Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אתר דואר ישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מקבל הודעת שגיאה כשאני מנסה להכנס לאתר דואר ישראל כדי לעקוב אחר חבילה שנשלחה אלי. האם האתר נפל או שמא הוחלט לחסום משתמשים מחו"ל?

image.thumb.png.95940bf42815990ce3c608dbb304ea32.png

פורסם

עדיין לא עובד אצלי, גם מהבית וגם מהמשרד. כנראה שחכמי הדואר החליטו לחסום את האתר למשתמשים מחו"ל, פרקטיקה מקובלת אצל מנהלי אתרים ציבוריים בישראל.

פורסם (נערך)

עדיין לא עובד לי לא מהבית, לא דרך ה-VPN של המשרד ולא מהטלפון (שמשתמש ב-VPN של גוגל)ץ אפילו עם curl אני מקבל את אותה הודעת שגיאה, כך שזו לא בעיה של עוגיות. לפני כמה ימים הכל עבד ואז פתאום הפסיק לעבוד. למה דואר ישראל נגדי?

5d800234de0453858ac5442d172e2808.jpg

עריכה אחרונה על ידי eladts
  • מצחיק 2
פורסם (נערך)

עד לא מזמן דרך VPN היה מקפיץ קפאצה מ perfdrive.com ומעביר לאתר, עכשיו שינו משהו ויש חסימה מוחלטת.

האתר הישן באנגלית עדיין נגיש ואפילו אפשר לשלוח מברק! אבל המעקב חסום

https://services.israelpost.co.il/telegrams.nsf/mainorderweb?OpenForm&L=EN

עריכה אחרונה על ידי shake
  • אהבתי 1
פורסם (נערך)

ונישאלת השאלה:
איזה שירות אמין וכזה שניתן לסמוך עליו (שגר ושכח) כבר יכול דואר ישראל לתת לנו האזרחים?
מדובר באחד הגופים הכי עלובים שקיימים בארץ.

עריכה אחרונה על ידי ירחמיאל
פורסם

למה אתה אומר עלובים?
למה להחמיא?

• מצחיק 2
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני קיבלתי הודעה שהחבילה הגיעה למרכז הפצה לפני מעל שבוע. לא קיבלתי שום הודעה לקחת מהחנות. היום בודק  באתר הדואר מתברר שכבר בחנות עם מס חבילה. מוזר

פורסם
לפני 5 שעות, ירחמיאל כתב:

ונישאלת השאלה:
איזה שירות אמין וכזה שניתן לסמוך עליו (שגר ושכח) כבר יכול דואר ישראל לתת לנו האזרחים?
מדובר באחד הגופים הכי עלובים שקיימים בארץ.

אז תמתין שיימכר ואז תוכל להתונן עוד. מה לעשות שדואר ישראל זה לא סוויס פוסט ולא דויטשה פוסט.

חלק מהאשמה היא גם על הרגולטור בארץ, לא רק על דואר ישראל.

פורסם (נערך)

במיקרה, אבל ממש במיקרה, אני יודע מה קורה בדואר בשוויץ, והמצב שם בדיוק כמו אצלנו: על הפנים.

מי שאשם זאת המדינה ואני מתלונן כי:

1. אני יכול, המדינה עדיין דמוקרטית
  2. אני אומר אמת
  3. אני מאמין (ותקראו לי חולמני, הוזה או סתם נאיבי) שמדינה, בפרט מדינה עשירה (וישראל לא מדינה עניה) חייבת לתת לאזרחי שמשלמים מס, הרבה מס, את שירותי היסוד הבאים:
    תחב"צ
    דואר
    רפואה
    מזון ומחסה לאלה שאין להם
    שירותי שיטור
    יש כמובן עוד דברים, אבל אלה הם לדעתי הבסיס של הבסיס.

עריכה:
    עוד משהו שאני חולק עליך: דואר ישראל בהחלט אשם! השירות ההזוי, המגוחך והמבזה שהם נותנים הוא בגלל חוסר אכיפה על כוח האדם, ששם קצוץ. לא בגלל הרגולטור או שחסר להם כסף.
    ההוראות קיימות, התקנים קיימים, הציוד ישנו, מרכז מיון חדש שעלה 10 מיליון ש"ח יש.
    פשוט אין שומר שישמור על השומר.
עריכה אחרונה על ידי ירחמיאל
  • אהבתי 1
פורסם

חבר שגר בגרמניה גם אמר שאי אפשר לגשת לאתר של הדאר, הוא מקבל את אותה השגיאה. כניראה שיש חסימה.

למעקב חבילות תשתמש ב17track

הם מסונכרנים עם דאר ישראל

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...