החברות האלו עובדות על התשתית של חח"י, רוכשות את החשמל של חח"י ומשווקות אותו במחיר אחר מזה של חח"י (עיקרון הגודל- רוכשים בזול יותר מלקוח קצה).

המחירים והמבצעים לבינתיים הם כנראה בסדר, עד שתהייה מסה קריטית מסויימת של מצטרפים שתגרום לשינוי דרמטי בתנאים. מעריך שייקח כמה שנים עד אז. 

לא עברתי בעצמי כך שאין לי ניסיון. 

האמת שגם לא מתכנן לעבור בשלב זה. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...