Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מיני עד 30K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש לקנות רכב מיני יד שניה, 2 נסיעות בינעירוניות בשבוע, ובכל יום נסיעות עירוניות קצרות לעבודה. חשוב שבעיקר יהיה אמין, וחסכוני בדלק

אשמח שהרכב יהיה יחסית נוח גם לנסיעות בין עירוניות, אבל מוכן להתפשר מעט

פורסם

עוד קצת פרטים - 

לרוב אני נוסע לבד / עוד בן אדם אחד

נסיעה בין עירונית אחד לירושלים כל שבוע

מצפה לנסוע בשנה לא יותר מ-15K

קצת דגמים שראיתי -

- פולו / איביזה (2015/2016) - נראים יחסית חזקים, אבל אני לא בטוח איך הם לגבי אמינות ותחזוקה

- i10/ספייס סטאר/ספארק (2016/2017) - לא בטוח שיהיו טובות ככ לנסיעות בין עירוניות, עם זאת אני מתכנן לעשות רק אחת כזאת בשבוע

- מאזדה 2 (2013) - נראית טובה מכל הבחינות, מלבד זה שבתקציב שלי אפשר להשיג רק דגם 2013, ואני תוהה האם זה קצת ישן כבר

- פורד פיאסטה (2016) - כרגע נראית כמו אחלה אופציה, מה דעתכם?

פורסם

לדרישות שלך רכבים כמו ספייס סטאר או i10 יתאימו.

המיצובישי חסכוהית יותר אך היונדאי שקטה יותר והסלון מרגיש מודרני יותר, שים לב שליונדאי יש מהוע 1.2 ו 1.1, חפש את. ה1.2.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הגיר הרובוטי של פולקסווגן יאכיל אותך מרורות בתיקונים בנסיעה עירונית. או שתיקח ידני או שתוותר

אם היברידי במצב טוב (ושהסוללה באחריות) בתקציב שלך, לך על היברידי. אם לא- רכב עם גיר רציף. הונדה ג'אז למשל. הפער בצריכת הדלק מול רכבי 4 הילוכים (יונדאי i10/i20 ומקבילותיהם פיקנטו/קיה ריו, מאזדה 2 הישנה) הוא משמעותי ובעיר הם ישתו יפה מאוד

פיאסטה 2016 פחות מומלצת (ענייני אמינות כמו בפורד פוקוס). הישנה (1.4 אוטומטית רגילה) טובה מאוד אבל כמו כל רכבי 4 הילוכים היא תשתה יפה מאוד

פורסם (נערך)

I10 עם מנוע 1.2 יעשה בגדול את העבודה, מעט חלשה אבל מרגישה מודרנית יותר ויחסית זריזה.

מאזדה 2 בשנים האלו מרגישה מאוד מיושנת ועצלה(אך אמינה מניסיון).

אישית הייתי מתרחק מפולו/איביזה עם DSG7, עקב אורך חיים ירוד ומרובה תקלות של תיבה זו.

עריכה אחרונה על ידי Ukrainaura
  • תוכן חדש...