Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 22 דקות, sperial כתב:

מי משלם לך על עזרי השמיעה?

תלוי, לרוב אני אלא אם מכוסה ע"י קופת החולים. אין קשר לתחבורה כלל.

פורסם

אז כנראה שגם המובילאיי על חשבונך.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, Centaur כתב:

קרא שוב, לי יש בעיה לשמוע צלילים וצפצופים לכן ציינתי את מובילאיי.

הבנתי אותך.

התייחסתי לחלק שלך בהודעה - שאלת אם מישהו אמור לממן לך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 12.9.2023 בשעה 11:03, sperial כתב:

אם כך אתה זקוק לאמצעי עזר מיוחדים.

אני לא מכיר רטט במובילאיי.-קיימת אפשרות לחבר מנוע רטט

• חיבור להתרעת רטט במושב הנהג או בגלגל ההגה בכדי לאפשר התרעה פיזית לנוהג ברכב (בתוספת מחיר)

יש התראה חזותית על הצג, אבל אם תסתכל עליה יותר מידי תפספס את המתרחש סביבך.

ואחזור על מה שנכתב בפורום מאות פעמים: אמצעי הבטיחות החשוב ביותר הוא נהג מיומן וערני. כל אמצעי הבטיחות האחרים, בודאי ההתראות ללא התערבות, מצמצמים תאונות ונפגעים, אבל רק במידה מתונה. הן לא מונעות מעבר באדום או תאונות חזיתיות.

פורסם
בתאריך 12.9.2023 בשעה 11:10, Centaur כתב:

אני מדגיש שוב, תמיכה ברטט יש וקיים שנים במוצר מובילאיי וזאת לא שאלתי אם יש או לא.

שאלתי היא, אני אמור לשלם על התקנת המובילאיי כשהיא אמורה להיות מותקנת כחוק ברכבים ששנת ייצורם הוא מ-2018 ואילך?

אם יש או אין חובה מצד כלמוביל בהשתתפות המימון?

תודה.

למה אתה צריך רטט ושטויות פשוט תהיה בנתיב שלך הכבישים לא השתנו מאז צאת הטכנולוגיה

אני נוהג על רכב 2002 ועדיין נמצא באמצע נתיב

פורסם

הבעיה היא שיצא לי לראות הרבה אנשים חושבים שאמצע הנתיב זה כשאתה נוסע בדיוק על הקו. אלה, כדאי שיהיה משהו באוטו שיעדכן אותם (או אפילו יתקן אותם).

• תוכן חדש...