Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רענון נהיגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך אפשר שלא לעבור המדריך יושב איתך על התשובות לפני ההגשה חח

בכל מקרה, גם אני לא שמעתי על מישהו שלא עבר, בהצלחה.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
לפני 10 שעות, אליקים שרי כתב:

מבחן שכל בעל רשיון נהיגה חייב לעבור אחרי חמש שנות רשיון ובלעדיו א"א לחדש את הרשיון

אנהנ....

נו שווין, 20 שנה, לך תזכור.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

כיום מקבלים מהר מאוד.

תוך 24-48 שעות אמורה להגיע אלייך הודעת SMS לנייד (עשיתי לפני כשנה וחצי)

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

בן שלי שעשה לפני כמה שבןעות קיבל מייל אחרי כמה ימים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפי דבריכם, אני מבין ששינו את זה.

כשאני עשיתי קורס ריענון, לא היה מבחן למרעננים אלא רק לאלו שהגיעו לשם בגלל נקודות (והם גם נשארו יותר שעות).

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

פורסם

אלה קורסים שונים. יש "רענון בנהיגה" לנהגים לקראת מלאת 5 שנים לרישיון, ויש "נהיגה מונעת" או משהו דומה לצוברי הנקודות.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 4 דקות, sperial כתב:

אלה קורסים שונים. יש "רענון בנהיגה" לנהגים לקראת מלאת 5 שנים לרישיון, ויש "נהיגה מונעת" או משהו דומה לצוברי הנקודות.

כאשר אני הוזמנתי כנהג חדש לקורס הזה, זה היה קורס אחד, היינו יושבים באותה כיתה מול אותו מורה ולומדים את אותם תכנים, וההבדל היה שאנשי הנקודות נשארים זמן נוסף וגם נבחנים בסוף, ואנשי הריענון לא.

אני מבין מדבריך שזה השתנה.

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

פורסם

בעבר היה "נהיגה מונעת" שהיה משמש כהעשרה לנהגים ללא נקודות וכחובה לצוברי נקודות. אני, למשל, עשיתי את הקורס בצבא (ב-1984) כתנאי לקבלת רישיון נהיה צבאי. הבונוס היה שהמדריך הגיע לגדוד (ללבנון) וההזוי היה שהיה מדובר בבוחן שכמה שנים קודם הכשיל אותי בטסט, ובימים שהיה בגדוד דווקא היה החבר הכי טוב שלי. 

עד כמה שאני יודע הבנים שלי (שעזו את הקורס בעשור האחרון) עשו אותו בנפרד מהנענשים.

• תוכן חדש...