Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוצה להחליף את ידית ההילוכים

מעבר לפיתרון נפתר ע"י Buki,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן, 

יש לי סיאט איביזה 6J 2014 ואני רוצה להחליף רק את ידית ההילוכים. הבנתי שיש כמה סוגים של ידיות אבל שלי לא מתבגרת וצריך להוציא אותה מהבסיס כדי להחליף.

השאלה היא האם יש איזשהו מוד או מתאם שאפשר לשים על המוט כדי שיהיה אפשר להחליף ידיות אוניברסליות שמתברגות כמו ברכבים אחרים?

סתם לצורך דוגמה, ככה ידית נראית עכשיו (ידית לא מתברגת)image.png.fc1209a28b8dc1bdafc0ef1e629cee52.png  וכזאת אני מחפש image.png.9e6ee77eb47d717a1d215f49c00ddac0.png

עריכה אחרונה על ידי נייתן
  • שבועיים מאוחר יותר ...
  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 15.11.2022 בשעה 22:05, Shab00 כתב:

Aliexpress.com

אני לא יודע איזה חלק לחפש שם, כי כל מה שמצאתי אלה ידיות שמתברגות, מה שלא עובד אצלי

• פיתרון
פורסם
בתאריך 31.10.2022 בשעה 19:46, נייתן כתב:

השאלה היא האם יש איזשהו מוד או מתאם

₪ 2.91  36%OFF | Universal Car Manual Gear Shift Knob Adapter For M10x1.5/M12x1.25 Thread Aluminum Alloy
https://a.aliexpress.com/_EH00oCF

לדוגמא, זה הראשון שעלה בחיפוש. 

תבדוק את הקוטר של המוט ותוודא שזה מתאים, יד כמה מידות.

פורסם
לפני 29 דקות, דובצע כתב:

אם ברוורס אצלך צריך לימשוך

בפולקסווגנים וחברות  הבת שלהם בשביל לשלב לרוורס דוחפים את כל הידית כלפי מטה ואז שמאלה - קדימה משמאל להילוך ראשון.

פורסם (נערך)
לפני 23 שעות, Buki כתב:

₪ 2.91  36%OFF | Universal Car Manual Gear Shift Knob Adapter For M10x1.5/M12x1.25 Thread Aluminum Alloy
https://a.aliexpress.com/_EH00oCF

לדוגמא, זה הראשון שעלה בחיפוש. 

תבדוק את הקוטר של המוט ותוודא שזה מתאים, יד כמה מידות.

תודה רבה! 🙏🏻

אעדכן כשיגיע המתאם

עריכה אחרונה על ידי נייתן
  • תוכן חדש...