Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מתלבט בין רכבים שונים וגם שנתונים שונים. בעיקרון אני מעדיף קילומטראז' נמוך על פני שנתון יותר חדש. אלא אם כן יש היה איזה שדרוג בשנה החדשה יותר שהשביח את הדגם.

אני מעדיף כנראה CX-5, ומצאתי 2013 ו 2014 עם קילומטראז' נמוך יותר מ 2015. האם היה איזה שדרוג בדגם הזה בשנים האלה (2015-2013)?

כנ"ל לגבי ספורטאז' 2.0 שנתונים 2015-2017, טוסון שנתונים 2016-2015 (שוקל גם את הדגמים האלה).

פורסם

בעיני השינוי הכי משמעותי הוא מערכות הבטיחות האקטיביות שהגיעו לקיה ספורטאז' בשנת 2016 עם המעבר לדגם החדש. אם יש לך אפשרות לרכוש רכב כזה הוא יהיה התמורה הטובה ביותר למחיר בעיני.

ב-CX5 הייתה מתיחת פנים באיזור 2015, היא העניקה לו בידוד רעשים משופר ותא נוסעים משודרג עם פלסטיקה איכותית יותר.

ספורטאז' ויונדאי ix35 עברו מתיחות פנים באיזור שנת 2014, ההבדלים בעיקר קוסמטיים ושינויים ברמות האבזור.

• אהבתי 1
פורסם

בנוסף למה שמייק כתב - במתיחת הפנים של שהמאזדה עברה ב 2015 נוספו חיישני תאורה וגשם, בלימה אוטונומית בעיר, מערכת מולטימדיה משודרגת, והכי חשוב עידכון תוכנת המנוע ועלייה במניין הסוסים מ 155 ל 165 + שיפור תיפקוד התיבה והוספת לחצן ספורט.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

בספורטאז' הוחלפה הצורה בתחילת 2016.

הדגם עם מנוע ה 2000  הבסיסי (אורבן) קיבל שדרוג באפריל 2017 והפך לאורבן טופ. 

התוספות בטופ: גג פנוראמי, מזגן דיגיטלי 2 איזורים, תאורת לד פנימות. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...