Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הכה את המומחה בעודו חם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום למומחי המתכות והרעיונות הטובים

בקצרה- מעוניין להסב תנור בילט- אין ישן לתנור בחום גבוה במיוחד.
האם ניתן לקבע בו כלב גז (בחלק הנמוך שלו, מהדופן נניח), לקדוח כמה חורים לאוורור, ולהשתמש בו באזור ה-400 עד 500 מעלות (כמובן יתכנו חריגות קלות)?
לפני שאני מתחיל לשרוף זמן על ניסויים,  תנור ביתי יעמוד בהצלחה בחום הרלוונטי? אני מניח שהדפנות לא מיועדות לעמוד בחום כ"כ גבוה, ובטח שלא בלהבה ישירה בעוצמה יחסית גבוהה כמו של כלב גז. מצד שני, הן כן מיועדות להחזיק שנים ב300 מעלות, אז אולי ההבדל לא משמועתי? עלולים להפלט חומרים רעילים לחלל התנור?
אשמח לשמוע את דעתכם

עריכה אחרונה על ידי Proof
פורסם (נערך)

לא. הוא ימס לגמרי.

חבל על הניסיון שלך.

אולי אולי תנור פירוליטי ישרוד. גם בזה אני לא בטוח.

קפוץ לישוב דרוזי/ערבי תקנה טאבון.

עריכה אחרונה על ידי om2

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם
לפני 27 דקות, om2 כתב:

קפוץ לישוב דרוזי/ערבי תקנה טאבון.

מפח מגולוון שיפלוט לי רעלים לאוכל וצמר סלעים שיוסיף טעם מעושן? לא תודה

באמת שואל, למה שפח חצי ממ של טאבון "ערבי" יחזיק ונירוסטה (אני מניח) או מתכת אחרת של תנור תימס?

פורסם

צמר סלעים יש לך גם בתנור שלך.

המתכת תחזיק.

הציפוי אמייל שלה ישרף.

הזכוכית כנראה לא תעמוד בחום.

זה לא שהוא לא יחזיק לגמרי. הוא יחזיק. אבל הוא לא ישמור על הצורה שלו אם זה אם זה מה שאתה רוצה

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם
לפני 22 דקות, om2 כתב:

המתכת תחזיק.

הציפוי אמייל שלה ישרף.

הזכוכית כנראה לא תעמוד בחום.

תודה.

אם למישהו יש ניסיון אחר (כאמור, מדבר על מקס' של 500~ מעלות), אשמח לשמוע

פורסם

אגב,

כל הרעיון התחיל מרצון לבנות טאבון מתכת מאפס. בהתחלה חשבתי ללכת לכיוון נירוסטה (304). בעל מקצוע אחד אמר לי שבלהבה ישירה היא תאבד מהתכונות שלה דיי מהר, וכדאי ללכת על פח. בעל מקצוע אחר אמר גם כן לא ללכת על נירוסטה, אלא על פח 4 ממ.

פח 4 ממ קשה מאוד לעבודה בלי ציוד מקצועי, אז החלטתי ללכת על 2 ממ ומקסימום לרתך לו תמיכה פה ושם, שלא יקבל עווית.

בשלב הזה נאמר לי מבעל ניסיון שפח יאכל מהחום והלחות וממילא לא יחזיק הרבה זמן.

התייאשתי. לא חשבתי שזה יהיה כזה בעייתי.

פורסם

לא יודע כמה זה יכול לעזור אך לפני 20+ שנה אני ואחי הכנו כמה מנגלים מדודי שמש (ניסור וריתוך חלקים), זה לא היה ממש קל אך זה עבד ממש לא רע. המנגל שלו היה בשימוש רב לפחות כ 7 שנים ולא הראה סימני בלאי/התפוררות כלשהם.

פורסם

קנה כמה פלטות שמוט וצפה אותו מבפנים. יעמוד גם ב 1000 מעלות ויבודד מעולה.

• מעניין 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...