Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 20 שעות, eladts כתב:

זה ..מסוכן ברכב .. שבו אורות הבלימה והמאותתים משולבים.

הסבר ?

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני 19 שעות, דובצע כתב:

הנהג שלא משתמש בכפתור של 4 וינקרים ברגע האמת גם אם יחפש לא ימצא

זה נכון.   

רגע כזה מצריך תגובה מהירה.

מחייב תרגול.

פורסם (נערך)
לפני 11 שעות, רוןS כתב:

הסבר ?

התקינה האמריקאית מתירה מאותתים בצבע אדום. בהרבה מכוניות בתקינה האמריקאית המאותתים ואורות הבלם משולבים, כך שאם מפעילים אורות מצוקה האינדיקציה היחידה לבלימה היא אור הבלם השלישי. בעבר זה לא היה רלוונטי לישראל כי אושר יבוא רק בתקינה אירופאית שבה המאותתים תמיד נפרדים מאורות הבלימה כי הם בצבע כתום, אבל היום מותר לייבא לישראל גם מכוניות בתקינה אמריקאית. לכן צריך להיזהר מהמלצה גורפת להפעיל אורות מצוקה בזמן שהרכב בתנועה.

עריכה אחרונה על ידי eladts
פורסם

@eladts הכל נכון חוץ מדבר אחד - אני מכיר רכב עם פנסים אחוריים בתקינה אמריקאית מאז ילדותי, כלומר בערך 60 שנה. מה שהתחדש הוא הפנס השלישי שמחוייב בתקנות מזה כ-30 שנה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 5 דקות, sperial כתב:

מה שהתחדש הוא הפנס השלישי שמחוייב בתקנות מזה כ-30 שנה.

אני מודע לקיומו של הפנס השלישי והתייחסתי לכך בהודעה שלי. עדיין, להסתמך עליו כאינדיקציה יחידה לבלימה זה מסוכן ולא מומלץ להפעיל אותו באופן קבוע בזמן נסיעה.

לפני שעתיים, eladts כתב:

האינדיקציה היחידה לבלימה היא אור הבלם השלישי.

פורסם

אין על כך ויכוח. פשוט, רציתי לדייק דברים (עד כמה שזכרוני מדוייק).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נהג לא מיומן שנכנס להחלקה על קרח לא יידע אפילו להתחמק מתאונה. הוא יילחץ על הבלם בכל הכוח, ינעל מבט על מה שהוא עומד להתנגש בו, ינעל מרפקים על ההגה, ואינעאל העולם... גם יגיע למה שהוא חושש ממנו.

אף אחד שהוא לא מתורגל לא מסוגל לתפקד כראוי.

ככה זה בחיים, בכל דבר.

מכונית מודרנית עם ESP מתקדם, הנעה 4X4 וצמיגים מתאימים יכולה לעשות נפלאות גם בתנאים הכי קשים. אבל קרח שבא פתאום לנהג לא מיומן... התסריט הכי סביר זה דוך ישר למכונית שלפניך.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 14 שעות, eladts כתב:

תודה על ההסבר.

לפני כשעה, falou כתב:

מכונית מודרנית עם ESP מתקדם, הנעה 4X4 וצמיגים מתאימים יכולה לעשות נפלאות גם בתנאים הכי קשים. 

התאור נשמע כמו  3 שניות בגן עדן.    

ואחריהן   בווום.

לאן ילך אם לפניו  ערימת מכוניות תקועות ?

פורסם
לפני שעתיים, רוןS כתב:

לאן ילך אם לפניו  ערימת מכוניות תקועות ?

לשוליים.

אבל נהג לא מתורגל מתנגש במה שהוא אמור לנסות להמנע ממנו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 16 שעות, falou כתב:

מכונית מודרנית עם ESP מתקדם, הנעה 4X4 וצמיגים מתאימים יכולה לעשות נפלאות גם בתנאים הכי קשים. אבל קרח שבא פתאום לנהג לא מיומן... התסריט הכי סביר זה דוך ישר למכונית שלפניך.

כאמור אני נוהג על כזאת ובהחלט אפשר לראות הבדל באחיזה ואפילו רק בתלות בסוג הצמיגים. הניסיון יילמד אותך לנהוג רגוע לא להיכנס למצבים שלא תוכל לצאת מהם, אבל אני בספק אם נהג סקנדינבי ממוצע יוכל לעשות הרבה אם כבר הגיע לבלימת חירום

פורסם

מחזק, בתנאי קיצון שכבר הגעת להחלקה על קרח, אין כמעט מה לעשות. לא זוכר כמה נורווגים משכתי מהתעלה עם הג'ון דיר בלילות גשם שהטמפ עומדת על 0 מעלות. והכביש הופך למגרש החלקה גדול.

ההבדל שהם יודעים מתי לצאת ומתי עדיף להשאר בבית. ולקחת מקדמים הרבה יותר גדולים, ולהרגיש את התנאים.

• רעיון טוב! 1

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם
לפני שעתיים, Rשף כתב:

אבל אני בספק אם נהג סקנדינבי ממוצע יוכל לעשות הרבה אם כבר הגיע לבלימת חירום

צריך לשמור על אופטימיות,  ראינו שהקנדים מתחילים להתרגל. 

LOL

• תוכן חדש...