Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

רכשתי סיאט איביזה 2012 לא מזמן ואני מעוניין להתקין מערכת כמו שצריך.

הידע שלי בנושא הוא לא כזה גדול והייתי שמח אם תוכלו לעזור לי.

התקציב הוא באזור 5,000 ש"ח שצריך לכלול: מגבר, סט קומפוננט, סאב (אולי?) ומולטימדיה.

ההשקעה על המולטימדיה נעה בסביבות ה-1,500 ש"ח ככה שאני נשאר עם 3,500 ש"ח נטו למערכת עצמה.

אז מה אני אני מחפש במערכת? דבר ראשון - איכות! אני לא בן אדם שבוחן את המערכת על פי כמה רחוק שומעים אותה. אך עם זאת, עוצמה כן חשובה לי. אני אוהב לשמוע חזק, אבל בשום אופן לא חוזק שבא על חשבון איכות. בנוסף, סגנון המוסיקה שלי הוא מגוון. כלומר, זוהי יכולה להיות מוסיקה עם הרבה באס (טכנו, טראנס), או מוסיקת רוק, בלוז וכדומה. המוסיקה, כפי שהזכרתי, צריכה להישמע נקי ובצורה מפורטת ככל הניתן, כאשר הבאס נותן בראש, אך מהודק ומלטף כמו שצריך.

אני חשבתי לכיוון של מגבר 4 ערוצים, סט קומפוננט ואולי הוספה של סאב. האם לדעתכם בכלל יש צורך בסאב? או שאולי סט קומפוננט מקצועי יכול להספיק? או בכלל סט קומפוננט ורמקולים אחוריים? או סט קומפוננט, אחוריים וגם סאב? אשמח לשמוע דעה מקצועית בעניין.

מלבד אלו, אני לא כזה מומחה גדול בנתונים, לא מתכוון להיכנס לכל הדברים האלו וגם לא מצפה ממכם להסביר לי. אבל כן אשמח אם תוכלו להציג לי, בהתאם לדרישות שלי, מערכת שלדעתכם היא המתאימה לי ביותר, שכאמור אמורה לכלול איכות ועוצמה בתקציב של 3,500 ש"ח. 

במילים אחרות, אילו דגמים הייתם מציעים לי, אילו חברות, בשילוב עם איזה מגבר, סאב וכן הלאה. 

תודה רבה.

פורסם

אהלן 

יש לי ניסיון רב בהתקנה לרכב כמו שלך וגם יצאתי במבצע מאוד טוב המעניק הרבה תמורה ביחס לכסף 41D12B46-1995-46D5-91ED-61CE8E3AC020.thumb.jpeg.745ec3040f7100efaa1ba5cbfe9168b1.jpeg

זה אפילו מעט פחות מהתקציב שלך ותוכל לשלוט בסאונד בפרטים הכי קטנים

פורסם

הי שלום תראה בגדול מערכת שמוגברת על ידי מגבר יהיה חסר סאב וופר ממולץ לשים סאב אפילו קטן אם אתה לא מתחבר לבס בשביל לא לאבד את צלילים נמוכים 

בתקציב הזה ההיתי הולך על סט הנ'ל 

קומפוננט פקול 165v1

מגבר רוקפורד P4004 

סאב אלפיין SBG844

לגבי מולטימדיה  אם אתה מחפש אכות סאונד ההיתי הולך על פיונר z2250bt 

מכשיר מצוין 

פורסם

מגבר jbl a9004

קומפוננט morel tempo ultra 602

סאב וופר Pioneer TS-WX306B

נשאר לך בכיף מספיק כסף למערכת מאלי אקספרס או בארץ.

והכי חשוב בידוד, לפחות לדלתות קדמיות, אם את הרוצה באס.

פורסם
לפני 5 שעות, DIN_13345 כתב:

https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=861238 אכן כן . זה הדגם החדש שלו ה p400x4

לגבי בידוד בסיאט איביזה אני חושב שאין כל כך צורך הרכב הזה יש לו אחלה אקוסטיקה ההיתי שוקל להתחיל בלי בידוד

המידבאס יושב שם על הפלסטיקה של הדיפון אם אתה קורא לזה אחלה אקוסטיקה זו פעם ראשונה שאני נתקל בזה 

בלי בידוד כלשהו לפלסטיק רוב הרמקולים מרעידים את כל הדיפון

• תוכן חדש...