Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כמו בכותרת.

הרכב ניסאן קשקאי 2015, כושר גרירה עד 750 עם בלמים.

כמו"כ - לא מכיר מספיק את הפרוצדורה, כך שתיאור התהליך יוכל לעזור.

תודה מראש!

עריכה אחרונה על ידי רוניבלהבלה
פורסם

פרוצדורה פשוטה.

מקבל הצעת מחיר, מאשר אותה, מזמינים לך את הוו המותאם לרכב, מתאמים מועד התקנה, התקנה לוקחת שעתיים שלוש (כולל המתנה בד"כ), משאיר אצלם עותק של הרשיון והם הולכים לרשום את זה במשרד הרישוי, בנתיים אתה מקבל מהם איזשהוא טופס אישור זמני על ההתקנה, למקרה שיעצור אותך שוטר עד שתקבל את הרשיון המעודכן עם הוו גרירה.

שמעתי שיש גם כאלו שלא עושים את הרישום ושולחים את הלקוח לרשום, תוודא מראש שזה לא המצב איפה שאתה הולך, חבל על הכאב ראש והטרטור.

מצורף ציטוט מהודעה שלי בשרשור ישן, מידע מפורט בעניין נגררים:

אשמח לחלוק מנסיוני לאחר שנים של שימוש בנגררים שונים.

1. כמו שציינו הנגרר הוא רכב לכל דבר, עלות אגרת רישוי שנתית 100-200 ש"ח, צריך כמובן טסט, בנגרר חדש יש כמה שנים שקט - לא צפויות תקלות בטסט.

2. צריך ביטוח נפרד, אני משלם על חובה קרוב ל-300 ש"ח, וצד ג' 450 ש"ח, זה קצת יקר אבל זה בגלל שביקשתי לא להצמיד את הפוליסה לרכב מסויים אלא שאוכל לגרור עם כל רכב, בלי זה יכולתי לגמור את 2 הביטוחים בסביבות 500 ש"ח

3. המלצה שלי ללכת על נגרר חדש, בדקתי המון ביד 2, יש את אלו שמוכרים כי קנו גודל לא מתאים וכדו' וכמעט לא השתמשו - הם רוצים מחיר כמעט כמו חדש (תכלס צודקים, אין בלאי, אבל למה להיכנס לזה בכזה מחיר) ויש את אלו שמוכרים עגלה שאתה רואה מהתמונות שהיא לא עברה חיים קלים, אבל אתה תשלם את החיסכון ברכישה כבר בטסט הראשון (סרן מעוות, מערכת חשמל מפורקת, מכלולים שחוקים / שבורים ועוד)

4. לגבי גודל עגלה - דבר ראשון לבדוק מה כושר גרירה של האוטו עם ובלי בלמים (גוגל לפי דגם ושנת ייצור), צריך להבין שכושר הגרירה מגביל את המשקל המורשה של העגלה ולא רק את הכולל, נניח אם מותר לגרור 500 ק"ג בלי בלמים - אסור לך לקחת עגלה של 750 ק"ג ברשיון אפילו אם היא עכשיו ריקה ושוקלת רק 200 ק"ג, אז לבדוק מה מותר לך לגרור ולחשב כמה יישאר לך משקל להעמסה אחרי משקל עצמי של העגלה ולפי זה להחליט האם אפשר לקנות בלי בלמים או שחייבים עם כדי לקבל מרווח להעמסה. (בלי קשר - עגלה עם בלמים הרבה יותר בטיחותית ונוחה לשימוש, השאלה היא אם ההוצאה מוצדקת עבורך לשימוש של פעם ב.. כשהפער בעלות הוא משהו כמו 2,500 ש"ח)

5. לגבי בלאי לאוטו - המנוע לא אמור להתרגש מזה אם הוא במצב תקין, זה פשוט עבודה תחת עומס גבוה יותר אבל הוא יודע להתמודד עם זה, הגיר הוא זה שלפעמים קצת מתבלבל במצבים כאלו, הוא לא תמיד מצליח לחשב נכון את ההילוך המתאים בתאוצות / עליות וכדו' אז פשוט להבין אותו ולתת לו את התאוצות בצורה רגועה, יותר לאט מהרגיל, אני נוסע בעליות לירושלים על ידני כי אחרת הוא מחליף לי הילוכים כל שניה ולא מצליח להגיע למסקנה מה טוב לו.

6. נעילה - לדעתי אין תחליף לנעילה עם שרשרת עבה ומנעול תואם, (יש משהו שנכנס לתוף הכף ריתום כמו התפוח של הגרירה וננעל שם, אבל כבר פתחתי אותו פעם עם לום כשנאבד לי המפתח, סנדל - ראיתי מישהו ששכח לפתוח והתחיל ליסוע, אחרי שעה כשחזר למקום ראה את הסנדל מרוח על הכביש..)

7. אם אתה הולך על נגרר חדש - ממליץ על נגררי אשקלון, מחירים הכי זולים שמצאתי, עבודה יפה מאד, ואיכות מצויינת. יש גם נגררים מיבוא בכמה גדלים מסויימים (בלי בלמים, אפשר לזהות אותם לפי המסגרת הכחולה בדפנות ומגיני גלגלים מפלסטיק ולא פח), זה קצת יותר זול, אין לי מידע על האיכות.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...