Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, גל1 כתב:

ב 2015 יש את שני הדורות,

הדור החדש מסוף 2015, בערך מאוקטובר.

רכב אמין, חסכוני ומרווח.

המנוע מכוייל לחיסכון בדלק אך אם תלחץ הרכב יעמוד במשימה.

אז צריך לחפש 2015 רק את הדור אחרי אוקטובר?.

הדבר היחיד שהייתי רוצה זה בתוספת זה בקרת אקלים ולא בטוח אם יש, אבל גם מצלמת רוורס.

עריכה אחרונה על ידי bogib
פורסם (נערך)

זו ההתלבטות שלי...בדקתי היום רכב יד 2, נסע מעט מאודד קילומטרים, והוא מסוף 2017. שמעתי את המנוע, אך נסעתי קצת בתוך העיר. אני מייעד את הג'אז בעיקר לנסיעות בינעירונית בכביש 6 מהדרום למרכז וחושש שהרכב לא יעמוד במשימה של נסיעה ב130 קמ"ש בצורה חסכונית ובצורה נינוחה.

מה אומרים?

עריכה אחרונה על ידי tkhvbcht188
פורסם (נערך)
לפני 33 דקות, tkhvbcht188 כתב:

זו ההתלבטות שלי...בדקתי היום רכב יד 2, נסע מעט מאודד קילומטרים, והוא מסוף 2017. שמעתי את המנוע, אך נסעתי קצת בתוך העיר. אני מייעד את הג'אז בעיקר לנסיעות בינעירונית בכביש 6 מהדרום למרכז וחושש שהרכב לא יעמוד במשימה של נסיעה ב130 קמ"ש בצורה חסכונית ובצורה נינוחה.

מה אומרים?

עריכה אחרונה על ידי גל1
יעמוד במשימה כמו גדול
פורסם

דווקא רכבים עם גירים רציפים בעלי רעש מנוע קטןציותר בבין עירוני, המנוע עם גיר כזה עובד בסלד נמוך בבין עירוני.

לא תהיה בעייה לשייט ב 130.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הבנתי... ולדעתם ישאר חסכוני גם במהירויות כאלה? כמובן שלא רכב דיזל אבל בכל זאת.

וממי שמכיר את הרכב, במהירויות כאלה נכנסים הרבה רעשי רוח?

• תוכן חדש...