Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המצב הוא כזה... לפני מספר ימים שמתי לב שמחוג לוח הסל"ד (אחד מלוחות המחוונים אשר בודק סיבובי מנוע לדקה או משהו כזה) לא עובד. יחד עם זאת גם המזגן הפסיק לעבוד. כלומר, הוא לא מקרר. מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה? לדעתי העניין הוא חשמלי כיוון שלעיתים רחוקות המחוג מתחיל לעבוד ועימו גם המזגן. מי שיודע למה כמה ואיך בבקשה תשלחו לי מייל ל [email protected]

בבקשה אל תשלחו אותי למוסך קרוב.. :-)

תודה מראש

פורסם

יש לך בעיה באוטו ואת לא רוצה ללכת למוסך ? מעניין =\

בקיצור תמחקי את ההודעה הזאת ותרשמי אותה בפורום הטכני ...

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם

הבעיה בשעון סל"ד יכולה להיות בעיה ספציפית רק בו..

לגבי המזגן, אולי נגמר הגז?

רצוי בהחלט להכניס את האוטו למוסך, אבל זו רק דעה.

פורסם

אני מנסה להבין מה את בידיוק רוצה ?

שניתן לך דיאגנוזה דרך הפורום בלי לראות את הרכב ואז להסביר לך איך לתקן ? אם אין לך חוש טכני (ככה משתמע מההודעה שלך) איך את מצפה לתקן ?

יכולים לתת לך כיוון כללי, לא מעבר, גשי למוסך ותתקני את הבעיה, זה הפיתרון המושלם בשבילך.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם
המצב הוא כזה... לפני מספר ימים שמתי לב שמחוג לוח הסל"ד (אחד מלוחות המחוונים אשר בודק סיבובי מנוע לדקה או משהו כזה) לא עובד. יחד עם זאת גם המזגן הפסיק לעבוד. כלומר, הוא לא מקרר. מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה? לדעתי העניין הוא חשמלי כיוון שלעיתים רחוקות המחוג מתחיל לעבוד ועימו גם המזגן. מי שיודע למה כמה ואיך בבקשה תשלחו לי מייל ל [email protected]

תודה מראש

מוסך אחד לא יספיק לך .

את צריכה ללכת לשני מוסכים : אחד - מוסך שמתעסק עם ספידומטרים כדי שיאתר את הבעיית השעון טורים ,ייתכן וזה בעיה בשעון עצמו או בחיישן שקורא פולסים בגיר/במחשב .

בלי קשר לזה את צריכה ללכת למזגניסט שיבדוק את המזגן , ייתכן וחסר גז או במקרה הפחות טוב יש דליפה של גז .

בקיצור את חייבת בעלי מקצוע שיבדקו את האוטו - דרך הפורום לא ניתן לפתור בעיות מהסוג הזה .בהצלחה

JDM :twisted:

פורסם
בלי קשר לזה את צריכה ללכת למזגניסט שיבדוק את המזגן , ייתכן וחסר גז או במקרה הפחות טוב יש דליפה של גז .

מה זאת אומרת "ייתכן וחסר גז או במקרה הפחות טוב יש דליפה של גז"? גז לא נעלם מהמע' ככה סתם!

אם נעלם הגז מהמערכת יש דליפה בכל מקרה!! המע' היא סגורה בדיוק כמו מע' הקירור ולכן יש לתקן קודם את מקור הדליפה ואז למלא גז כי אם לא הגז ידלוף שוב.

פורסם

QUOTE=CivicNos]לא לא ולא - ברוב המקרים מילוי גז בלבד פותר את הבעיה !נכון, ברוב המקרים מילוי גז פותר את הבעיה, אבל השאלה כאן היא כמה זמן יחלוף עד שהבעיה תחזור?! (והיא תחזור אם לא מתקנים את מקור הדליפה)

לא נראה לי שפותחת השרשור תלך למלות גז כל חצי שנה ובמיוחד עכשיו שמחירי הגז עלו עקב המעבר לגז יותר ידידותי לסביבה!

אך שים לב שהיא כתבה שלפעמים מד הסל"ד עובד ואיתו המזגן אז יכול להיות שיש שם איזה קצר ולא בעיה בגז.

פורסם

תודה מראש

קיים מגע רופף בחיבורי סליל ההצתה, שמספק אות מהירות מנוע ללוח השעונים, ולבקר האלקטרוני להפעלת מזגן.

כאשר בקרת המזגן אינה מקבלת אות שמנוע עובד בסל"ד תקין, הוא מנתק את המדחס.

לדעתי אין מנוס, מלגשת לחשמלאי רכב מקצועי, שמכיר את סוג הרכב שלך.

פורסם

נשמע כמו בעייה של מגעים - יכול אפילו להיות באחד או יותר מהפיוזים בקופסת הפיוזים. מתיאורך נראה הגיוני שהבעייה אכן חשמלית ולא גז - כי כדברייך, מידי פעם זה חוזר ועובד יחד עם מד הטורים.

גשי לחשמלאי - אם זו בעיית מגעים - זה אמור להיות זול.

לגבי חשמלאי מומלץ - תשאלי פה בפורום - בטח יעזרו לך.

אלון

• תוכן חדש...