Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון נתקלתי בכמה רכבים שנסעו מעט וטופלו בהתאם לזה..

החלפת שמן כל שנתיים +, צמיגים שלא הוחלפו כלל, ועוד. איחלתי בהצלחה והמשכתי הלאה.

זה נקרא זלזול וקמצנות - לא יודע באיזה סדר..

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם (נערך)
לפני 13 שעות, netanel1014 כתב:

רק השמן 250 שקל. 

הפילטר עוד 60-70 ועבודה 150-200 .

בלי כל הדברים מסביב .

במקרה הטוב הגעת ל-500 ש"ח = 41 ש"ח לחודש בשנה.

זה באמת שווה לך את הסיכון? שמע, אם להיות כן, אני בן אדם שלא אוהב להיכנס לכיס של אנשים, וזה הכי קארספורום מצדי להגיד לך את זה.

אבל יש גבול לקמצנות הישראלית ולתרבות הרכב הקלולקת כאן. ברצינות, אם 500 ש"ח בשנה בשבילך זו הוצאה יקרה - כנראה שלא עבורך להחזיק רכב.

רכב זו מותרות מאוד גדולה. אם אין לך הכסף להחזיק אותו, אולי שווה לשקול פתרונות אחרים כמו תחבורה ציבורית.

כאילו, ראבק, למה הפכנו למדינה שאנשים שוקלים אם "משתלם" להם להחליף שמן כל שנה ואני על כל פיפס שיש לי ברכב רץ ומסדר ברגע שזה צץ?

למה רכבים כאן זה a ל-b ותו לא? פשוט מביך, מקומם ומכעיס.

עריכה אחרונה על ידי Fraysa
  • אהבתי 1

2016 BMW M235i.

פורסם
לפני 5 דקות, Fraysa כתב:

במקרה הטוב הגעת ל-500 ש"ח = 41 ש"ח לחודש בשנה.

זה באמת שווה לך את הסיכון? שמע, אם להיות כן, אני בן אדם שלא אוהב להיכנס לכיס של אנשים, וזה הכי קארספורום מצדי להגיד לך את זה.

אבל יש גבול לקמצנות הישראלית ולתרבות הרכב הקלולקת כאן. ברצינות, אם 500 ש"ח בשנה בשבילך זו הוצאה יקרה - כנראה שלא עבורך להחזיק רכב.

רכב זו מותרות מאוד גדולה. אם אין לך הכסף להחזיק אותו, אולי שווה לשקול פתרונות אחרים כמו תחבורה ציבורית.

כאילו, ראבק, למה הפכנו למדינה שאנשים שוקלים אם "משתלם" להם להחליף שמן כל שנה ואני על כל פיפס שיש לי ברכב רץ ומסדר ברגע שזה צץ?

למה רכבים כאן זה a ל-b ותו לא? פשוט מביך, מקומם ומכעיס.

עזוב את הכסף. האם יש הגיון בזה? .

התקן הוא 2297 ויש שמן של טוטאל בלבד.

פורסם

כתבתי את התשובה הזו המון פעמים בהמון שירשורים דומים.

אם האוטו שלך נוסע כל יום, למרחקים קצרים, בתנועה איטית, מונע יחסית הרבה שעות והק"מ הנמוך היא בגלל שאתה כל הזמן בתנאים האלו, תחליף שמן כל שנה.

אם אתה הולך לעבודה ברגל, האוטו כל  השבוע עומד בחניה ובסופשבוע אתה נוסע 500 ק"מ בכבישים פתוחים, אפשר להליף שמן כל שנתיים.

• אהבתי 3

פורסם
לפני 5 שעות, netanel1014 כתב:

עזוב את הכסף. האם יש הגיון בזה? .

התקן הוא 2297 ויש שמן של טוטאל בלבד.

האם יש היגיון לעקוב אחרי היצרן שיצר את הרכב שלך? כן. אם לא תעקוב, ככל הנראה יהיו השלכות.

מה הן יהיו וכמה הן ישפיעו עליך? לא יודע, תלוי מאוד בשימוש ובזלזול שלך בשאר מכלולי הרכב.

האם זה שווה 40 ש"ח בחודש? כנראה שלא. אבל נשמע שאתה מחפש חוסר היגיון בדברים מאוד הגיונים, לכן אין לי טעם לתרום יותר בנושא הזה.

שיהיה בהצלחה.

2016 BMW M235i.

• תוכן חדש...