Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני נוהג ברכב שרשום על אמא שלי למעלה מ 12 שנה והביטוח גם רשום על שמה, יש לציין שאני הנהג היחיד על הרכב הזה מאז נקנה מהחברה.

אני בתהליך קניית רכב חדש מהחברה שירשם על אישתי ואני אהיה רשום ברישיון בתור משני בבעלות.

האוטו עדיין לא רשום סופית על שמה במידה אם יהיה צריך לשנות (הרכב הוזמן אבל עדיין לא עבר תהליך רישוי).

איך אני אמור להתנהל מול חברות הביטוח בקבלת הצעות לביטוח מקיף ? האם אני מוגדר כמישהו בלי עבר ביטוחי ?

שחכתי לציין שהיה לי ביטוח על אופנוע צד ג' דרך ביטוח ישיר בשנים האחרונות שהיה רשום על שמי.

אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.

עריכה אחרונה על ידי AdigaAs21
פורסם

עדיף לך לעשות את ההתנהלות עם סוכן מומלץ שיעזור לך לעבור את המשוכה הזאת וגם לקבל הצעה טובה. יש כמה המלצות בפורום

גילוי נאות- אני לא סוכן ואין לי מה להרוויח מהמלצה כזאת :) 

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

רק מי שרשום כבעל הפוליסה צובר עבר ביטוחי כך שעד כה זה לא היה נוגע אליך לכן חברות הביטוח יגידו לך שמבחינתם אין לך עבר ביטוחי.

עריכה אחרונה על ידי darkboy245
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

בהנחה שהביטוח על האופנוע לא תופס כעבר ביטוחי: מהניסיון שלי ושל לא מעט חברים - אם סוכן לא מוכן לבטח אותך כי אין עבר ביטוחי על שמך, פנה לכמה חברות ולפחות חלקן תצענה לך מחיר די סביר בכפוף להצהרה כתובה כלשהי. לכל חברה יש את התנאים שלה, חלקן דורשות הצהרה שלך, חלקן של אמא, לפעמים גם מבקשים עבר ביטוחי על הרכב של ההורים וכו. פשוט תתקשר לכמה חברות ותתחיל סקר שוק.

בנוסף, זה שאשתך היא הבעלים הרשומים של הרכב לדעתי יקל עליכם את התהליך. לה יש עבר ביטוחי?

לגבי ביטוח של אופנוע - ציין זאת מול הסוכן/החברה. אשמח אם תחזור לעדכן אם זה תפס כעבר ביטוחי.

פורסם
לפני 5 שעות, darkboy245 כתב:

רק מי שרשום כבעל הפוליסה צובר עבר ביטוחי כך שעד כה זה לא היה נוגע אליך לכן חברות הביטוח יגידו לך שמבחינתם אין לך עבר ביטוחי.

לא מדויק.

יש אופציה להצהרה שאתה היית הנהג העיקרי ברכב בשנים האחרונות.

זה יעבוד בפרט אם אתה גר עם ההורים.

ממליץ לפנות לסוכנות שאני עובד בה, תסביר להם את המצב הנתון והם יסבירו לך מדויק.

רפאלי ביטוחים 

025377177

בהצלחה

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 1.4.2023 בשעה 14:33, darkboy245 כתב:

זה לא נכון.

הייתי רשום כנהג משני בפוליסה על שם אבא שלי. אחרי כמה זמן קניתי רכב ועשיתי ביטוח על שמי כאשר העבר הביטוחי שלי בתור נהג משני נחשב.

פורסם

גם אני רשמתי את הבנים שלי כבעלים נוספים של הפוליסות שלי כדי ליצור להם וותק ביטוחי. במשך הזמן זה התמסמס (חזרתי להרשם כבעלים יחיד של הפוליסה), אבל, למרות זאת, כאשר עברו לרכבים הרשומים על שמם לא היתה בעיה להצהיר על הוותק ולקבל את ההנחה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בנוסף לכך אם אתה רווק מתחת ל-30 שגר עם ההורה הרלוונטי, תוכל להשתמש בעבר הביטוחי גם אם בעלת הפוליסה הייתה אמך בלבד. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 13.4.2023 בשעה 12:49, fatboy1340 כתב:

צד ג של אופנוע זה ותק ביטוחי לכל דבר.

מסתבר שלא בהכרח.
היה לי ביטוח מקיף לרכב, שהפסקתי לשנתיים כי ערך הרכב כבר לא הצדיק מקיף (עדיין ביטחתי צד ג׳ ברצף).
לאורך השנתיים היה לי ביטוח אופנוע צד ג׳.
כשמכרתי את הרכב וקניתי בתום השנתיים רכב חדש, 5 חברות ביטוח לא היו מוכנות להכיר לא בצד ג׳ של המכונית הנוכחית ולא בצד ג׳ של אופנוע בתור ותק. השישית נתנה הצעה סבירה למקיף (חצי מכל האחרות).

פורסם

לא יודע מה להגיד לך על זה. אצלי הותק הביטוחי של צד ג על אופנוע, נחשב בעת רכישת ביטוח רכב. אם כי עשיתי באותה חברה. אולי זה העניין

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
לפני 8 שעות, fatboy1340 כתב:

לא יודע מה להגיד לך על זה. אצלי הותק הביטוחי של צד ג על אופנוע, נחשב בעת רכישת ביטוח רכב. אם כי עשיתי באותה חברה. אולי זה העניין

יכול להיות.
ייתכן גם שאלה דברים שלא מוכתבים ע״י המפקח על הביטוח, אלא כבר תלויים במדיניות של כל חברה, וגם אפשרי שהמוקדנים שדיברתי איתם לא הבינו מספיק בתחום (מעטות מחברות הביטוח מבטחות דו״גים, אני חושב שרק 3-4 מוכנות לעשות צד ג׳, וכמובן רק הפול מוציא פוליסות חובה. הרי רוב ביטוחי הדו״ג בארץ נעשים דרך 3-4 סוכני ביטוח שמתמחים בזה).

• תוכן חדש...