Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 21 שעות, kobi_g כתב:

גם הרכב שלי "מלשן" לא קטן ואעלה דוגמה "מצונזרת מעט" ולמזלי אין גישה לנתונים האלה לאף אחד מלבדי (הגעתי עד היצרן בגרמניה לברר את זה)

רק פס חריגות מהירות כזה מצדיק צנזור...

image.thumb.png.07d4246043d3025670b9df1b91451988.png

• אהבתי 1
  • מצחיק 4

The older you get, the better you used to be

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מעולם לא נתקלתי בהגבלה אקטיבית, אבל בהתראת חריגה נתקלתי בהולנד לא מעט, כשעוברים את המהירות המותרת המערכת מפעילה צפצוף קל של שניה או 2 וזהו. לא ממשיכה לשגע את הנהג ולא כלום.

לפי הניסיון שלי עם המערכת הזאת, מצידי שמחר תופיע לי ברכב, זה לא מזיק (ולא ממש מועיל גם)

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

לא בטוח שזה אשמת משרד התחבורה, המערכות האלה נהיו חובה באירופה:

https://www.motorbiscuit.com/anti-speeding-tech-new-cars-mandatory-europe-us-next/

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 6 שעות, סולל הדרך כתב:

אז כנראה שאף פעם לא עשית סקס על גג של פיורינו בחולות מול הדרייב אין בחצות...

איך ידעת??? 😄

• מצחיק 1

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

אם המדינה רק היית יודעת כמה כסף היא מרוויחה מנהגים שנוסעים מהר.... 

נראה למשהו שהמדינה תוותר על זה? 

לא יהיה פה הגבלת מהירות פיזית החיים. 

רוצים כמה שיותר דוחות. 

פורסם
לפני 16 שעות, לב טוב כתב:

זה נכון. קיבלתי

אבל על זה תרשה לי לחלוק 

היום כמעט לכל נהג חרדי יש וויז גם מהקהילות היותר קיצוניות, מוכרים להם סמארטפונים חסומים שעובד שם רק וויז ופנגו 

עם התפתחות טכנולוגית הסינון, חלק ענק מהציבור החרדי משתמש באינטרנט באופן יומיומי. כבר לא מה שהיה פעם 

מה אתה מלכלך? נהית הדובר של המגזר החרדי? מי זה בדיוק הציבור החרדי ה'ענק' שמשתמש בסמארטפון באופן יומיומי? הציבור החרדי רובו ככולו מתנזר מכל פגעי הטכנולוגיה, ויש כאלה שאפילו לא אוחזים ברשותם פלאפון רגיל! ומי שכן אוחז סמארטפון זה רק אחרי וועדות ואישורים ולצרכי עבודה ובדיעבד לגמרי. וכמובן שאין מכירת סמארטפונים לכל דכפין. אני ממליץ לך שתישב, תעשה שיעורי בית ואז תעלה את הדעות המצחיקות - עצובות שלך לפורום.

לגבי ה'ווייז', נכון שיש כאלה שמחזיקים סמארטפון בשביל הוייז, אך זה גם לא מצוי היום כי בכל רכב מודרני ממוצע מותקנת מערכת 'ווייז' (גם ברכבי הקורולה החדשים...)

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 4
  • משעמם 1
  • לא הבנתי... 1
פורסם

וכמובן מי שיתקין לכם את זה ברכב יהיה איזה חאפר עם קראק בישבן 

הולכים על רגולציות של אירופה כשהמדינה במקסימום ברגולציות של קונגו

פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, Ido12 כתב:

אם המדינה רק היית יודעת כמה כסף היא מרוויחה מנהגים שנוסעים מהר.... יודעת גם יודעת

נראה למשהו שהמדינה תוותר על זה? 

ברור שלא

לא יהיה פה הגבלת מהירות פיזית החיים. 

רוצים כמה שיותר דוחות. 

עד לאחרונה המדינה השקיעה במצלמות וממל"זר , מהיום שהתקנה החדשה תחייב המדינה תמצא את הדרך להפקת הדוחות  בזמן אמת מהמערכת שברכבו של עבריין התנועה. בהתחלה כרעיון "מבריק" ואחר"כ  בהרחבת היכולות של ההתקנות המחייבות. מבחינת המדינה, פחות השקעות יותר הכנסות. האמת, בהתעלם מטעונים שונים ומגווונים, יש רגעים שמאוד הייתי רוצה לראות שוטר בשטח שיאכוף חןק וסדר על משתוללים בכביש, בהעדר האופצייה הזו,  מערכת  אוטונומית בכל רכב שמפיקה דוחות, או לפחות שולחת תיעוד להמשך טיפול  זה פתרון בכלל לא רע, עבור המשטרה.

יבואו ויגידו המערכת מחייבת כיול ובדיקות תקופתיות כדי לעמוד בדרישות החוק לראיות מחייבות, מאמין שאם ירצו גם זה יהיה פתיר.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם

אני לא מבין על מה המהומה. הדבר הזה קיים בכל רכב שבו מותקן מובילאיי, ובאחוז גבוה מהרכבים שהגיעו עם מערכות בטיחות מובנות.  כלומר מרבית הרכבים שעלו לכביש מאז 2016. וכיוון שהתקינה האירופית דורשת את האבזר כך גם התקינה הישראלית. ותקינה אירופית זו תקינה שמקובלת במדינות הקנאיות ביותר לפרטיות - בראשן גרמניה - אני לא מוטרד מהעניין הזה כלל וכלל.

• אהבתי 4
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 7 שעות, המגיב כתב:

מה אתה מלכלך? נהית הדובר של המגזר החרדי? מי זה בדיוק הציבור החרדי ה'ענק' שמשתמש בסמארטפון באופן יומיומי? הציבור החרדי רובו ככולו מתנזר מכל פגעי הטכנולוגיה, ויש כאלה שאפילו לא אוחזים ברשותם פלאפון רגיל! ומי שכן אוחז סמארטפון זה רק אחרי וועדות ואישורים ולצרכי עבודה ובדיעבד לגמרי. וכמובן שאין מכירת סמארטפונים לכל דכפין. אני ממליץ לך שתישב, תעשה שיעורי בית ואז תעלה את הדעות המצחיקות - עצובות שלך לפורום.

אני עוצר את עצמי בכח מלהגיב. רק אשאל ברשותך, מה אתה עושה באינטרנט? למה אתה לא מתנזר מפגעי הטכנולוגיה? 

לפני 7 שעות, המגיב כתב:

לגבי ה'ווייז', נכון שיש כאלה שמחזיקים סמארטפון בשביל הוייז, אך זה גם לא מצוי היום כי בכל רכב מודרני ממוצע מותקנת מערכת 'ווייז' (גם ברכבי הקורולה החדשים...)

הוא אשר אמרתי. אמרו פה שהציבור החרדי מתנזר ממסכים ולכן התרעת מהירות דרך מערכת הניווט היא לא רלוונטית להם. ועניתי שזה לא נכון, וזה לא משנה אם הוויז הוא בסמארטפון או על המולטי ברכב. זה גם מה שאתה אומר, שמתשמשים בזה כולם.

• אהבתי 1

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם

גם בלי להתייחס לציבור החרדי עם חרדת המסכים (במיוחד של מנהיגיו) - לא כל אחד מפעיל תוכנת ניווט בכל נסיעה. לא לכל אחד יש מולטימדיה עם חיבור סלולרי קבוע, ולא כל אחד מצמד את הטלפון שלו למולטימדיה בכל נסיעה. אז הסתמכות על תוכנת הניווט, עם כל יתרונותיה, אינו הפתרון.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כן. כבר הסכמתי איתך בנוגע לזה 

אפי' שאני כן אוהב להפעיל בדרך לעבודה (= בדרך שמוכרת לי), רק כדי לקבל התרעה על משטרה / מצלמת מהירות...

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם

לחלוטין. 

וכפי שכתבתי קודם, אני לא חושש מהדרישה הזו. מעשית היא קיימת כבר אי אילו שנים, ועד היום לא שמענו על מישהו שנעצר כי המובילאיי הכריז שהוא חורג ב-40 קמ"ש מהמותר. גם אין תיעוד וגם הרשויות מודעות למגבלות המערכת, וגם אם יש תיעוד כזה לא יעבור בשום ביקורת משפטית.

פורסם
לפני 4 שעות, sperial כתב:

גם בלי להתייחס לציבור החרדי עם חרדת המסכים (במיוחד של מנהיגיו)

אין שום חרדת מסכים, ואין אף אחד שכופה אותך שלא לאחוז סמארטפון. רק אחרי שרואים למה הדבר הזה גורם (וכאן לא המקום לפרט) כל מי שיש לו שכל בקודקודו יודע לברוח מהדבר הזה.

כמובן שיש כאלה שאוהבים להקצין בכל דבר ולעשות מוניפילציות על כל מה שזז, אבל לדעתי הרבה יותר בטוח לי לנהוג כשאני יודע שהנהגים שנוסעים לפני ומאחורי מרוכזים רק על הכביש.

לפני 4 שעות, לב טוב כתב:

רק אשאל ברשותך, מה אתה עושה באינטרנט? למה אתה לא מתנזר מפגעי הטכנולוגיה? 

על מחשב ביתי וחסימה של נטפרי שמעת?

• אהבתי 1

• תוכן חדש...