Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נעים מאוד, רכשתי לא מזמן הונדה סיוויק 2010

בוצע לה טיפול מקיף טוב מאוד(החלפת בולמים קדימה ואחורה, צמיגים חדשים, משולשים, פילטרים, שמנים, פלאגים ועוד ועוד)

הייתי בטוח שהכל דבש ומעולה ונסעתי ובאמת היה טוב ולאחרונה בדבר האחרון שחשבתי שאדע בו אני מרגיש בעיה - הגיר

לאחרונה הרכב כאילו מחליק בהעברת הילוך(הגיר מחליק כזה כיביכול ובכלל זה מתקשה בהעברות הילוכים)

לפעמים יש גם רעש מוזר כזה אבל עובר מהר, מה גם עוד ששמתי לב אליו שהטורים מקפצים כזה מדי פעם באזור 1-2 בזמן העברת ההילוך.

חבר אמר לי שלדעתו צריך לבדוק שמן גיר בסה״כ 

אני אשמח לחוות דעת

פורסם
לפני 30 דקות, רפי לין כתב:

בדוק במכון גירים אוטומטיים.

מהיכן אתה בארץ?

בברכה  -  רפי לין

מאשקלון, הציעו לי ללכת לבדוק בהונדה במוסך במורשה באשקלון, אני אלך מחר, השאלה היא במה להתמקד לדעתך זה באמת רק שמן גיר? 

• תוכן חדש...