Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש לקנות רכב חדש בסביבות ה 150 אלף פלוס, רצוי יפני/קוריאני. 

בהתחלה רציתי ללכת על קיה סלטוס, אבל אז ראיתי את הפורום שלהם בפייסבוק בארץ וראיתי כמה פוסטים לא מעודדים .. אז החלטתי לרדת מזה לגמרי.

אשמח אם יש למישהו איזה המלצה. אני גם לא יודע אם כדאי ללכת על  היברידי מאחר ואני כנראה לא ימכור את הרכב להרבה זמן וכשהאחריות תסתיים על הבטריה .. לא יודע אם כדאי.

פורסם

כמה אנשים צפויים לנסוע ברכב ומה הקילומטראז' הצפוי?

קיה סלטוס כבר קצת חורגת מהתקציב,  אם תוסיף עוד כמה אלפים, תוכל לרכוש מאזדה CX30,  שהיא איכותית יותר מאשר סלטוס. 

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 5 דקות, vladclar כתב:

כמה אנשים צפויים לנסוע ברכב ומה הקילומטראז' הצפוי?

קיה סלטוס כבר קצת חורגת מהתקציב,  אם תוסיף עוד כמה אלפים, תוכל לרכוש מאזדה CX30,  שהיא איכותית יותר מאשר סלטוס. 

זה לא עבור משפחה גדולה. לרוב בד"כ 2 אנשים או לפעמים 3. אין לי בעיה לחרוג עד 160 אלף.

יש לי מאזדה 2 ולא היתה לי חוויה נעימה מהמוסכים הרישמיים שלהם. הם תמיד ניסו לגבות ממני יותר ממה שהיה בטיפול.לפעמים באלפי שקלים יותר על תקלות שלא היו. אני לא מתעסק איתם יותר.

פורסם

אתה יודע, אצל כל יבואן אתה יכול למצוא תלונות על מוסכי הרשת, אצל כולם הטיפולים לא זולים.

בשביל זה יש לך אופציה בסיום האחריות לעבור למוסך מכונאות פרטי מקצועי שאתה סומך עליו.

ל 2-3 אנשים אפשר לבדוק טויוטה יאריס קרוס/ CH-R היברידיים. בטויוטה ניתן להאריך אחריות ( בתשלום) על מערכת היברידית עד גיל 12 של הרכב.

• אהבתי 1

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)
לפני שעה, vladclar כתב:

אתה יודע, אצל כל יבואן אתה יכול למצוא תלונות על מוסכי הרשת, אצל כולם הטיפולים לא זולים.

בשביל זה יש לך אופציה בסיום האחריות לעבור למוסך מכונאות פרטי מקצועי שאתה סומך עליו.

ל 2-3 אנשים אפשר לבדוק טויוטה יאריס קרוס/ CH-R היברידיים. בטויוטה ניתן להאריך אחריות ( בתשלום) על מערכת היברידית עד גיל 12 של הרכב.

מזמן אני אצל מוסכים פרטיים חח אני יודע שכולם מנסים לעשות עליך כסף. תודה רבה על ההמלצה, אני יבדוק את הרכב.

בקשר לטויוטה שמעתי שהם העלו את המחירים שלהם בעשרות אלפי שקלים בלי ממש סיבה. לא יודע אם זה 100% נכון. 

עריכה אחרונה על ידי אסף_1
פורסם

כולם העלו את המחירים.

יאריס קרוס רכב קטן יותר, מקביל למאזדה CX3.

CH-R יותר גדול וגם יותר יקר.

אי אפשר לבטל את החסכון בדלק של רכב היברידי לאורך השנים .

• אהבתי 1

פורסם

צריך לקחת בחשבון שבשביל להאריך אחריות בטויוטה, אתה צריך לטפל במוסך המורשה של היבואן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני שעתיים, ntd כתב:

חוץ מאשר יפני/קוריאני ,שמירת ערך, וצריכת-דלק, יש לך דרישות נוספות מהרכב?

לא ממש. הרכב הוא בעיקר לסידורים של קניות או להסיע בני משפחה פה ושם. 

מן הסתם כל אחד רוצה שהרכב יראה טוב חיצונית. לא ממש אהבתי את העיצובים של רכבי מאזדה 😕

פורסם

אם זה רכב שלא הולך לנסוע הרבה אז לא הייתי משקיע יותר מדי מחשבה בנושא של צריכת הדלק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 4 שעות, vladclar כתב:

כולם העלו את המחירים.

יאריס קרוס רכב קטן יותר, מקביל למאזדה CX3.

CH-R יותר גדול וגם יותר יקר.

אי אפשר לבטל את החסכון בדלק של רכב היברידי לאורך השנים .

צודק. אבל אני חושב שאולי טויוטה העלו יותר מהשאר. ראיתי בכתבה איפשהו תגובות ממש עצבניות עליהם.

פורסם

הייתי הולך על חשמלי , ואם תוכל להתקין עמדה ליד הבית אז בכלל עדיף מכל בחינה.

גיילי למשל מציעים אחריות מורחבת עד 10 שנים, הייתי הולך על משומשת עם הביטוח המורחב, יש לא מעט רכבים בשוק.

גם BYD רכב ראוי, באופן אישי הייתי רוכש טסלה מודל 3 מודל 21\22 , יש היצע ענק בשוק המשומשות.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני 3 דקות, dorsht כתב:

אם זה רכב שלא הולך לנסוע הרבה אז לא הייתי משקיע יותר מדי מחשבה בנושא של צריכת הדלק.

צודק. אני ילך על מנוע רגיל ולא היברידי.

פורסם

מה לא אהבת בביקורות על הסלטוס?

לא זוכר שנתקלתי בביקורות רעות על הרכב
וקח בחשבון שלכל מוצר תמיד יהיו מי שלא מרוצים

הCX30 קטנה...

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...