Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אני רוצה להחליף לחדש, האילוצים הם לקבל אותו סביב יולי 23 ולמכור אותו תוך שנתיים. בהתחלה חשבתי על cx5 , התאים בתקציב, סביב 180, יפה אבל מיושןןןןןן, ניסיתי ראב 4 , ספק אם אני יחיה מספיק בכדי לקבל אותו וגם המחיר קפץ. הזמנתי סקודה אניאק, 194 על הכביש,  קבלה באוגוסט, הכל דבש. אמהמה,היום בבוקר ספרו לי שהמחיר עלה ל220 בגלל מס ושקר כלשהוא.  אמרתי נלך על קודיאק, אמנם בנזין אבל טורבו ורכב סבבה יוצא 209 אבל אז אני ימצא את עצמי עם רכב מנוע בעירה מעל התקציב. הקיצר אשמח לרעיונות לרכב סחיר, לא סיני, גדול, עדיפות להיברידי בתקציב של עד 180, מישהוא? משהוא??

פורסם

חפש קורולה קרוס 0 ק"מ מליסינג - יהיו כאלה בקרוב כמעט בכל החברות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

חכה עם האניאק כמה ימים, אולי יורידו את המס. 

חוץ מזה, אניאק ב 220 מול קודיאק ב 209, כל עוד אתה לא צריך את ה 7 מושבים של הקודיאק, האניאק מנצח ברוב הפרמטרים כולל עלות סופית.

עריכה אחרונה על ידי Uri-G
  • תוכן חדש...