Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבחינתי התרשמות אישית לא שווה כלום. כבר הוכח פעם אחר פעם שזה שמישהו טוען שהוא שמע משהו, לא באמת אומר שההבדל אכן קיים. אם אין לך כח להסברים טכניים מבחינתי אין שום טעם לדיון, אנחנו לא מתווכחים על מיסטיקה אלא על אודיו ולכל דבר יש הסבר טכני.

DVD-A לא ממש מצליח להתרומם (אם אינני טועה יותר כותרים יוצאים בSACD) ולא ברור לי למה לדעתך ישתנו פני הדברים, הרי זו מדיה דיגיטלית.

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היה מורכב על האוטו אלפיין 9830...

ג'ניה אני לא מבין מה אתה רוצה להגיד מתוך כל הרשימת שטויות שרשמת...

הקלריון יותר טוב זה אומר שיש לי כסף להחליף לקלריון?

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

יש תמצות קצרצר שכתבתי על כל הנושא אני אנסה לחפש אותו.

עקרונית הבדל בין HUים שונים קיים.

אם מדובר באותם הממירים אז לא ישמעו הבדל במצב FLAT. בדרך כלל יש הבדלים בDSP לכן יהיו הבדלים בין הEQ השונים.

עוד הבדל הוא יחס אות לרעש אבל בשבילו צריך רכב מושקע ביותר בשביל לשים לב להבדלים.

בכל אופן עם דיסקים מסחריים אי אפשר לשים לב להבדלים כמעט רק עם דיסקים שהוקלטו באולפני יוקרה עם הממירים הכי איכותיים (כמו APOGEE) ועם הטווח דינמי הכי מרשים שיש.

:עריכה: לא מצאתי את המאמר המקורי שנמצא בCABLES.ORG.IL מכוון שהפורום נסגר שם. אבל בזמנו העתקתי אותו לכאן, למרות שפחות נוח לקרוא:

http://www.pc-spot.co.il/community/viewtopic.php?t=10672

:עריכה2: מצאתי גם את הציור המצורף במחשב שלי (בפוקס)

bitrate.JPG

פורסם

וד"א רק להוסיף עם האלפיין עוד שחקתי קצת ועדיין אני חושב שהפיוניר שלי נשמע זהה ואם יש הבדל הוא קטן מאוד שלא הבחנתי בו...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
היה מורכב על האוטו אלפיין 9830...

ג'ניה אני לא מבין מה אתה רוצה להגיד מתוך כל הרשימת שטויות שרשמת...

הקלריון יותר טוב זה אומר שיש לי כסף להחליף לקלריון?

תקרא שוב ואולי תבין!

:king:

פורסם

הבנתי שמה שאתה אומר זה שלא עזרתי בכלום ושאני אומר שאני נשאר עם הפיוניר בטענה שהוא ברמה של הקלריון...

אם היה לי כסף עכשיו היה לי קלריון באוטו...

אני לא מבין מאיפה אתה מביא את המשפטים האלה...

ד"א אם הפרא אאוט של שתיהם זהה והכיוונים במגבר נשארו זהים אז מה רע במבחן העוצמות שוות לא?

פורסם

שום דבר לא רע בזה, הנקודה היא שגם שום דבר לא טוב בזה!

זה פשוט מבלבל המון אנשים שחושבים שהם אותו הדבר ואין הבדל בינהם.

:king:

פורסם

שום דבר טוב?

נתתי חוות דעת איך מכשיר נשמע לי במבחן עיוור...

אני חושב שאם היה מישהו שעכשיו היה מתלבט בין פיוניר לקלריון עזרתי לו מאוד לבחור...

ואני חושב שפתחתי עוד נקודת מבט לדעה הרווחת שאין הבדל בין הד יוניטים...

פורסם

מיכאל, לדעתי לא פתחת דבר. אתה חושב שהניסיון היחיד שלך הוא פקטור בין אלפי ניסיונות ומבחנים? הוא לא. כמו כן כפי שנאמר, ה"מבחן העיוור" שלך לא עמד בתנאים ככה שלהסיק על פיו מסקנות ממש אי אפשר.

פורסם

מה כן צריך לעשות כדי שהמבחן יעמוד בדרישות?

פורסם

צריך לארגן את שני הפאנלים, אני כבר אתן לך לעשות את המבחן "בדרך שלי".

ולאחר שאתה תבלבל עם עצמך מעט .. אתה תבין שלא פיספסת כלום ולא תשתגע ולא תחליף פאנלים מיותרים עכשיו

:)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

דיברתי עם המתקין שלי ויש הבדלים בין המכשירים!!!

קודם כל הרבה תגובות אינן מדויקות.

המכשיר שונה ברמת העיקרון במעבד הפנימי שנקרא dac כלומר דיגיטל לאנלוגי.

הרדיו דיסק קורא מדיה דיגיטלית כלומר רצף של ספרות או אפס או אחד.

את זה הוא ממיר לגלים שזה כבר אנלוגי .

המעבד הפנימי כלומר dac שונה בין המכשירים! ומה לעשות קלריון קצת יותר איכותי.

שני המכשירים מצוידים ב-dac של1bit אבל כמו שכולנו יודעים גם בhu של קליפורניה בום יש מעבד

של 1 bit ולא כולם באותה איכות . זה הבדל רציני.

חוץ מזה המכשירים שונים בתיכנון של החברה המייצרת.

לפיוניר יש יותר פיצ'ורים כלומר המכשיר שולט על אקולייזרים(תדרים פנימיים , רוחב עקומה של התדר הנבחר וכו') זה משפר לנו את החיים כשאנחנו מפעילים אותם וחלק מן המקרים זה "מוסיף"

אבל אנחנו פוגעים באיכות המוזיקה המוקלטת

בגלל הסיבה הזו כל מיני מכשירים (hu) ברמות הגבוהות לא מצויידים בכל מיני פיצ'ורים

תסתכלו על hu הבאים:

clarion hx-d2

nakamichi cd45z

alpine 7939דגם ישן

alpine 7949דגם ישן גם הוא ועדיין נמכר http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=39755&item=5777314043&rd=1

eclipse 5961

rockford rfx-8140

clarion drx9255

alpine cda 7990 f#1

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=39755&item=5777314043&rd=1

בקיצור מי שרוצה אקולייזר,שיקנה אקולייזר אנלוגי של אודיו קונטרול

מי שרוצה קרוסאובר שיקנה אנלוגי .

מי שרוצה להיות ממוצע כמו כולם שיקנה פיוניר עם כולללללללל הפיצ'ורים ועוד ישאר עם עודף.

וחוץ מזה לשים לב שלקלריון 646 יש פונקציה שנקראת tone bypass כלומר לעקוף את כל המעבד של הסאונד הפנימי

ולסיום אם כבר עושים מבחן לשים לב ש4v של קלריון זה לא 4v של פיוניר

לכל מכשיר hu יש נתון פנימי שנקרא preout impadence וגם הוא שונה!!!

המכשיר בflat עם lodness או בלי?

ויש עוד אבל אין לי כח לכתוב

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

• תוכן חדש...