Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב לקנות רכב תפעולי בנזין יד2

לא מתמצא בכלל 
יודעים אם חייב רישוי?

חייב ביטוח?

רכב בנזין מין הסתם בעיות הקשורות למנוע  - יש רכבים אמינים יותר?

רכב תפעולי מגיע עם בולמי זעזוים ועוד [להבדיל מקלנועית בה השתמשנו עד כה] - שוב, כמו ברכב יכולים להיות בעיות רבות
יש דגמים/חברות אמינות יותר?

יודעים להרחיב עד כמה נצטרך לראות מוסך?

כל מידע יתקבל בברכה

פורסם (נערך)

שלום 

רכב תפעולי יכול לנסוע רק בשטח שהוגדר תפעולי. ניתן היום לקנות רכב כזה עם מספר צהוב ואז מותר לנסוע בתוך העיר.

לי יש ביטוח חקלאי בקיבוץ אבל אין לי מושג איך זה תופס כי קיבוץ זה לא שטח תפעולי.

היום התחילו לעבור לחשמלי עם סוללות ליתיום. לטעמי הבנזין מרעיש.

אני ממליץ להתקשר לרכב חשמלי תל יוסף הם יסבירו לך הכל.

מבחינת אחזקה אני לא עושה כלום חוץ מלבדוק מים במצברים לנפח אוויר וגריז על הקטבים. 

עריכה אחרונה על ידי הרקוליטו
פורסם

למה בדיוק אתה מתכוון רכב תפעולי?

באיזה אזור / שטח אתה מתכוון לנסוע?

קלאב-קאר (רכב גולף) - אמין מאוד אבל איטי ורועש.

טרקטורון חקלאי (גייטור / מיול) אמינים ורועשים.

אחר?

כמו שכתב הרקוליטו  חוקית (=ביטוחית) בעייתי לנסוע בשטח שלא הוגדר עבור רכב תפעולי (מחוץ למפעל / קיבוץ / מלון וכו')

פורסם

קיבוץ לא מוגדר כשטח תפעולי כי נוסעים בו כלי רכב שהם לא תפעוליים. ובשטח תפעולי רשאים לנוע רק רכבים תפעוליים.

לי יש ביטוח חובה וצד ג" אבל אני לא מאמין שהוא יתפוס במקרה של נזקי גוף.

פורסם
לפני 6 שעות, דוב המערות כתב:

למה בדיוק אתה מתכוון רכב תפעולי?

באיזה אזור / שטח אתה מתכוון לנסוע?

קלאב-קאר (רכב גולף) - אמין מאוד אבל איטי ורועש.

טרקטורון חקלאי (גייטור / מיול) אמינים ורועשים.

אחר?

כמו שכתב הרקוליטו  חוקית (=ביטוחית) בעייתי לנסוע בשטח שלא הוגדר עבור רכב תפעולי (מחוץ למפעל / קיבוץ / מלון וכו')

אתם קצת עושים סלט בהגדרות.

גייטור/מיול זה נחשב טרקטור משא. צריך רישיון טרקטור T1. אסור לנסוע בכביש, בשביל נהיגה בכביש צריך רישיון רכב בנוסף. כמו כן זה רכב לכל דבר, יש מספר צהוב, ביטוח, וטסט שנתי.

רכב תפעולי, מיועד למקומות מוגדרים, מפעלים, בתי חולים, אתרי נופש. אסור לנסיעה בכביש, וגם לא ברחובות ראשיים.

אין צורך ברישיון ואין לו מספר.

עדיין הרבה אנשים נוהגים ברכב תפעולי כזה ברחובות. חוקי זה לא, ובטח תהיה בעיה בתאונה.

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם

רישוי של טרקטור משא.

יש טרקטור, ויש טרקטור משא.

רישוי שונה .

אז אתה אומר שגיטור שיש לו רישוי של טרקטור משא, נמכר כמשומש ברישוי של רכב תפעולי?

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

• תוכן חדש...