Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא שאמרתי.

עגלה נגררת (או טנדר) עם מיכל של 500 ליטר + גרניק בנזין (או גנרטור וגרניק חשמלי)

אתה לא רוצה שהלקוח שהזמין שטיפה הביתה (שבטח לא עולה 30 שח כמו מכונת שטיפה אלא הרבה יותר) ירגיש שחסכו עליו.

• אהבתי 1

.

פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, Transporter כתב:

לפני 6 שעות, Transporter כתב:

בכל מקרה פעם קראתי כאן שמיכל 50 ליטר מספיק לשטיפה.

ניסיתי כל דרך אפשרית וזה פשוט לא נכון, מצטער

הרכב שלי מאוד שמור ולא נוסע במשך השבוע רק בשישי שבת

ככה שאין ממש מה לנקות בסופש

ועדיין.

להוריד אבק וכו', סבון, שטיפה, לא מספיק לי 50 ליטר

50 ליטר זה לא מעט אפשר בכיף לשטוף איתו רכב. גם מלוכלך מאוד

עריכה אחרונה על ידי eliados20
פורסם

תגיד אליעדוס, כמה עולה שטיפה כזאת שאתה מציע?

סתם להבין סדר גודל של מה הציפיות שלי אל מול התמורה.

גם אני לפעמים שוטף עם גרניק נייד ולהגיד את האמת - 40 ליטר זה מינימום מינימום שהצלחתי להגיע אליו. וגם בסופו של דבר אני רואה שפספסתי איזורים, אולי בגלל שזה ג'יפ אז צורך יותר מים וחומר.

אז אתה אולי תצליח להגיע לכמות כזאת נמוכה.

אבל מצד שני, כמו שכתב טרנספורטר, אם אני מזמין שירות אני לא הייתי רוצה לקבל מינימום.

אני חושב שמנסים לתת לך פה דגש חשוב אבל אתה מנסה בכוח להיצמד למינימום ההכרחי אבל זה לא טוב לעסק בטווח הארוך.

• אהבתי 2
פורסם

אני  לא יודע איך שוטפים רכב עם 50 ליטר

אני עם הגרניק מנסה להגיע לכל נקודה, גם לחלקים הנמוכים קיצוניים, כדי שאחר כך שאעבור עם המגבת לא אמלא אותה בלכלוך שחור

שטיפה ראשונית לוקחת לי איזה 25-30 ליטר

אחר כך סבון, על כל הרכב כולל גלגלים

ובסוף גם צריך להוריד את כל הסבון הזה ולא שישאר סבון באיזור כזה או אחר..

אין לי מושג איך אפשר לעשות את זה עם 50 ליטר

פורסם
לפני 11 שעות, Transporter כתב:

אני עם הגרניק מנסה להגיע לכל נקודה, גם לחלקים הנמוכים קיצוניים, כדי שאחר כך שאעבור עם המגבת לא אמלא אותה בלכלוך שחור

לפני 11 שעות, V6 כתב:

גם אני לפעמים שוטף עם גרניק נייד ולהגיד את האמת - 40 ליטר זה מינימום מינימום שהצלחתי להגיע אליו. וגם בסופו של דבר אני רואה שפספסתי איזורים, אולי בגלל שזה ג'יפ אז צורך יותר מים וחומר.

אבל מצד שני, כמו שכתב טרנספורטר, אם אני מזמין שירות אני לא הייתי רוצה לקבל מינימום.

אני חושב שמנסים לתת לך פה דגש חשוב אבל אתה מנסה בכוח להיצמד למינימום ההכרחי אבל זה לא טוב לעסק בטווח הארוך.

באיזה מיכלים אתם משתמשים? אני גר בקומה ראשונה אבל יש לי מרחק עד הרכב, משהו כמו 50 מטר.

מה הדרך הכי נוחה בשבילי כדי לאחסן 60-100 ליטר ושיהיה נוח להגיע לרכב עם זה?

מיכל של 60 ליטר שוקל 60 קילו שהוא מלא, לכן אני קצת מתלבט, אולי אוכל למלא אותו בחצר הבניין ולסחוב על עגלה עד לרכב.
אולי שלושה דליים של 20 ליטר? 

מחפש פיתרון יצירתי.

פורסם
לפני 16 שעות, V6 כתב:

שטיפת חיצונית 49.90 עד הבית, המטרה של הפוסט זה גם חיסכון במים (מבחינה אקולוגית איפה שאפשר) וגם חנצל את המקומות שבהם אין לי אפשרות להגיע עם מים.

פורסם
לפני 29 דקות, eliados20 כתב:

שטיפת חיצונית 49.90 עד הבית, המטרה של הפוסט זה גם חיסכון במים (מבחינה אקולוגית איפה שאפשר) וגם חנצל את המקומות שבהם אין לי אפשרות להגיע עם מים.

אתה מפסיד כסף 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 16 שעות, Transporter כתב:

אני שוטף קבוע עם  מיכל 25 ליטר וגרניק נייד. ה25 ליטר מספיק לי ורוב הפעמים נשאר לי עוד עודף והתוצאה אף פעם לא מאכזבת יש לי אפילו תמונה מהבוקר למחרת:
https://photos.app.goo.gl/BALJhzi76mzF8BVx8

אני שוטף לפי השלבים הבאים:
הרטבה קלה והורדת לכלוך גס
אקדח קצף
הורדה של הקצף

אחרי ההורדה של הקצף עם הגרניק אני לוקח דלי כפפה ושמפו+ווקס NO RINSE ועובר על הרכב להורדת שאריות הלכלוך הקטנות שנשארו. 
לאחר מכן אני עובר עם מגבת לייבוש.

פורסם
לפני 30 דקות, Lost Ark כתב:

אתה מפסיד כסף 

כמה היית מציע לגבות על שטיפה חיצונית בלבד ? המטרה להפוך את זה למסחרי ולשטוף כמה שיותר רכבים ביום

פורסם
לפני 3 שעות, eliados20 כתב:

שטיפת חיצונית 49.90 עד הבית

האמת הפתעת אותי, זה באמת מחיר מעולה, אני נוטה להסכים עם מה שנאמר כאן שלדעתי זה מחיר נמוך מדי עבורך והרווח קטן מאד.

תוריד דלק, חומרי ניקוי וכאלה ונראה לי שנקבל רווח קטן מדי.

לדעתי פחות מ-100 ש"ח לשירות כזה זה לא משתלם עבורך.

פורסם
לפני 4 שעות, V6 כתב:

האמת הפתעת אותי, זה באמת מחיר מעולה, אני נוטה להסכים עם מה שנאמר כאן שלדעתי זה מחיר נמוך מדי עבורך והרווח קטן מאד.

תוריד דלק, חומרי ניקוי וכאלה ונראה לי שנקבל רווח קטן מדי.

לדעתי פחות מ-100 ש"ח לשירות כזה זה לא משתלם עבורך.

אתה צודק אבל המטרה שלי היא להגיע לקהל גדול יותר ולשטוף כמה ברצף, להגיע למצב שכל הבניין שוטף אצלי

פורסם

50 ש"ח עם קבלה או בשחור?

אם זה עם קבלה אתה אשכרה מפסיד כסף (זמן. דלק. חומרי ניקוי וכו') ושווה לעבוד כבר כשכיר במינימום.

אם זה בשחור, זה עדיין נמוך, אבל לא להרבה זמן כדאי להיות עם שחור, כי שעולים עליך מתחיל להיות לך שחור.

.

פורסם

לא רוצה לבאס אבל זה לא עסק שמנוהל נכון ולא עסק שנותן עבודה איכותית לרמה שהלקוח ירצה לחזור אליך.אתה צריך מסחרית עם תא מים של 500 ליטר מינימום.לידו גנרטור ואקדח מים עם צינור 10 מטר לפחות. אולי 30-40 מטליות וכמה מגבות ייבוש גדולות.אם אתה מתכוון לשטוף 10 רכבים ביום נניח, אתה צריך לצאת עם ציוד שיספיק לשטוף 10 רכבים. לחזור בערב לכבס הכל ואז לשים למייבש שהכל יהיה מוכן ליום עבודה נוסף מחר. תחזוקה של מסחרית ודלק ופחות מ1000 שקל הכנסה ליום אין לך מה לעשות בחוץ.תוציא חשבונית על כל זה ואז הוצאות ויש לך בלחץ 400 שקל בכיס. עכשיו תחשוב אם שווה לך לשטוף 20 רכבים עבור 400 שקלים

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• תוכן חדש...