Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אייר BNB, המארח לא מגיב, לבטל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, yoni162 כתב:

כנוהג? לא, עדיין נראה לי שלשריין 200% קבוע זה נוהג פסול. אבל לא חייבים להסכים זה לא באמת משנה פה:)

1. אבל זה בדיוק מה שאני בא להגיד, זה לא שאי אפשר לסגור פרצות, זה שלרוב כשסוגרים פרצות זה פותר את הבעיה המקורית וגם פוגע קצת באחרים שחפים מכל 'פשע'. לעומת ללכת לא רק לפי 'חוקים' אלא גם לפי נורמות חברתיות. אני סתם אתן עוד דוגמא כי לא חסר - כשאתה הולך לבופה אתה מעמיס 4 מנות על הצלחת ובסוף אוכל אחת? גם פרצה כזו אפשר לסגור, אבל לא בלי מחיר (שלא רק אתה תשלם).

2. שוב זה מה שאני מנסה להגיד, יכול להיות שיש בעלי נכסים שנכוו ממך ועכשיו יגדירו מדיניות ביטולים פחות נוחה ממה שהיו מגדירים אחרת, ואז כל השוכרים הפוטנציאלים יפגעו מזה בטווח הארוך (אגב כולל אותך אולי, אם תרצה לבקר שוב באיזור). אבל מהטיעון שלך אני נוטה להסיק שההסתכלות היא פחות מערכתית אז אין טעם להמשיך, אני לא חי בסרט שמישהו הולך להשתכנע/לשנות את מנהגיו משרשור באינטרנט.

אני נוטה להסכים אתך. יש תופעה כזו גם במסעדות בתל אביב. מזמינים חצי שנה מראש לאיזה 3-4 מסעדות מבוקשות, ואז כשבוע לפני מתחילים לסחור במקומות או להעביר בקבוצות חברים. ואם אף אחד לא רוצה? מקסימום מבטלים וזה חינם. לכן מסעדות יקרות החלו לגבות דמי ביטול שזה מצוין בעיניי. מצד שני יש עדיין מסעדות שלא אכפת להן שזה קורה שמבטלים להן ברגע האחרון. שיקול שלהן. 

קרה לי אותו דבר כשסגרתי מלון ביפן. הכל היה עמוס ולא נותרו חדרים. נכנסתי לקבוצת מטיילים ביפן וראיתי (גם בישראלית, אבל גם בקבוצות מחו"ל, למשל אחת של בריטים) איך כל אחד תופס לו 3-4 מלונות שונים עד יום יומיים לפני הסוף. אז לקחתי הימור וחיכיתי. ואכן, סגרתי לעצמי מלון שרציתי ובזול בנתב"ג ממש לפני ההמראה. את שאר המלונות סגרתי מראש, כי לא רציתי לקחת סיכון גדול מדי על טיול של כמעט חודש. לא בכולם בסוף התפנה מקום. 

אני מבין איך אפשר לסגור מלון אחד, או מקסימום שניים שמתלבטים לגביהם ואז לבטל אחרי שמחליטים (לא חייבים ברגע האחרון). או לסגור אחד ובמקביל לחפש אחרים תוך כדי. אבל למה לתפוס 4-5-6 מקומות ואז לבטל ברגע האחרון את כולם חוץ מאחד? 

ברור ששוק חופשי ואם אפשר והכל. אבל לדעתי זה בגדר "כשר אבל מסריח". קצת כמו שאפשר להיכנס לתחנת דלק על כביש החוף כדי לעקוף 200 מטר פקק, ואז להשתלב בסופו. אין בזה שום דבר לא חוקי, אבל זה כן דופק את כל אלו שמאחוריי ומחמיר להם את הפקק. עכשיו אם יש אחד כזה או שניים סבבה, אבל כשיש 10 אחוזים שעושים את זה, זה מבאס. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• תוכן חדש...