Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנתי בקרת שיוט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקנתי בקרת שיוט בטיוטה אוריס היברידית 2014, השקע וההכנה לברגים היו קיימים, אבל כשאני מנסה להפעיל את המערכת מופיעה לי ההודעה הבאה

spacer.pngאשמח מאד אם למישהו יש תובנה או ידע מה עושים, ומה יכל לגרום לבעיה 

תודה 

נראה שהתמונה לא עלתה אז מה שכתוב שם זה 

check cruise control system

פורסם

גם אם יש את החיבורים הפיזיים מוכנים, זה לא אומר שהתוכנה באוטו מעודכנת לדעת לעבוד עם זה.

לכאורה צריך לימוד מנוע

קישור לשרשור ישן לקבל מושגים וכיוונים 

פורסם

הבעיה הזאת בדגם שלך עלתה כאן בעבר אך ללא פתרון, אולי השואל הקודם יוכל לתרום מנסיונו:

בתאריך 18.11.2020 בשעה 13:24, kobib1b2 כתב:

שלום,

הזמנתי מAliExpress ידית של בקרת שיוט והתקנתי אותה על ההגה שלי.

הידית לא עובדת, כשאני לוחץ מוצגת לי שגיאה "Check cruise control system" וכשאני מתחבר למחשב רכב דרך הOBD2 אני מקבל שגיאה P0571.

נכנסתי לתפריט של הבקרת שיוט בTIS ואני רואה שכשאני לוחץ על הברקס, הסטאטוס של Stop light switch 2 תקוע על OFF וזו בוודאות הבעיה שהבקרת שיוט לא עובדת, כי אחת הדרכים לכבות אותה היא בלחיצה על הברקס.

רוב הפורומים בחו"ל והפתרונות שרואים ברשת מדברים על כבל או שניים שחסרים ברכב, הרבה יותר מאשר בעיה ב brake unit עצמו (בתכלס הכפתור שמתחת לדוורשת הברקס תקין כי הנורות ברקס מאחורה נדלקות בצורה תקינה ללא כל בעיה).

מצאתי בפורום בחו"ל מישהו ברומניה עם רכב זהה לשלי שפתר את הבעיה על ידי חיבור כבל בין הECM של הברקס לECU של הרכב, לקח לי המון זמן לגלות את המיקומים של הקונקטורים האלה, ועדיין אני לא בטוח איזה מהקונקטורים הוא של הECM כי יש ארבעה דומים מאוד שהם צמודים.

כאן נמצא הפיתרון של הבחור ברומניה: https://www.toyotaownersclub.com/forums/topic/86751-cruise-control-installation-instructions/page/31/?tab=comments#comment-1507705

בנוסף, יש קונקטור של הברקס שנמצא מתחת להגה ואני רואה ששני הכבלים (אדמה ופלוס) מחוברים לקונקטור ואין צורך להוסיף אותם, אני מניח שהם מחוברים בצורה תקינה אבל אני לא יודע לעקוב אחרי הכבל ולבדוק את זה.

קראתי המון על השגיאה הזאת באינטרנט, אבל נורא חסר מידע ספציפית על Auris 2014, אפשר בקלות למצוא לקורולה ופיוס, אבל אוריס נורא חסר... במיוחד שרטוטים חשמליים.

אני בטוח שיש כאן מישהו שמתעסק או יכול לסייע, אשמח לתמיכה! :)

תודה מראש.

display error.jpeg

P0571.jpeg

Shift installation.jpeg

Shift installation2.jpeg

Stop light switch 1 - on.jpeg

לא מצליח לערוך אז מצרף כאן קישור לנושא שממנו ציטטתי: 

• תוכן חדש...