Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

כל מי שהשתמש איי פעם במערכת סידור רכב של קיבוץ יודע שמעל 120-130 קמ"ש הרכב מתריע בצפצוף עדין. כאשר מגבירים עוד את המהירות הצפצוף נעלם😂. צריך לשמור על מהירות לא באזור הצפצוף😂.

המערכת רושמת באיזו מהירות נסע כל נהג וכמה זמן אבל מעולם לא באו לחבר קיבוץ והעירו לו.

• אהבתי 2
  • תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

זה מלשינון כמו שיש ברכבי משטרה וצבא, לא מערכת שמותקנת ברכב פרטי.
אם הרכב הפרטי שלי יצפצף אני מנתק לו את הרמקולים.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם
לפני שעה, הרקוליטו כתב:

שלום

כל מי שהשתמש איי פעם במערכת סידור רכב של קיבוץ יודע שמעל 120-130 קמ"ש הרכב מתריע בצפצוף עדין. כאשר מגבירים עוד את המהירות הצפצוף נעלם😂. צריך לשמור על מהירות לא באזור הצפצוף😂.

המערכת רושמת באיזו מהירות נסע כל נהג וכמה זמן אבל מעולם לא באו לחבר קיבוץ והעירו לו.

זה ממש קשה עם ההיילקס שנת 98 של הרפת, שעברה כבר 750,000 ק"מ של התעללות.

(סיפור אמיתי)

• מצחיק 1
פורסם

געגועים לשנות השמונים שהדבר היחיד הדיגיטאלי היה הטיונר ברדיו טייפ של רוד סטאר
חגורות בטיחות היו אופציה, נתנו קונטרה עם היד בעצירת חרום
ה ABS היחיד היה למי שידע לפמפם על הברקס וכרית אוויר היתה הכרס שלך אחרי לאפה ביפו באמצע הלילה
בת"א אפשר היה למצוא חניה בחינם ואפשר למצוא חניה בכלל
עם הרכב ירדנו בשוונג לחוף הים, פתחנו דלתות ושמענו מוזיקה מהרודסטאר בלי שאף אחד יגיד לך שדרסת ביצי צבים
סרטים בחינם בדרייב אין ראינו מהגג של הפיורינו מהמקום שבו היום עוברים נתיבי איילון, את פס הקול עשינו לבד (לסרטים של חצות)

בקיצור הרגו כל חלקה טובה של הנאה מהרכב

• אהבתי 6
  • מצחיק 5
  • מבאס 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

זה נכון. קיבלתי

לפני 4 שעות, sperial כתב:

לא כל אחד נוסע כל הזמן עם מערכת ניווט פעילה

אבל על זה תרשה לי לחלוק 

לפני 4 שעות, sperial כתב:

ויש אוכלוסיות שיסרבו להשתמש במסך

היום כמעט לכל נהג חרדי יש וויז גם מהקהילות היותר קיצוניות, מוכרים להם סמארטפונים חסומים שעובד שם רק וויז ופנגו 

עם התפתחות טכנולוגית הסינון, חלק ענק מהציבור החרדי משתמש באינטרנט באופן יומיומי. כבר לא מה שהיה פעם 

עריכה אחרונה על ידי לב טוב
  • אהבתי 1
  • מצחיק 1

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם

ואוו נושא מעניין ומעצבן בטירוף

ברכב שלי (פיאט ) באמת כשאני עובר את ה 110 של הרכב (לפי הוויז 100 ) יש צפצוף עדין  לשנייה וזהו  

עכשיו יש לי שאלה :איזה משמעות יש לצפצוף הזה לפי מהירות קבועה הרי יש כבישים שזה עדיין הרבה מתחת למהירות המותרת 

לפני 14 שעות, stx כתב:

הבעיה האמיתית תתחיל כשחברות הביטוח יבקשו לראות גיליון ציונים כזה ולפי זה יקבעו את הפרמיה.

אז אתה תביא להם נתוני נסיעה של סבתא של חברה שלך הכל טוב

פורסם (נערך)

איך נהוג לומר-בעתיד הנראה לעין כל אחד יזכה באמצעות המערכות שיותקנו ברכבו להפקת דוחות אוטומתית, דוחות תנועה מתועדים מגובים בסרטונים 4K , למצטיינים תהיה  הוראת קבע לבנק או במקרים המענינים הפניית הרכב ללא יכולת התערבות , למעשיהו לבילוי סוף שבוע. האח הגדול מתאמץ להיות גם אבא-סכטן לכולנו שהגיענו לזמן הזה.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם
לפני 3 שעות, סולל הדרך כתב:

געגועים לשנות השמונים שהדבר היחיד הדיגיטאלי היה הטיונר ברדיו טייפ של רוד סטאר
חגורות בטיחות היו אופציה, נתנו קונטרה עם היד בעצירת חרום
ה ABS היחיד היה למי שידע לפמפם על הברקס וכרית אוויר היתה הכרס שלך אחרי לאפה ביפו באמצע הלילה
בת"א אפשר היה למצוא חניה בחינם ואפשר למצוא חניה בכלל
עם הרכב ירדנו בשוונג לחוף הים, פתחנו דלתות ושמענו מוזיקה מהרודסטאר בלי שאף אחד יגיד לך שדרסת ביצי צבים
סרטים בחינם בדרייב אין ראינו מהגג של הפיורינו מהמקום שבו היום עוברים נתיבי איילון, את פס הקול עשינו לבד (לסרטים של חצות)

בקיצור הרגו כל חלקה טובה של הנאה מהרכב

לדעתי הדבר היחיד שאפשר באמת  להתגעגע אליו מהרשימה שלך זה שהיה אפשר למצוא חניה

• אהבתי 1

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
לפני 6 שעות, 98civic כתב:

מת לראות מערכת "מדווחת" כזו בטסלה פרפורמנס

רכבי טסלה יכולים לדווח כל פרט קטן לחברה.

פורסם
לפני שעה, ידני כתב:

אז אתה תביא להם נתוני נסיעה של סבתא של חברה שלך הכל טוב

חברת הביטוח תשמח, אתה תיתן להם אפשרות להתנער ממך אם תקרה תאונה.

פורסם (נערך)

בהמשך הרי יחברו את זה למערכת שגם יודעת לקרוא כמה ק"מ עברת לצורך חישוב מס נסועה כי לרכבים החשמליים אין כמעט הוצאות על דלק שהולכות למדינה. 

הכל מתחיל להתחבר. 

The 'I Love It When A Plan Comes Together' tension | by MAA1 | Medium

עריכה אחרונה על ידי ברווז

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 20 שעות, kobi_g כתב:

G1.jpg

מצילום המסך ניתן לראות שאתה נהנה מהרכב. אם מישהו יגיד לך שקנית ח*א של רכב, יש לך הוכחה שהוא מהנה.

נראה גם שאף אחד לא יכול לעקוף אותך.

בנושא חריגות מהירות, אתה ממש "מרובע".

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

פורסם
לפני 29 דקות, motior כתב:

לדעתי הדבר היחיד שאפשר באמת  להתגעגע אליו מהרשימה שלך זה שהיה אפשר למצוא חניה

אז כנראה שאף פעם לא עשית סקס על גג של פיורינו בחולות מול הדרייב אין בחצות...

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.

• תוכן חדש...