Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אתה מחליף עבודת מינימום בעבודתו מינימום אחרת?

לפחות אם כבר אתה עובר שוב לעבודת מינימום,אז תחפש אופק כלשהו-מבנה ארגוני שמאפשר לך להתקדם מקצועית בתפקידים או ניהולית.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

מה התנאים הנוכחיים שלך? כמה שעות בחודש? כמה שכר הבסיס שלך? 

עד כמה אתה מסתדר בעבודה? 

באיזה תפקיד וסניף מדובר - לא מיקום אלא השכרה/ליסינג/מכירות?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

טוב אז שאלתי

שכר מינימום, עדיפות ל רישיון "ג"

שעות עבודה 8 עד 1600, אם יש בלתם גולש ל 1800.

אם אתה עושה שעות נוספות בימי שישי מגיע ל 6300 בחודש

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם
לפני 15 שעות, Liquidator כתב:

הבן אדם אמר לי גג 6-8 עם שעות נוספות לא אמר לי שכר שעתי

זה מזכיר לי את כל אלה שאומרים לך שבמכירות של סלקום וכו' אתה תרוויח 18 אלף עם בונוסים, ואז מסתבר שהבונוס בעצם משולם אחרי חודשיים, אם הלקוח נשאר, תחת יעדים הזויים כלשהם שמשתנים כל שני וחמישי, ובפועל אתה סוגר מינימום וקצת.

• מבאס 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 52 דקות, vadim6385 כתב:

זה מזכיר לי את כל אלה שאומרים לך שבמכירות של סלקום וכו' אתה תרוויח 18 אלף עם בונוסים, ואז מסתבר שהבונוס בעצם משולם אחרי חודשיים, אם הלקוח נשאר, תחת יעדים הזויים כלשהם שמשתנים כל שני וחמישי, ובפועל אתה סוגר מינימום וקצת.

לפי מה שאמרו כאן וקראתי גם בדרושים יש עדיפות לבעלי רישיון ג'(C1) קיצר עדיף קודם שאעשה על C1 ואז אהיה לי יותר אופציות למצוא עבודה בסגנון.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 13 דקות, Liquidator כתב:

לפי מה שאמרו כאן וקראתי גם בדרושים יש עדיפות לבעלי רישיון ג'(C1) קיצר עדיף קודם שאעשה על C1 ואז אהיה לי יותר אופציות למצוא עבודה בסגנון.

אני לא יודע בן כמה אתה ומה אתה רוצה לעשות בחיים ואין לי רצון להפוך את הנושא הזה לייעוץ תעסוקתי אבל עדיף לחשוב לטווח ארוך ולא על רווח לטווח קצר.

• אהבתי 2

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם (נערך)
לפני 13 דקות, Potato כתב:

אני לא יודע בן כמה אתה ומה אתה רוצה לעשות בחיים ואין לי רצון להפוך את הנושא הזה לייעוץ תעסוקתי אבל עדיף לחשוב לטווח ארוך ולא על רווח לטווח קצר.

תראה תמיד טוב שהיה עוד סוג של רישיון בלי קשר לזה לטווח ארוך או קצר של עבודה מסוג זה.

עריכה אחרונה על ידי Liquidator
פורסם (נערך)

לא יודע מה המצב הכללי היום ומה מצבך הפרטי, בזמני זה היה מרשם ל-90 ימי מילואים בשנה.

ר"ל - לא תמיד זה יותר טוב. זה גם סיכוי מוגדל למפגש עם המרב"ד.

כפי שנאמר, אם אינך רואה את הפנסיה מעבר לאופק עליך לחשוב לטווח ארוך מאוד.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 5 דקות, sperial כתב:

בזמני זה היה מרשם ל-90 ימי מילואים בשנה

כבר לא, או בכל אופן לא באופן אוטומטי. מניח שזה תלוי במה עשית בסדיר ומה אתה עושה במילואים.

ברשותי רשיון c1 (הוצאתי כשזה היה עד 15 טון) מסוף שנת 2000, שהונפק לצורך היתר נהיגת האמר.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לפני כשעה, Liquidator כתב:

תראה תמיד טוב שהיה עוד סוג של רישיון בלי קשר לזה לטווח ארוך או קצר של עבודה מסוג זה.

אני לא בטוח.

חבר מהלימודים היה עם רישיון C מהצבא וקראו לו הרבה למילואים, גם C1 זה די מבוקש.

כנראה תלוי יחידה גם.

אני לא מחזיק בשום רישיון חוץ מ-B ולא מרגיש שום חוסר בזה.

כנראה ש-C1 לא אוציא גם כן, בלי קשר למילואים (למרות שאותי לא יעבירו תפקיד כנראה).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)
לפני 58 דקות, sperial כתב:

לא יודע מה המצב הכללי היום ומה מצבך הפרטי, בזמני זה היה מרשם ל-90 ימי מילואים בשנה.

ר"ל - לא תמיד זה יותר טוב. זה גם סיכוי מוגדל למפגש עם המרב"ד.

כפי שנאמר, אם אינך רואה את הפנסיה מעבר לאופק עליך לחשוב לטווח ארוך מאוד.

בדקתי את העניין הזה, על C1 לא מפנים למרב"ד אם אין בעיה רפואית קשה המחייבת את רופא הרישוי להפנות למרב"ד אותו תהליך כמו רישיון B אחד לאחד, רשמתי שרק על דרגת C מעל 12 טון מחוייבים לעבור למרב"ד לא משנה מי כי זה רישיון מקצועי וצריך וותק של שנה על C1.

אני אדם צעיר לא מבוגר, מניח שרובכם כבר בגילאי 40-60.

עריכה אחרונה על ידי Liquidator
פורסם
לפני שעה, Liquidator כתב:

רישיון אוטובוס באגד חשבת על זה? 

25 אלף מענק לשנה(למשך 3 שנים,בלי אותיות קטנות) ורישיון על חשבון החברה אם אתה גר במרכז.(אבל הרישיון נותן לך מחוייבות אלהם או קנס...)

שכר שעתי יסוד 50,בשבתות/לילה מגיע גם ל80,קו של שישי לילה זה כבר 100 לשעה. 

מי שטוחן שעות כולל לילה מגיע ל15 ברוטו פלוס פלוס. 

וממליץ כמו כולם לחפש משהו עם אופק ארוך יותר...נהג שינוע זה עבודה מטומטמת. 

שום אופק קידום,והעבודה עצמה עם שכר מינימום. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 41 דקות, Ido12 כתב:

רישיון אוטובוס באגד חשבת על זה? 

25 אלף מענק לשנה(למשך 3 שנים,בלי אותיות קטנות) ורישיון על חשבון החברה אם אתה גר במרכז.(אבל הרישיון נותן לך מחוייבות אלהם או קנס...)

שכר שעתי יסוד 50,בשבתות/לילה מגיע גם ל80,קו של שישי לילה זה כבר 100 לשעה. 

מי שטוחן שעות כולל לילה מגיע ל15 ברוטו פלוס פלוס. 

וממליץ כמו כולם לחפש משהו עם אופק ארוך יותר...נהג שינוע זה עבודה מטומטמת. 

שום אופק קידום,והעבודה עצמה עם שכר מינימום. 

הבעיה זה שהבנתי שצריך לעבור ים בדיקות במידטון כמו מבחן עם 1000 שאלות ולא כולם עוברים.

בעיה נוספת ראיתי כתבות שנהגים הרבה סובלים אלימות מנוסעים.

פורסם

חבר טוב (חולה הגה) עשה את זה באגד, שרד שם עשור,
תנאים סוציאלים מלאים והוא היה מגיע לשכר נחמד מאוד, החסרונות בגדול שנהגים ללא ותק "נהנים" מ:

• אוטובוסים הכי ישנים (יש לזה משמעות אתה חייב לעמוד בזמנים ולפעמים הישנים לא סוחבים, נתקעים וכו').
  • משמרות דפוקות.
  • והכי גרוע הקווים הכי דפוקים...

היום הוא עבר לחברה לפיתוח מטה...והוא מרוצה, מסיע בעיקר תלמידים.

• תוכן חדש...