Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשלשכן שלך יש צרפתיה מהקונצרן האחר ואתה שואל אותו עם חווה בעיות אוריאה, עונה לך בשלילה ויום למחרת מביט עליך כמו על מכשפה

אמיתי, זה קרה.

בסוף לא בעיית אוריאה אבל עשיתי לצפרדע שלו פולסה דה נורה

• מצחיק 3

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לפני כשעה, Buki כתב:

כשאתה חונה בשורה של עוד 50 מכוניות ורק על האוטו שלך מוצא פרסומת יעודית מותאמת.

IMG_20260424_113705.thumb.jpg.b386738cfb89680e299f062b152bf973.jpg

נראה לי ה"פתרון" הזה הוא פשוט פירוק כל המערכות נגד זיהום מהרכב..

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 39 דקות, amosbmw כתב:

פירוק כל המערכות נגד זיהום מהרכב.

למעט הממיר כמובן. חשוב שלא יהיה זיהום קיצוני על זה אין חולק.

כמו פעם ב TDI וכן HDI הצרפתי הישן והטוב, עד 2007 לפני שהפרוגרס הרדיקלי השתלט על אירופה וממרר לאזרחים את הכיס.

[למשל ברומניה, מזרח אירופה ראיתי פוקוס סטיישן דיזל עם מנוע 1.8 של קונקט, וגולף סטיישן דיזל 1.9 TDI , ודאצ'יה לוגאן סדאן מנוע 1400 דיזל, והם נפוצים מאוד כרכבי מעמד הביניים והאזרחים ה'פשוטים' כולן ידניות אגב]

משתדל לעזור

פורסם
לפני 17 דקות, amosbmw כתב:

נראה לי ה"פתרון" הזה הוא פשוט פירוק כל המערכות נגד זיהום מהרכב..

זה התקנת תוכנה מקוסטמת שמתעלמת מהתקלות האלו ואם צריך פירוק פיזי אז פירוק. יש דברים שלא צריך לפרק ומספיק ביטול בתוכנה.

• אהבתי 2

פורסם
לפני 21 דקות, PASHUT כתב:

למעט הממיר כמובן. חשוב שלא יהיה זיהום קיצוני על זה אין חולק

אני לא אמרתי מה דעתי על העניין, אם זה לא ברור אני לא הייתי בעד מהלך של פירוק שום דבר.

אבל ידוע שאנשים מעניין אותם רק שייסע ושלא יעלה הרבה כסף, ואנשים כאלה לא יודע אם יעצרו בממיר.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

מה שהכי מצחיק בשירשור הזה...

מכירים את הפתגם "בכל צחוק יש טיפה של אמת"?

שהכוונה שכל הבדיחות מבוססת לפחות בחלק קטן על משהו אמיתי.

ברוסית קיימת גרסה לפתגם הזה "בכל צחוק יש טיפה של צחוק" והמשמעות כמובן שבכלל הרוב אמת. 

וזה רלוונטי כאן, רוב הדברים האלו אמיתיים, אני באמת נוסע חצי מהזמן עם סורק מחובר. האוטו עם קילומטרז' גבוה וה DPF באחוזי סתימה גבוהים עם ערכים שמתחילים להיראות לא טוב, מנסה להבין מה אני עושה עם זה האלה 😁 

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 21 שעות, ברווז כתב:

אני לא יודע איך זה בצרפתיות, אבל אני מניח שהנזילת שמן תצטרך עכשיו לבוא מהמחשב רכב.

והעיקר שהרצועת טיימינג לא טבולה בשמן ברכב החדש

לפני 7 שעות, Buki כתב:

וזה רלוונטי כאן, רוב הדברים האלו אמיתיים, אני באמת נוסע חצי מהזמן עם סורק מחובר. האוטו עם קילומטרז' גבוה וה DPF באחוזי סתימה גבוהים עם ערכים שמתחילים להיראות לא טוב, מנסה להבין מה אני עושה עם זה האלה 😁 

אולי תנסה לנסוע ברוורס במקום קדימה כדי להפוך את כיוון הזרימה של הגזים 😉 (פוסט פריקה בכל זאת)

• מצחיק 1

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
לפני 7 שעות, Buki כתב:

מה שהכי מצחיק בשירשור הזה...

מכירים את הפתגם "בכל צחוק יש טיפה של אמת"?

שהכוונה שכל הבדיחות מבוססת לפחות בחלק קטן על משהו אמיתי.

ברוסית קיימת גרסה לפתגם הזה "בכל צחוק יש טיפה של צחוק" והמשמעות כמובן שבכלל הרוב אמת. 

משלב מקל עם לבנה וצוק, זה יפתר מהר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
בתאריך 24.4.2026 בשעה 21:12, lanosforce כתב:

משלב מקל עם לבנה וצוק, זה יפתר מהר.

בעייה, הרכב צריך להיות מונע בשביל זה. 

• מצחיק 2

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

נכון - שכחתי להוסיף - למקם את הנבלה על מדרון בשיפוע לירידה לצוק כשמשולב לניוטרל. בכל זאת יש סיבוכים שלא צופים מראש! אבל ככה אתה כבר תדע - שאין לך צרפתיה בחניה! (אולי השרשור הבא?) 

Pioneer TS-X150

פורסם

ומה אם החניה מתחת לאותו מצוק? זה הופך לסידור זמני.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה כבר פרק בDARK - הרכב מתרסק לתוך החניה של עצמו... 

Pioneer TS-X150

פורסם
לפני 27 דקות, lanosforce כתב:

נכון - שכחתי להוסיף - למקם את הנבלה על מדרון בשיפוע לירידה לצוק כשמשולב לניוטרל. בכל זאת יש סיבוכים שלא צופים מראש! אבל ככה אתה כבר תדע - שאין לך צרפתיה בחניה! (אולי השרשור הבא?) 

תקלה. בלם יד לא משתחרר. אל תדאג.

• מצחיק 3

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

שאל את דני סנדרסון:

נמאסתי והלכתי למגדל שלום
עליתי על הגג.
ספרתי עד שלוש ובלי לעשות חשבון
צללתי כמו דג.
וכמו שאני נופל בסגנון חופשי
צנחתי על פז'ו.
נגש אלי ילדון חמוד ואדמוני
ופלט שורה כזו:

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת
פיספסת, נפלת על פז'ו.
אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט
פיספסת, פיספסת אה הו.
אני עוד אצליח!
פיספסת, פיספסת אה הו.

• אהבתי 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...