Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנחנו משפחה עם שני ילדים ,  

נוסעים כ 12-13  אלף  ק"מ בשנה ,

מתלבטים בין היונדאי קונה  ההיברידית שהדבר שהכי מושך אותנו ברכב הזה , תצרוכת דלק של מעל 20 ק"מ

לעומת הסקודה  טורבו  מנוע 100 סמק מיקרו היברידית  שהתצרוכת דלק אומנם פחות טובה אבל היא מפנקת יותר,  תא איחסון ענקי ופתחי מיזוג לילדים 

אני אישית נוטה לסקודה יותר בגלל השימושיות שיש לרכב הזה ,

אישתי לעומתי מעדיפה  חיסכון בדלק 

אשמח לשמוע דעות בנושא , 

פורסם

2 רכבים שלא עומדים באותו הסגמנט,

הסקודה זה רכב משפחתי, לעומת הקונה שזה ג'יפון.

אני אישית פחות מחבב את שניהם, הקונה אפרורית מדי ומשעממת והסקודה עם מנוע 3 צילנדר וגיר דו מצמדי, שבלי להיכנס לאמינות שלט הוא לא ממש נוח.. מה עוד שהרכב די יקר, סביב 150 אלף.

הבאג הכי רציני מבחינתי, זה היבואן של הרכב.. שבלשון עדינה איך לומר; לא העיפרון הכי חד בקלמר..

הייתי מציע לך לחשבות על עוד אופציות.

מה התקציב שלך ומה הכי חשוב לך ברכב?

בהצלחה

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם
לפני 6 שעות, AVI1818 כתב:

אישתי לעומתי מעדיפה  חיסכון בדלק 

,

תקנה יונדאי היברידית .

• מצחיק 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

התקציב בסביבות 150K 

הדרישות :  רכב חסכוני  , אמין  ושימושי

לא נעול על סגמנט מסויים 

לפני 54 דקות, vladclar כתב:

תקנה יונדאי היברידית .

עשינו נסיעת מבחן על האלנטרה החדשה ותאמת לא אהבנו בכלל , רכב נמוך  לא נוח להכניס את הילדים  (שני כיסאות בטיחות )

אין מזגן  מאחור ומראות לא מתקפלות 

בכללי תחושה של רכב זול  ,

הקונה לפחות זה גיפון ויש יותר מרווח להכניס את הילדים 

לפני 5 שעות, המהיר הזהיר כתב:

הבאג הכי רציני מבחינתי, זה היבואן של הרכב.. שבלשון עדינה איך לומר; לא העיפרון הכי חד בקלמר..

אני לא יודע לגבי יבואנים אחרים,  אבל זה נשמע טיעון יחסית פחות חשוב אני לא הולך להתחתן עם היבואן  פעם בשנה  לעשות טיפול וזהו   לא ?,  אני מפספס משהו כי זה פעם ראשונה שאנחנו קונים רכב חדש מהיבואן 

עריכה אחרונה על ידי AVI1818
פורסם

לא התכוונתי לאלנטרה. 

ההתלבטות שלכם לפי הכותרת בין אוקטביה לקונה.

• רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אלה לא רכבים קשורים בכלל, ולא ברור איך אתה מגיע אליהם בתור מועמדים להשוואה. האוקטביה נמצאת בסגמנט יותר גדול בשתי דרגות (הקונה ב-B, האוקטביה ב-D).
אם מספיק לך המקום בקונה, המקבילה שלה בסקודה (קרוסאובר סגמנט B) זו ה-Kamiq.
אם אתה מחפש סדאן גדול משפחתי, אז המקבילה לאוקטביה זו היונדאי אילנטרה (שיש לה גירסה היברידית, אגב).

פורסם

הקונה בגירסא ההיברידית יקר מדי לטעמי ובנסועה שלך יקח לך מלא זמן להגיע להפרש של גירסת הבנזין. (הפרש של 15K)

תרשה לי להציע לך לבדוק עוד שני רכבים שיהיו עדיפים מהקונה לטעמי.

הראשון זה סקודה קאמיק והשני זה רנו קפצור.

שניהם מרווחים יותר משמעותית מהקונה ולשניהם יש פתחי מיזוג אוויר בספסל האחורי.

בנוסף תא מטען גדול יותר

אמנם לא תגיע לצריכת הדלק של הקונה ההיברידית אך אני חושב שהיתרונות גדולים בהרבה וגם להם צריכת הדלק תהיה לא רעה.

נ.ב

אם אתה רוצה לעלות קטגוריה

תבדוק גם את הסיאט אטקה בגירסת הסטייל, היא תעמדו בתקציב שלך וזו אחלה תמורה למחיר

פורסם

12-13 אלף בשנה זו לא נסועה שמצדיקה חיסכון בדלק בתור קריטריון משמעותי. 

אוקטביה היא מכונית משפחתית, הקונה לא ממש.

עם מנוע 1 ליטר האוקטביה לא שתיינית מדי ואני בכלל לא הייתי מתלבט.

• תוכן חדש...