Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה

מפוח המזגן ברכב ניסאן נוט 2012 לא מוציא אוויר 

מפוח חדש הוחלף לא עובד

נבדקו כל הפיוזים ברכב לא עובד

בקרת מזגן נותנת פקודה ברגע שמסובבים לבחירת מהירות כלשהי זה פותח את התריס החשמלי מה יכולה להיות התקלה 

אשמח לעזרה תודה רבה 

פורסם (נערך)

בדוק את מודול נגד המהירויות. אצלך ברכב למיטב זיכרוני השליטה על מהירות המפוח נעשית על-ידי מודול אלקטרוני.

תעלה תמונה של פנל השליטה של מערכת המיזוג.

האם מדובר על ניסן נוט דור ראשון ?

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

1685560726452891096191056049804.jpg

לפני 14 דקות, מרק10 כתב:

בדוק את מודול נגד המהירויות. אצלך ברכב למיטב זיכרוני השליטה על מהירות המפוח נעשית על-ידי מודול אלקטרוני.

תעלה תמונה של פנל השליטה של מערכת המיזוג.

האם מדובר על ניסן נוט דור ראשון ?

זה דגם e11 צורה ישנה

אגב הקודם שהיה לו את הרכב עשה את זה פיצלו לו את החוטים

16855618865644303476917196889956.jpg

פורסם

קשה להבין מה הקומבינה שעשה הבעלים הקודם של הרכב ומדוע. אולי שווה לך לשאול את הבעלים הקודמים ?

פורסם

א. איפה נמצא הנגד שלו 

ב. האם יש נגד גם במערכת בקרת אקלים

ג. יש חשמל ואם יוצרים לו מעגל על ידי חיבור של מינוס לגוף הרכב המפוח עובד על העוצמה המרבית משמע שיש נתק באפס

האם הנגד יכול ליצור נתק באפס

אם לא איפה יכול להיות נתק 

נ.ב. תודה רבה מרק על העזרה

פורסם
לפני 9 שעות, יוסי נימני כתב:

א. איפה נמצא הנגד שלו - נסה להעזר בסרטון בקישור המצורף.

ב. האם יש נגד גם במערכת בקרת אקלים - גם ברכבים עם מערכת בקרת אקלים קיים מודול שתפקידו להוריד את מהירות המפוח.

ברכבים אלה החלק נקרא POWER TRANSISTOR וברכבים עם בקרה ידנית החלק נקרא Blower Motor Resistor.

בכול מקרה בסופו של יום הם עושים את אותה העבודה קרי שליטה על מהירות המפוח.

ג. יש חשמל ואם יוצרים לו מעגל על ידי חיבור של מינוס לגוף הרכב המפוח עובד על העוצמה המרבית משמע שיש נתק באפס

האם הנגד יכול ליצור נתק באפס - קיימת אפשרות שנגד המהירויות תקול והמפוח לא מקבל (מינוס).

נ.ב. תודה רבה מרק על העזרה

מצורפת תמונה של מודול שליטה על מהירות המפוח לרכבים בעלי בקרת אקלים.
אני לא בטוח שאצלך ברכב המודול דומה לאלה בתמונות שצירפתי.

http://www.streetlightonline.co.uk/noteresistorcard.htm

Notenewandoldrcs.jpg

thumb.jpg

• תוכן חדש...