Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיגון לרכב

usafun
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באופן מפתיע, חברת הביטוח שלי הסכימה לקודן בלבד לרכב החדש (גם אצל היבואן לא האמינו למראה עיניהם). זה אמנם חסך לי לבטים ובירורים טרם קבלת הרכב, אבל כעת, כאשר הרכב בידיי, וכאשר ברור לי שכדי לגנוב את הרכב שלי מספיק שגנב יירק על הקודן... הייתי בכ"ז מעוניין לשים מיגון כלשהו.

אז כשהברירה בידיי - יש חברה מומלצת שיש לה מערכת אמינה בלי שאקרע את הכיס?

פורסם (נערך)

אין היום שום מערכת הגנה לרכב שמונעת גניבה. הגנבים היום יודעים להתמודד עם הכל ובקלות פשוט מוגזמת.

הם פחות מסתובבים עם כלים והפריצה יותר אלקטרונית - תשים מנעול הגה אולי זה יגרום להם לעבור לרכב הבא. מעבר לזה חבל על הכסף.

לחבר גנבו רכב פעם שלישית בפתח תקווה שבוע שעבר יונדאי טוסון בלי לשבור חלון בלי כלום. הגיע עם בוסטר תדרים פתח מבחוץ את הרכב והניע ונסע לשלום סיפור של דקה. רכב היה עם איתוראן, קודנית וכספת. אפילו לא התריע לו שהרכב זז כי זה היה באמצע היה ונראה להם נורמלי. אתה רואה את הסרטון כי הרכב חנה באמצע הרחוב ולא מאמין כמה בקלות הלך הרכב.

עריכה אחרונה על ידי TZR84
  • אהבתי 1

פורסם (נערך)

מצטרף לנאמר מעלה. 

כל מערכת שתשים תיפרץ במהירות. היה פה שרשור בנושא לא מזמן, המסקנה הייתה מנעולי הגה וכו'. אמנם נשמע כמו בדיחה, רכב 2023 עם מנעול הגה עתיק, אבל אם זה מה שיועיל...

עריכה: 

קישור לשרשור -

עריכה אחרונה על ידי topop
פורסם

הכוונה לא למנגנון מונע גניבה, כי זה יקרה רק אם מחנים את הרכב בסלון. הכוונה מערכת איתור, כי הביטוח המקיף מחזיר כספים, אבל בשווי לוי יצחק וזה לא מפצה במלואו. לעומת זאת, מערכת איתור עשויה לעצור את החולירות בדרך.

פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, usafun כתב:

לעומת זאת, מערכת איתור עשויה לעצור את החולירות בדרך.

ואז תקבל את הרכב פצוע ממרדפים וניגוחים, הביטוח ישמח לשלם לך "רק" על הנזק - התיקונים, ותישאר אם אוטו ברמה של אחרי תאונה. 

משהו בסטייל הזה, https://archive.jdn.co.il/video/1684991/

עריכה אחרונה על ידי לב טוב

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם

נכון שזה לפעמים התסריט, אבל כשהםגיעות הן כ"כ חמורות, הרכב לעיתים מושבת ואז בכל מקרה נפגשים עם מחירון דוד לוי יצחק.

פורסם

אז הם צריכים להגיע עם מכשירי חיתוך. כלומר צריכים לבקר פעמיים לפחות. כבר פתחתי בעבר פוסט על מנעולי הגה, שאם הם רק מעכבים את הגנב, זה כבר יוריד לו החשק. כי יש לו להתגבר על מערכת מיגון וגם לחתוך הגה. יותר מדיי בשבילו מבחינת זמן.

פורסם

בקיצור, מנעול הגה טוב, שאם מכסה כל ההגה עוד יותר טוב, ובלי מיגון איתור.

וליתר בטחון גם נחש צפע מאולף מתחת לכסא הנהג...

• אהבתי 2
פורסם (נערך)

מעל.

שיראו מהחלון ויוותרו מראש, ככה לא תצטרך לפנות את הגופה.

עריכה אחרונה על ידי Froyne
  • מצחיק 2

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם
לפני 17 דקות, Michael01 כתב:

איך הגנבים מתגברים על קודן?

פחות או יותר באותה קלות שהם מתגברים על מנת פלאפל.

איך - אני לא יודע, זה לא המקצוע שבחרתי ללמוד🙃

פורסם
לפני 8 שעות, Michael01 כתב:

איך הגנבים מתגברים על קודן?

אני שמעתי שהם נותנים לצעיר שבחבורה לטפל בכך כדי שיצבור ניסיון, וחוצמזה, יש לו הכי הרבה רוק בפה, כי על הקודן כנראה כ"כ קל להתגבר, שהם מתחילים ביריקה הגונה (ובד"כ זה מספיק..).

• מצחיק 1
פורסם
בתאריך 14.8.2023 בשעה 09:37, usafun כתב:

הכוונה לא למנגנון מונע גניבה, כי זה יקרה רק אם מחנים את הרכב בסלון. הכוונה מערכת איתור, כי הביטוח המקיף מחזיר כספים, אבל בשווי לוי יצחק וזה לא מפצה במלואו. לעומת זאת, מערכת איתור עשויה לעצור את החולירות בדרך.

מערכת איתור לא תתן לך כלום.

הנ"ל נכתב מתוך ניסיון עם הרכב שלי שנגנב לפני כשבועיים, למרות שהיה מותקן בו איתוראן. איתוראן התקשרו אליי כחצי שעה לאחר הגניבה כשכבר לא היה מה לעשות עם זה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...