Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

שמעתי שיש טושים לתיקון שריטות ברכב, האם זה משהו שבאמת עובד?

ואם יש כאלו שעובדים, מאיפה ניתן להשיג? יש לי צבע לרכב די נדיר, איגניס בצבע אדום-כתום כזה

תודה מראש :)

פורסם (נערך)

חפש הודעה שלי מלפני שעה בשרשור המסירה. לצערך אני מוסר צבעי תיקון אפור וירוק, לא אדום סוזוקי מזעזע. יש שם תמונות של בקבוקוני הצבע, שמכילים סד"ג של 10-30 מ"ל.

תריץ חיפוש באיביי לפי קוד הצבע (מופיע בהזמנה של הרכב, או על לוחית הזיהוי בתא המנוע. קוד של 3 תווים , בסוזוקי דרך כלל תחיל ב-Z).

מצאתי לך גם טבלת צבעים של איגניס לדורותיו, כמובן שהמבחר בארץ הרבה יותר קטן.

חפש את הצבע באיביי או אמאזון. אני הזמנתי אתמול מאנגליה ערכה עבור הקרוסאובר שלי, כוללת צבע יסוד, צבע ולכה שקופה, עלה קצת מעל 100 ש"ח.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

@sperial אם זה רכב בן כמה שנים, רוב הסיכויים שלא תהיה התאמה מלאה בין מה שאתה מזמין לבין צבע הרכב שלך משתי סיבות: 1. צבע הרכב דוהה. 2. ייתכן שרכב נצבע באזורים מסוימים ולכן הגוון יהיה מעט שונה. 

לכן הכי טוב לקנות בארץ, כי ניתן לבצע התאמה כמה שיותר טובה עם צבע הרכב במצבו הנוכחי. 

פורסם

אם זה רכב דהוי יש לך שתי אפשרויות:

1. להשתמש במוצר התעשייתי וכן או לא להתבעס (אני לא).

2. לשלם לצבע כדי שערבב לך צבע מתאים. אף צבע לא יכין לך 20 סמ״ק, זו התעסקות שלא כדאית לו, לכל היותר ייתן לך שארית אחרי שעשה לך תיקון משמעותי. וכנראה שהצבע הזה לא יישמר שימושי יותר מדי זמן.

שיהיה לך בהצלחה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...