Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לחברי הפורום ,

אני יוצא לרומא מחר ב3.9 וחוזר ב11.9.

במהלך התקופה השכרנו רכב דרך ראנטל קארס , הבעיה שאין לי את הפלסטיק.(נגנב)

קיים רישיון בינלאומי וספח רישיון שהוצאתי ברשיומנט בסופר פארם.

האם לצפות לבעיות מסיומות?

מכונאי BMW

BMW X5 4800 V8 2010 - N62

פורסם

עשה את עצמך שאבד בין המסמכים ותיכף אתה מוצא.

איכשהו תמצא בסוף את הרשיון נייר ואיכשהו אחרי 10 דקות את הבינ”ל. ותתפלל למי שכל הלבבות שלו.

בעיקרון לא אמורים להשכיר ללא רשיון פלסטיק. חפש אולי יש לך צילום שלו, גם יכול לעזור.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

תבדוק אפשרות לבטל ולהזמין על שם מישהו עם רשיון. 

שים לב גם שכרטיס האשראי חייב להיות על שם המזמין.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

ברגע שתגיע לדלפק הקבלה, ידרשו ממך את הרישיון פלסטיק. אם אין, לא ישכירו לך את הרכב.

אופציות שלך - או להתנייד בתח"צ, או להביא איתך מישהו עם רישיון פלסטיק בתוקף שישכור רכב על שמו, ורצוי שגם ינהג ברכב למקרה שיעור אותך שוטר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...