Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו פה יודע מה הדרך הכי טובה/זולה נכון להיום להעביר סכומי כסף משמעותיים מרוסיה לישראל?

למען הסר ספק, לא מדובר פה במשהו פלילי. זה בשביל עולים שרוצים למכור את הנכסים שלהם ברוסיה ולהעביר את התמורה לישראל.

אחד מהרעיונות שחשבנו עליהם זה לפתוח חשבון בנק במדינה צד ג' שמאפשרת קבלת הרבה כסף מרוסיה, ולהעביר אותם משם לישראל. זה ישים, לדעתכם?

Volkswagen Golf 1.4T Trendline 2013

פורסם

זה מה שעניתי למשתמש אחר בעניין העברת כספים

בתאריך 28.9.2022 בשעה 19:36, DareDevil כתב:

אני רואה את עצמי בתור בנאדם פרגמטי ולכן אני רואה 2 אופציות

1. קניית זהב ברובלים - למשוך כמה שאפשר לפי הפרמטרים השרירותיים שיש עכשיו וללכת לקנות זהב. ללמוד קצת ריקוע ולהכין צמידים. לצערי, תהליך כזה יכול לקחת זמן. 

2. לרכוש דרך אתרי זהב עם כרטיס בינלאומי תחליפי אז זו הדרך הכי טובה לעשות כך. 

אולי יש באתר של "הסולידית" אנשים שעברו כזה תהליך של קניית זהב והעברה שלו ליעד X.

יש לה בוודאות כתבה על רכישת זהב פיזי ואפסנה שלו בבנק ייעודי לזהב. לגבי רוסיה והמצב הנוכחי לא בדקתי

כמובן כבר עכשיו לשלוח אותם להוציא את הכספים, מה שאפשר להוציא פשוט להוציא

וזה סרטון שפרסמתי לאחר מכן, אומנם לא מפורט כל כך אבל נותן את הפרטים באופן כללי.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

למה הם רוצים לעלות לישראל היום? הפכו פתאום לציונים ואוהבי ישראל?

• רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
לפני 3 שעות, Cerebral Cortex כתב:

למה הם רוצים לעלות לישראל היום? הפכו פתאום לציונים ואוהבי ישראל?

תגובה קשורה ומהממת.

מאחל לך שלא תגיע למצב שהמשפחה שלך נאלצת לעזוב מדינה בגלל התדרדרות לרמת סכנת חיים.

(ולא שאני חושב שזה לא פישי כן ? אבל החלק הזה צורם במיוחד)

• אהבתי 3

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

קנייה של ביטקוין מאחת מהבורסות המובילות.

אחרי אימות ניתן לרכוש כל יום בסך של 20,000$ (באמצעות אשראי / העברה בנקאית).

אפשר לבצע חיפוש קצר בגוגל ולמצוא מקומות אמינים לרכישה.

בארץ תוכל להמיר חזרה לשקלים בבורסות או באמצעות אנשים פרטיים.

כמובן שלהפקיד את זה לבנק כבר יצריך אישורים והצהרות הון וכו' וכו'

• רעיון טוב! 1
פורסם

אולי יועץ מיסוי רילוקשיין יכול לעזור בעניין ויוכל לתת יותר מידע ממה שנגיש. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם

אני מכיר אחד שקנה ביטקויין וככה הוציא את הכסף, אבל הוא ברח מיד כי אחרי הרכישה הממשל התחיל לעקוב אחריו יותר מקרוב.

ולהעביר דרך חשבון במדינה צד ג' עלול להיחסם ע"י בנק ישראל

"בלי סיכון אין סיכוי"

פורסם

סנקציות...

אני ממליץ לבדוק טוב, ולוודא מראש.

כי ניסיון להעברת כספים דרך צד ג' ואפ' ד' בשביל לטשטש עקבות לא תמיד צלחו.

"בלי סיכון אין סיכוי"

פורסם

אבל אם הוא נתקל בבעיה להעביר מבנק ממדינה צד ג' לבנק ישראלי אזי אפשר יהיה להוציא את הכספים מצד ג' ולקנות איתם ביטקוין ולבצע ככה את העברה לישראל.

כמובן שאפשר יהיה פשוט לאחר מכן לבצע הפקדות לפי המקסימום החודשי האפשרי בישראל (לאחר הגעה לארץ והחלפת הביטקוין למזומן ישראלי).

זאת בתנאי שרשויות המס הישראליות לא יעלו עליהם

למרות שאני ממליץ פשוט לשלם את הכופר, ישר איך שנכנסים לישראל ופשוט לחיות עם המצב שהורידו סכום כבד מהנכסים הנזילים שלהם.

כמובן שחשוב לדעתי לבצע בדיקה מול יועץ מס/רואה חשבון, שלא בוצע תשלום יתר של מס.

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
בתאריך 5.10.2022 בשעה 17:17, Liviur כתב:

תגובה קשורה ומהממת.

מאחל לך שלא תגיע למצב שהמשפחה שלך נאלצת לעזוב מדינה בגלל התדרדרות לרמת סכנת חיים.

(ולא שאני חושב שזה לא פישי כן ? אבל החלק הזה צורם במיוחד)

במקרה רק במקרה ההורים שלי ז"ל עלו בשנת 1950 אחרי השואה. עלו למדינה שלא היה בא כלום, עבדו מאוד קשה. עברו את כל המלחמות וככה שרדו. אכלו לחם עם מרגרינה ובחגים מרחו גם ריבה. בניגוד לאנשים אחרים שחיו במדינות בהן רמת החיים נמוכה להחריד ביחס לישראל אבל "נזכרו" לעלות לישראל רק כאשר יש איום על חייהם. אז אל תטיף לי על אצילות נפש ועל המונטיריות. 

• רעיון טוב! 1

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

לא הבנתי את הקשר (בכנות).

ובמקרה רק במקרה ההורים שלי (ואני בתור בן שנתיים וחצי) עלו מחיים דיי נוחים במדינה לא חברותית לארץ - אמנם בשנות ה80 (לתוך האיפלציה המטורפת גם שהיתה בתקופה) - אבל בלי רכוש (המדינה לקחה) למעונות עולים ברמלה לגור במשך כמה שנים בחדר אחד יחד איתי ולהתחיל מ0 מוחלט. (אני מניח לרגע את סיפורי השואה במשפחה בצד... יש גם כאלו) וככה עברנו מ2 הורים מהנדסים וילד צעיר למשפחה צעירה בחדר יחיד במעונות עולים בלי לדבר את השפה או תמיכה מסביב.

ועדיין (אם לא לומר אפילו בגלל זה) - אני לא אשפוט דבר כזה ככה.

אבל כנראה בתור מהגר מדינות פעמיים - ההסתכלות שלי היא על הפרט ולא על המדינה.

• אהבתי 2

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...