Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים..

יש לי בעיייה עם האזעקה שלי...אחרי שאני מפעיל אותה היא ננעלת הכל טוב ויפה אבל אחרי כמה דקות היא מצפצפת לבד...יש למישהו רעיון??

עכשיו עוד דבר(אני יודע שכבר טחנו את הנושא פה אבל תמיד טוב לשאול שוב)

אני רוצה לתקן סדק בספויילר שלי הוא מפיבר...באיזה חומר להשתמש? שפכטל פחחים?

עזבו את הצביעה ואת כל תהליך הגימור זו לא הבעייה רק לדעת עם איזה חומר להשתמש תודה....

פורסם

בקשר לאזעקה תנסה לבדוק את הגלאי נפח,בד"כ הם אלו שעושים את הבעיות אם זה לא הגלאי נפח אז תבדוק את הסוויצ'ים בדלתות(אלו שמדליקים ומכבים לך את האור כשהדלת פתוחה) ואם גם זה לא אז הכי טוב תיגש לחשמלאי רכב שיבדוק לך.ובקשר לספוילר אתה קודם חייב להדביק את הסדק עם דבק אפוקסי או לעשות מילוי מחדש עם פיבר ואז לעשות לזה מלמעלה עם חומר פחחים.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אופל קטעים איתך אחי...

עכשיו בדקתי את הגלאים והם לא הבעייה הייתי גם אצל איזה חשמלאי פה והוא אמר שלא שווה להתעסק עם האזעקה רוב הזמן זה לא ניתן לתיקון...אבל נראה לי הוא סתם חיפף אותי כי לא היו לו עצבים להתעסק עם זה..

בקש לסדק בספוילר אי אפשר ישר למרוח שפכטל פחחים?

שהכינו לי את הרכב ראיתי שהם מורחים חומר כזה כמו שפכטל ישר כדי לעצב דברים מה זה החומר הזה??

• תוכן חדש...