Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח אם מישהו יוכל לתת המלצה למוסך שיכול לתקן 

יש לי נקישות מההגה , אני לא יודע אם זה המסרק או חלק שלמטה שעושה את הקליקים אבל נשמע שזה בתוך ההגה בפנים. 

מדובר על פורד פיאסטה 2010 

מישהו מכיר מוסך באזור ירושלים שיכול לומר מה הבעיה? 

כמו כן עוד שאלה קטנה , 

במידה והרכב לא עובר טסט , אפשר להעמיד אותו ברחוב בנתיים עד שיהיה לי כסף לתקן? 

אני דיי תקוע עם הרכב , הוא לא שווה הרבה ולא רוצה למכור אותו במחיר זנות

פורסם (נערך)
בתאריך 5.6.2023 בשעה 22:44, nadavd4 כתב:

ממליץ לדבר עם מוסך הציר בפ"ת (שם יש לו "בשלוף" חלק כזה, הבדיקה קצרה מאוד) או מוסך מורשה מאזדה כלשהו.

אני לא מכיר אילו עוד מוסכים מכירים את הבעיה הזו, אבל בטוח שיש עוד.

אותה שאלה ואותה המלצה. לך רק, אבל אך ורק למוסך שמכיר את המחלות הספציפיות של המאזדה 2 והפיאסטה, אלא אם כן בא לך לצאת להרפתקה יקרה.

עריכה אחרונה על ידי nadavd4
פורסם

בתור בעלים של פיאסטה תן לי רגע לעשות לך סדר בראש 

קודם כל תקרא את זה ותבין שהנקישות הן לא בעיה אלא בושינג פלסטיק שנשחק וזה לא יוצא שום דבר מסוכן אלא רק רעש

https://thecar.co.il/יש-לך-פורד-וההגה-חורק-זה-טבעי/

ועכשיו לעוד דבר, יש הטוענים שהמוט שמקשר בין ההגה למסרק דורש גירוז ואז הרעש יפחת, אישית ניסיתי וזה לא היה מאוד אפקטיבי (אולי הוריד קצת אבל לדעתי פלסיבו) וזה פחות הכיוון אבל שווה לנסות.

אם תרצה אגב יש לנו קבוצה של פיאסטות אז תשלח לי את הטלפון בהודעה פרטית ואוסיף אותך.

פורסם
לפני שעתיים, Shab00 כתב:

קודם כל תקרא את זה ותבין שהנקישות הן לא בעיה אלא בושינג פלסטיק שנשחק וזה לא יוצא שום דבר מסוכן אלא רק רעש

ועכשיו לעוד דבר, יש הטוענים שהמוט שמקשר בין ההגה למסרק דורש גירוז ואז הרעש יפחת, אישית ניסיתי וזה לא היה מאוד אפקטיבי (אולי הוריד קצת אבל לדעתי פלסיבו) וזה פחות הכיוון אבל שווה לנסות.

אם תרצה אגב יש לנו קבוצה של פיאסטות אז תשלח לי את הטלפון בהודעה פרטית ואוסיף אותך.

תודה ,

לצערי אני חדש באתר אז לא יכול לשלוח הודעות עד שיהיה לי 20 פוסטים.

יש מצב שתוכל לשלוח לי הודעה ואני אגיב ? 

פורסם
לפני 12 שעות, Shab00 כתב:

אין לי עדיין 20 הודעות איך אוכל להצטרף בבקשה🙏🏻🙏🏻

בעבר-פורד פיאסטה פשע 1.4 אוטומט🤪

כיום-הונדה אקורד 2012 שתיינית וכייפית😀

• תוכן חדש...