Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי פודקאסט של ג'ו רוגן ופול סטאמטס לגבי פטריות, מאחר ופחות זורם עכשיו לחפש פטריות הזיה בטלגרם ולהתחכך עם דילרים, אני רוצה לקנות תערובת פטריות חוקית בארץ.

המחירים של התערובות עם המשלוח ובעיתיות שיש לפעמים במכס/משטרה, פחות זורמים לי ואני רוצה לקנות בארץ את התערובת (למרות שתאורטית אין שום בעיה עם החוק)

ראיתי כמה אתרים אבל לא בטוח עד כמה הם סבבה ואיכותיים, ולכן מחפש המלצות

איפה קונים כאלה תערובות? בתי מרקחת טבעיים וכו? איפה יש באזור המרכז? תל אביב וכו'?

קצת לינקים שלא תישארו רעבים 

יוטיוב של פול - https://www.youtube.com/@fungiperfecti/featured

הפודקאסט המדובר - 

שאו ברכה ואיחולי בריאות שלמה לכולם

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ בשביל להזהיר.

אחרי בערך חצי שנה- שנה של שימוש מדי פעם. שימוש של פעם פעמיים בחודש.

אני חווה באופן לא פוסק בחודש האחרון, בעיות שינה, כאבי ראש וממליץ להיזהר בשימוש עם פטריית רעמת האריה.

כיום ממה שהבנתי אין פתרון ברשת ולא קיים בכלל פרוטוקול ברפואה המודרנית.

יש כאלה שעשו פרוטוקול כלשהוא אבל לא נכנסתי לעומק הקורה בנושא.

מצרף פה לינק לסאברדיט בנושא.

https://www.reddit.com/r/LionsManeRecovery/s/85UeimNTLY

רק בריאות חברים..

תיזהרו עם biohaking  שאתם עושים ותיצמדו למחקרים איכותיים

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...