Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים יקרים,

אודה לעזרתכם בעניין תקלה במפעיל טורבו ברכב שלי.

אני מחזיק באאודי איי 3 מנוע מודל 2015, מנוע 1.8T.

לאחרונה נדלקה לי נורת EPC שהעידה על קודי התקלה הבאים:

14846-turbocharger boost control position sensor circuit p2563 00 [096] implaisble signal

15202-Actuator module for turbocharger 1 P00AF 00 [109[ stuck confirmed

אני מבין מכך שמפעיל הטורבו ווגזט לא נכנס לעבוד ובדקתי קצת באינטרנט והבנתי שזו תקלה ידועה.

אני חושב על לקנות חלק משומש אך חושש שמה החלק יהיה לא תקין או בכלל לא יתאים לרכב שלי.

רציתי להתייעץ כיצד ניתן לבדוק שהחלק מתאים לרכב שלי ואולי לפי קוד שרשום על החלק? ובנוסף האם יש סימנים מזהים שמעידים שהחלק אינו תקין?

אודה לעזרתכם, תומר.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

יש מוסך מתמחה ב VAG שזכה למאות אם לא אלפי חו"ד טובות
הן על השרות, הן על המקצועיות והן על המחירים.
בתקלות מהסוג הזה שדורשות יכולת אבחון והתאמה מושלמת של החלקים הייתי למוסך הזה (מוסך רון)
יש גם את אופיר המכונאי, שעושה הרושם שהם מאוד מקצועיים, שניהם מוסכים מתמחים ולא שייכים לרשת צמפיון.

בהצלחה.

• רעיון טוב! 2
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תודה רבה על המענה.

אני מכיר את מוסך רון הרבה מאוד זמן. לצערי קיבלתי הצעה יקרה ולכן מעדיף לטפל בעניין בעצמי. ראיתי שהחלק הזה נמכר סביב ה200 דולר באיביי ויש לי מוסך שיחליף לי את החלק תמורת תשלום לשעתיים עבודה.

אני חושש להזמין חלק לא מתאים או לקנות בארץ חלק חליפי לא תקין ולכן אני פונה אליכם.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

ספר לנו כמה ביקש רון מול כמה שיעלה לך להביא חלק מחו"ל לשלם אגרות ומיסים, לשלם למוסך "שלך"
מעניין אותי לדעת מה ההפרש?

כשאתה מטפל תחת קורת גג אחת, יש לך אחריות מקצה לקצה
אם אתה מבין יודע לבד, אחלה. אבל אם קיים חשש מבחינתך (מהשאלות שלך ניכר כי אתה לא מנוסה בתחום) הייתי שוקל שוב את ההחלטה או מחפש מוסך אחר זול יותר שיקח אחריות על כל התהליך.

נ.ב
יש במגזר לא מעט מוסכי VAG "משופרים" יש מצב שאולי שם המחירים יהיו נוחים יותר
ראיתי פעם איזה סרטון על מוסך שכזה בטירה... עשה רושם מאוד מקצועי
בכל מקרה בטוח שיש גם קבוצות בפייסבוק של משפרי VAG, אולי שווה להתייעץ שם על מוסך מומלץ.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לאודי הייתי הולך ל tgבפתח תקווה, החברה האלה מתמחים באודי.

יש לו גם מאגר חלפים משומשים וידע מקיף בכל הקשור לדגמי אודי.

המחירים סבירים בהחלט גם בהשוואה לרון ואופיר.

• רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

תודה חברים

במחשבה שניה אלך על הצעות נוספות ממוסכים אחרים, אפנה לטיגי מחר בבוקר.

תודה רבה!

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

• תוכן חדש...