Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 17 שעות, ch2856 כתב:

ב.מ.וו, לדוגמה, כבר עושה את זה כיום וכך היא מתכננת פס הרכבה שלם וירטואלי לפני הבנייה בפועל. רק שכעת זה הכל רק על צג המחשב, הצעד הבא הוא מה שתארתי. יש עוד שחקנים חוץ מפייסבוק בתחום וזה בדיוק הכיוון שלהם, אם מטא פונה לצרכן הפרטי או לספק כלים לעסקים עבור הצרכן הפרטי, יש חברות שפונות רק לתעשייה וזה השלב הבא בתחום. גם שימוש במציאות רבודה לטיפול ברכב זה כבר משהו שקיים, רק קצת פחות מתקדם ממה שיהיה בעתיד. 

אני עובד עם Solidworks ומתכנן דברים.

אין שום סיבה לא לחבר פשוט קסדת מציאות מדומה ולראות איך זה ייראה.

כיום יש לזה אפילו תמיכה מובנית בתוכנה.

גם בתוכנות אחרות אפשר פשוט לייצא את המודלים לתוכנה מתאימה ולראות את התוצאה הסופית.

לא צריך את המטאוורס בשביל זה.

אני גם לא רואה איך אנשים ירצו להיכנס לזה יותר ממה שיש כיום.

הרוב רוצים להיות פחות מחוברים, לא יותר מחוברים.

אני באופן מאחל ל"מטא" שיתרסקו מהר ויפסיקו להיות אלמנט מפריע באינטרנט.

המון קיצוניות, תיבות תהודה ודיסינפורמציה יצאו מפייסבוק ועוד המון בעיות חברתיות ואפילו בריאותיות (דיכאון, תדמית גוף, חרדות חברתיות) להמון אנשים.

זה גם בגלל חוסר פעולה שלהם וגם בגלל כללים לא ברורים שמתנגשים עם עצמם.

לאחל לכל היהודים מוות ביסורים אפשר, אבל להגיד לאמריקאי שיפסיק להיות אידיוט, זה אסור.

בעשור האחרון היא הפכה מרשת חברתית למקום שבו רואים פעילות של קבוצות, עמודים ופרסומות.

את החברים לא רואים בכלל.

אם אנשים ירצו, אחרי שפייסבוק תמות יהיו לנו רשתות אחרות שיהיו יותר קרובות למה שהיה בפייסבוק בהתחלה.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1
פורסם

בעתיד הרחוק אני מנחש שטכנולוגיית dive לצורותיה תהיה רלוונטית. כל עוד זה עם ציוד כבד, אווטארים שנראים כאילו הם עשויים מפלסטיק ובייסיקלי ביצוע של כל דבר שעושים כיום בצורה פחות יעילה ממה שנעשה היום- לא רלוונטי בכלל.

אינטראקציה דרך אווטארים זה דבר שהתקיים בעבר בשלל צורות, מ habo hotel בזמנו דרך second life ועד לימינו אנו- שזה בהחלט לא קורה בפלטפורמה המפדחת של פייסבוק, אבל קורה בצורה נרחבת מאוד במשחקי רשת. 

משחקי רשת הם כבר מזמן לא רק זירה משותפת לשחק ביחד, בהרבה מאוד משחקי אונליין יש אפשרות של חדרים, פשוט פוגשים שם את החברים עם הדמות שלכם במשחק. לא חייבים אפילו להכיר את מי שבצד השני, מבחינתכם הזהות שמולכם זה הבנאדם.

האמת? זה אפילו די נחמד.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

פעם הייתי פעיל בSecond Life.

זה באמת נחמד מדי פעם, אבל זה לא יכול להחליף אינטראקציות פנים מול פנים.

כיום לכולם יש טלפון או מחשב, אז נגיד שירות לקוחות אפשר לעשות בזום.

אני לא רואה את רוב האנשים מתחברים בכזו רמה של ללבוש משהו.

הקליטה של הטכנולוגיה הזו תהיה איטית מדי בשביל להיות הטכנולוגיה השלטת.

אם יאפשרו ממשק של טלפון לאותו דבר, אנשים יעדיפו את הטלפון.

עריכה אחרונה על ידי יוסי פרנקוס
פורסם

זה לא אמור להחליף, זה אמור להיות בנוסף. וזו הסיבה שבגללה זה ממש עובד במשחקים- כי זה עולם אחר. עושים שם את מה שלא עושים פה (שאני אומר משחק אני לא מתכוון ל second life אלא יותר לדברים כמו נגיד, phantasy star online 2 )

אם מישהו שיחק בסייברפאנק 2077, אני חושב שזה לגמרי הכיוון שאנחנו הולכים אליו. לא פלטפורמה חצי אפויה שמנסה לכפות דפוס שימוש חסר היגיון.

פורסם

מכינים את הקרקע להתפתחות טכנולוגית.. כמו בהרבה תחומים הפורנו די מוביל את התחום כרגע. מתישהו נוכל להתנתק מהמציאות כאן לdays at a time או אפילו יותר אני חושב.. שחרור הורמונים.. זרמים חשמליים כדי לגרות תחושות.. מציאות מדומה. לדעתי הכל מגיע. מה רע ביקום שאתה יכול להיות בו הכל? לא היית משלם על זה?

לפני 15 שעות, Pika007 כתב:

אם מישהו שיחק בסייברפאנק 2077,

ממליץ בחום רב על Edgerunners בנטפליקס

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

אז זהו, שאתה לא משלם (לפחות לא בכסף).

אתה לא הלקוח, אלא המוצר.

הלקוח הוא חברות פרסום שמשלמות על זמן חשיפה שלך לפרסומות שהן מחליטות שאתה צריך לראות.

ככה זה מתנהל.

אתה משתמש בפלטפורמה והם מקבלים על זה כסף.

אם הם עושים את זה שיהיה נסבל איכשהו, אז הם גם יגבו ממך כסף על זה, אבל אם לא, הם ירוויחו מהפרסומות.

בדיוק כמו שפייסבוק עושה כיום.

פורסם

אז זהו, שזה החסם הכי גדול שיש.

פייסבוק יש לכולנו כי זה נכנס למכשיר שכבר קיים ונמצא אצל כל אחד בכיס.

ברגע שנצטרך להשתמש בציוד מיוחד ולהוציא עליו כסף כמו קדסת מציאות מדומה, הרעיון ימות מהר.

אם פייסבוק היו גובים אפילו דולר אחד לחודש, הרוב המוחלט של המשתמשים היו נעלמים מחר בבוקר.

פורסם

תעשיית הגיימינג ענקית ואנשים משקיעים אלפי דולרים על ציוד. כאן הפוטנציאל לבידור הוא פי עשרות מונים

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

עד עכשיו לא הצליחו ממש למכור את זה.

לא רואה שום יתרון במה שהם מנסים לעשות.

בשביל משחק טוב אנשים יהיו מוכנים לשים קדסה.

אבל בשביל להיטמע בתוך עולם מקביל כדי לראות חברים, כשאפשר כבר לתקשר בצורה די טובה ונוחה עם טלפון, מחשב ומסכים שלא מגבילים אותנו?

לא רואה את זה קורה.

• רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 24.10.2022 בשעה 15:42, יוסי פרנקוס כתב:

אני באופן מאחל ל"מטא" שיתרסקו מהר ויפסיקו להיות אלמנט מפריע באינטרנט.

המון קיצוניות, תיבות תהודה ודיסינפורמציה יצאו מפייסבוק ועוד המון בעיות חברתיות ואפילו בריאותיות (דיכאון, תדמית גוף, חרדות חברתיות) להמון אנשים.

זה גם בגלל חוסר פעולה שלהם וגם בגלל כללים לא ברורים שמתנגשים עם עצמם.

לאחל לכל היהודים מוות ביסורים אפשר, אבל להגיד לאמריקאי שיפסיק להיות אידיוט, זה אסור.

בעשור האחרון היא הפכה מרשת חברתית למקום שבו רואים פעילות של קבוצות, עמודים ופרסומות.

את החברים לא רואים בכלל.

אם אנשים ירצו, אחרי שפייסבוק תמות יהיו לנו רשתות אחרות שיהיו יותר קרובות למה שהיה בפייסבוק בהתחלה.

זה לא הפייסבוק, זה האנשים.

לדעתי זאת טכנולוגיה שהקדימה את זמנה, ומוח אנשי מערות שלנו לא יודע להתמודד איתה.

הטכנולוגיה סך הכל נותנת לאנשים את מה שהם רוצים, והם רוצים חרא.

המפעילים רוצים לעשות כסף לא אכפת להם איך, אז הם מפעילים כל טריק פסיכולוגי LOW LEVEL שהם יכולים כדי לגרום לך להתמכר עוד.

לא שונה מיצרני אלכוהול, סיגריות, ג'אנק פוד ואופיואידים. תן להם יד חופשית, הם ידחפו לשם מה שאפשר כדי לסחוט עוד כמה שקלים.

והמשתמשים - מי שחכם, ויודע להפעיל שיקול דעת - מעולה. הרוב לא כאלה, וגם אין עדיין ממש מודעות לנזקים. וגם כשתהיה, ייקח לזה זמן לחלחל לדעת הקהל.

כמו עם אלכוהול וסיגריות. יש מודעות, אבל עדיין מעשנים ושותים. ויצרני טבק ואלכוהול עדיין מנסים ומצליחים להמציא דרכים לשמר את הלקוחות ולהביא לקוחות חדשים.

אני לא אומר שפייסבוק (וגם טוויטר/אינסטגרם/טיקטוק, משחקי freemium ופורנו) לא צריכים למות בתצורה הנוכחית שלהם, אבל מה שיקום אחריהם לא בהכרח יהיה יותר טוב.

ואם יהיה, המשתמשים והמפעילים יחרבנו את זה מהר מאוד למצב הנוכחי.

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בהתחלה זה לא היה ככה.

אני זוכר שבהתחלה כל אחד היה חייב להשתמש בשם האמיתי שלו ולשים תמונה של עצמו.

כיום לא עושים שום דבר למתחזים וטרולים, ואם מישהו נחסם, יש לו עוד 10 חשבונות שונים.

רק לי יש 4 לגיבוי!

אין השלכות בכלל ללהיות טרול, לשקר, להפיץ שמועות או לנהל קבוצה של אנטישמים.

מי שמנהל את כל עניין "חוקי הקהילה" זה אלגוריתם לא מוצלח שמטרגט מילים ספציפיות, ואין שום בן אדם מאחורי זה, גם אם הם טוענים שכן.

לפני שנה קיבלתי סרטון של "חג סוכות שמח" בוואטסאפ.

העליתי אותו לקבוצה שיש לי, שמוקדשת לבולשיט הבומרי שכל מי שיש לו קרובים "מאותגרים טכנולוגית" מקבל בחגים ושבתות, ותוך 10 שניות קיבלתי הרחקה של 30 יום.

הסיבה היא ש"העליתי פורנו".

לא נתנו לי אפילו לערער.

אני מכיר לא מעט מקרים כאלו, וכמו שכתבתי קודם, מישהו יכול לכתוב דברים נגד יהודים ולא יקרה לו שום דבר למרות שמאות אנשים מדווחים, אבל אם אני אומר לו שהוא אידיוט, אני מקבל הרחקה לשבוע.

זה לא הגיוני.

אין לאנשים אמון בכלל בחברה הזו והיא עשתה כל מה שאפשר כדי שישנאו אותה.

אני חושב שאם הפלטפורמה היתה עושה עבודה טובה יותר ומעיפה אנשים שנחשבים לבעייתיים, וגם מאפשרת לכולם לראות מה שם רוצים ולא מה שאלגוריתם חושב שחשוב, גם הצעירים היו מגיעים לשם.

כרגע אני לא חושב שאפשר למצוא כמעט אנשים מתחת לגיל 25-30.

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 24.10.2022 בשעה 12:00, flytomars כתב:

רכב פרטי אוטונומי עדיין לא לגמרי פותח, איך כבר קברת אותו?

ואל תגיד לי טסלה... אנחנו עדיין לא שם.

כשנהיה שם אתה חושב שזה עדיין יהיה פלופ? או שאתה מאמין שאף פעם לא נהיה שם

בקצב שזה מתקדם (בעצם שנים שזה מדשדש במקום), לא יגיע בזמן הקרוב.

גם המערכות הכי מתקדמות של טסלה/GM/מובילאיי אולי מגרדות את דרגה 3.

וגם הסיבות שבכלל מפתחים את זה - זה לא מיועד לטובת בטיחות המשתמש, אלא כדי לקחת את הזמן שהוא מבזבז על נהיגה ולהפוך אותו לזמן שמבזבזים על צריכת תוכן.

כדי לדאוג לבטיחות, צריך להוריד מהכביש נהגים שלא צריכים להיות שם, ואת זה אפשר לעשות עם אמצעים קיימים, כמו אכיפה ופיתוח תחבורה ציבורית.

הרי כבר יש לנו רכבים אוטונומיים - קוראים להם רכבת, אוטובוס ומונית. אבל זה לא סקסי כמו רכב פרטי אוטונומי. וגם לא מכניס כסף כמו רכב פרטי.

בתאריך 24.10.2022 בשעה 14:00, hans כתב:

לגבי משקפיים - הרעיון של שכבה רבודה דקיקה, רק איפה שצריך, שמתלבשת על מה שאתה כבר רואה דווקא נראית לי כמו רעיון טוב לעתיד - אבל מבחינה טכנולוגית נדרשת עוד קפיצת מדרגה משמעותית במזעור וכוח עיבוד.

אני חושב שיש למציאות רבודה שימושים, אבל לא למשתמש ביתי.

זה יכול להיות מעולה בתעשיה או בצבא.

למשל חייל יוכל לראות מה קורה מעבר לפינה, חבר/אויב, מצב נשק/תחמושת, כוחות בשטח, לתקשר עם חברים לצוות ולקבל הוראות מהמפקדים (כמו מערכת LAND WARRIOR).

או טכנאי בקו ייצור יכול להסתכל על מכונה ולדעת פרטים עליה בזמן אמת.

לפני 14 דקות, יוסי פרנקוס כתב:

לפני שנה קיבלתי סרטון של "חג סוכות שמח" בוואטסאפ.

העליתי אותו לקבוצה שיש לי, שמוקדשת לבולשיט הבומרי שכל מי שיש לו קרובים "מאותגרים טכנולוגית" מקבל בחגים ושבתות, ותוך 10 שניות קיבלתי הרחקה של 30 יום.

הסיבה היא ש"העליתי פורנו".

לא נתנו לי אפילו לערער.

אותי חסמו לצמיתות, ובאמת ובתמים אין לי מושג על מה אפילו.

לא פרסמתי שום תוכן בוטה ולא הטרדתי אף אחד.

פשוט חסמו בלי לנמק.

לא שזה חסר לי בחיים כל כך. אבל אם הייתי תלוי בזה לפרנסה באיזושהי צורה, זאת הייתה בעיה.

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 59 דקות, vadim6385 כתב:

בקצב שזה מתקדם (בעצם שנים שזה מדשדש במקום), לא יגיע בזמן הקרוב.

גם המערכות הכי מתקדמות של טסלה/GM/מובילאיי אולי מגרדות את דרגה 3.

וגם הסיבות שבכלל מפתחים את זה - זה לא מיועד לטובת בטיחות המשתמש, אלא כדי לקחת את הזמן שהוא מבזבז על נהיגה ולהפוך אותו לזמן שמבזבזים על צריכת תוכן.

כדי לדאוג לבטיחות, צריך להוריד מהכביש נהגים שלא צריכים להיות שם, ואת זה אפשר לעשות עם אמצעים קיימים, כמו אכיפה ופיתוח תחבורה ציבורית.

הרי כבר יש לנו רכבים אוטונומיים - קוראים להם רכבת, אוטובוס ומונית. אבל זה לא סקסי כמו רכב פרטי אוטונומי. וגם לא מכניס כסף כמו רכב פרטי.

לא הבנתי \ לא מסכים עם שום דבר שכתבת פה.

דבר ראשון - ב5 שנים האחרונות בערך הוזרמו לתחום הזה כמות בלתי מוגבלת של מזומנים, את הפירות של זה אתה עדיין לא רואה אז לא ברור לי איך קבעת שהתחום מדשדש.

גם אם עכשיו יסגרו את השיבר עדיין יש דברים שכבר על סף הבשלה שעדיין לא ראית.

מובילאיי ממש לא מובילה כרגע את הפיתוחים, יש עשרות \ מאות חברות אחרות שמביאות מגוון רחב של פיתרונות ששוב, בפיתוח כרגע אז אתה לא רואה את המוצר.

את המשפט השלישי לא הבנתי בכלל, מה הנקודה שלך? איזה רלבנטיות יש ללמה מפתחים את זה? אתה מעדיף תחב"צ שיקח לך פי 2 זמן להגיע (במקרה הממש ממש טוב) על פני לשבת במכונית שלך ולגלוש בקארזפורום? תפאדל, אבל לא נראה לי ששאר האוכלוסיה חושבת כמוך.

משפט רביעי גם לא הבנתי למה קשור.

משפט חמישי - ראה הערה על משפט 3.

• תוכן חדש...