Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה? הרי יש לך Star&Stop שם, אני זוכר ששאלת עליו פעם...אם כך חייב להיות מנגנון שדואג לטורבו. לדעתי מיותר להמתין ברכב שיש לו את המערכת.

• מצחיק 3

פורסם

לא לוקח סיכון. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)
לפני כשעה, discoTD5 כתב:

זה בדיוק מה שאני עושה עם האיוניק 5 בסיום נסיעה. מחכה חצי דקה שהטורבו יקבל שימון בסרק, ואז מכבה. 

מעולה. הטורבו יחזיק מעמד לעלמי עלמיא.  😊

עריכה אחרונה על ידי רוןS

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני כשעה, discoTD5 כתב:

זה בדיוק מה שאני עושה עם האיוניק 5 בסיום נסיעה. מחכה חצי דקה שהטורבו יקבל שימון בסרק, ואז מכבה. 

זה מזכיר לי שבמחשבים ישנים, כדי לכבות את המחשב היית צריך לחכות עד שיהיה כתוב now its safe to turn off your computer .

אולי בדור הבא של האיוניק כבר לא תצטרך להמתין כדי לכבות. 

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • מצחיק 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אחרי שצחקנו, 

האיוניק החליפה 208gti שאיתה באמת הייתי מגיע לחניה ומחכה כדקה עם מנוע בסרק. ואז עברתי לאיוניק, וההרגל נשאר, ואז הייתי תופס את עצמי אחרי איזה 10 שניות מחכה שהטורבו באיוניק יתקרר...🤔

• מצחיק 7

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם
לפני 13 שעות, discoTD5 כתב:

אחרי שצחקנו, 

האיוניק החליפה 208gti שאיתה באמת הייתי מגיע לחניה ומחכה כדקה עם מנוע בסרק. ואז עברתי לאיוניק, וההרגל נשאר, ואז הייתי תופס את עצמי אחרי איזה 10 שניות מחכה שהטורבו באיוניק יתקרר...🤔

מה עם השקט החרישי שיש לך בתא הנוסעים אחרי המעבר?

אתה לא מרגיש כאילו חסר לך השעון יד?

פורסם

אין לי שעון יד מאיפשהו מתחילת שנות ה 2000. 

השקט החרישי מבורך. 

חסר לי הכניסה לתחנות הדלק וההתעסקות המגעילה באקדח התדלוק המטונף, כמו טחורים דאשתקד. 

• רעיון טוב! 2

לשעבר:

פורסם

לא אין צורך . אם אתה בסרק כמובן.

אבל אם אתה עשית בלימה כשנסעת על 100 , אל תכבה את הרכב מיד חכה כמה שניות.. אגב אין שום צורך גם לחכות לרכב שיתחמן אחרי שהנעת אותו. 

פורסם
לפני 18 שעות, Buki כתב:

למה? הרי יש לך Star&Stop שם, אני זוכר ששאלת עליו פעם...אם כך חייב להיות מנגנון שדואג לטורבו. לדעתי מיותר להמתין ברכב שיש לו את המערכת.

נראה לי שהוא צחק, ממה שידוע לי זה רכב חשמלי, ולא אמור להיות שם טורבו, אבל אולי אני טועה.

פורסם
לפני 17 שעות, discoTD5 כתב:

אחרי שצחקנו, 

היית מקשיב לרעש?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 29 דקות, EliC25 כתב:

נראה לי שהוא צחק, ממה שידוע לי זה רכב חשמלי, ולא אמור להיות שם טורבו, אבל אולי אני טועה.

הוא שאל פעם באחת הקבוצות איך מכבים Star&Stop באיוניק 5. לא מכיר את הרכב אבל זה בן אדם רציני, אם הוא רשם את זה אז אני מאמין שיש בדגם הזה את המערכת.............

• מצחיק 2

פורסם

יהיו לנו פוקימונים בעוד חודש?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...