Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'יפון בתקציב 80K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אשמח לעזרתכם

תקופה ארוכה שאני רוצה להחליף את היונדאי I30 (שמשרתת אותי נאמנה) למאזדה ספיריט (2016-2017) או מאזדה CX5 (2014-2015)
הבעיה היא שלאחרונה אני רואה מכת גניבות איומה של הרכבים האלה, שנגנבים ממש תוך 5 דקות (גנבו לשכן שלי ולקרוב משפחה, בהפרש של שבוע)

בצער החלטתי לרדת מהם ולכן אני מתלבטת. אציין שאני מודעת לעובדה שקצת קשה להשוות בין ג'יפונים לבין רכבי סדאן אבל זו באמת ההתלבטות שלי
מבחינת ג'יפונים, לא אוהבת כאלו שמרגישים כבדים (פורד אדג' למשל וכו')

לא מעוניינת בהחלפת רכב כל שנתיים-שלוש, אלא מחפשת רכב שישרת אותי עד שפשוט יפסיק לנסוע
צרכים: חיסכון בדלק, מרחב ישיבה מאחור (יש לי 2 קטנים), אמינות מבחינת אחזקה, טיפולים ושווי שוק (עם היונדאי שלי נכנסתי למוסך רק לטיפולים), והכי חשוב- פחות גניבות

תקציב: עד 80K

ההתלבטות: מיצובישי אאוטלנדר, סיאט אטקה, פורד קוגה, הונדה סיויק 1.5 טורבו, אופל אינסגניה, קיה ספוראג'

(אם יש לכם הצעות נוספות ע''פ הקריטריונים שכתבתי- מוזמנים להעלות אותן)

קראתי כאן תגובות ממש ענייניות ומפורטות אז אני סומכת עליכם

פורסם

כמה אתם נוסעים בשנה?

אאוטלנדר או קיה ספורטאז' רכבים אמינים, מתאימים למשפחה, אבל אלה לא רכבים חסכוניים.

סיוויק רכב מאוד נמוך ( גם יחסית לרכבי סדן מקבילים ). יש מי שאוהב ישיבה כזאת, אבל להכניס ילדים לרכב הזה פחות נוח.

פורד גם לא חסכוני וגם לא הכי אמין.

גם אינסיניה - אי אפשר להיות בטוחים לגבי האמינות.

סיאט אטקה אפשר לקחת בחשבון אם רוב הנסיעות בכבישים פתוחים. לעיר/ פקקים לא הייתי ממליץ בגלל הגיר הרובוטי. 

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כל הגיפונים גניבים ונגנבים. גם 3008 כבר התחילה מכת גניבות אז אם מתכננת גיפון פשוט תעשי מקיף ותחיי עם זה.

לעניינו, מבחינת אמינות תחפשי מנוע אטמוספרי עם גיר אוטומטי רגיל הם ישרתו אותך באמינות. צריכת החלק לא תהיה נמוכה אבל ממוצעת למשפחתית. מאזדה CX5 אחלה בחירה, ספורטג/טוסון מנוע 2000 גם אפשרות טובה עם עדיפות לספורטג בגלל הבטיחות, אאוטלנדר גם מוצלח רק לבדוק היסטורית טיפולים של הגיר הרציף.

• תוכן חדש...