Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ראיתי כזה הבדל מהותי בין מחירי ירקות כאן למחירי הירקות ביוון / בלגיה ואמסטרדם, דיי דומה, שם יותר גדולים לרוב.

בכללי אני לא מת על ירקות אז לא יודע כל כך (יש מולטי ויטמין) ומצד שני אכלתי שם ירק חי רק מלפפון בגודל האמה שלי והוא היה בטעם רגיל (כלומר ללא טעם כמו פה).

Opel Adam S 2017

פורסם
לפני 16 שעות, לירון .ה. כתב:

הכי מצחיק שגרתי בנורווגיה, זה היה בכל מקום, כמו עשב בר חח

המקומיים בגרמניה/שוויץ תמיד הרימו גבה והסתכלו עלינו מוזר כשעטנו כמו טורפים על שיחי פטל/דומדמניות במהלך הליכה שגרתית בטבע... לך תסביר.

לענייננו - פירות קפואים זה מסוג המוצרים שנע ברוטציה של מבצעים, לא מצאתי שום היגיון בתזמון (ניהול מלאי?) וגם אי אפשר להצביע על מקום שהוא זול יותר באופן עקבי. תעשה סיבוב בקיצור.

• מצחיק 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 19 שעות, liav12 כתב:

ראשל"צ.

בדקתי בחצי חינם והסופרים מסביב, יקר לאללה, 25 שקל לשקית של 300 גרם.

באתרים מפורסמים לרוב סביבות 25 שקל לקילו תלוי בפרי, הבעיה שמינימום הזמנה זה איזה 200 שקלים  ולפני שאני זורק אותם מעניין אותי לדעת איך האיכות ואם כדאי :) 

אה סורי אין לי איך לעזור. 

אני מזמין מחבר ילדות שלי שפתח לפני כמה שנים עסק קטן של פירות, שייקים וכו' (https://www.360b.co.il/), המשלוח מגיע תוך 24 שעות, המחיר סבבה והכי חשוב - האיכות לטעמי. 

החיסרון שהם בבנימינה ומגיעים עם משלוחים דרומה רק עד נתניה בערך, אז אני פשוט שולח להורים ואוסף בסופ"ש כשאני קופץ אליהם. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

6 שנים גרתי בבנימינה, לפני שעברתי לכרכור.

לא מכיר אותם, כנראה חדשים?

אבל רשום שפתוח גם בשבת, אז נקפוץ ונדגו

יש הנחה לחברי קארספורם?

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם (נערך)

לדעתי לפני שנה וחצי בערך פתחו, אולי אפילו פחות. אני אשאל אותו.

תגיד לאלמוג הבעלים שניקו שלח אותך תקבל אקסטרה דובדבן על בטוח ;)

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.
  • רעיון טוב! 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הלוואי, משפחה של החברה גרה באנטוורפן, משם טיילנו קצת לאיזור אמסטרדם אפטלינג ברוז' וכאלה, בכל חור שם הפירות טריים בזיל הזול וטעימים להפליא

Opel Adam S 2017

פורסם

כקנינו את הנינג׳ה החברה גם התלהבה וכל יום היה איזה 6 ליטרים שייק בבית, היית פותח את המקפיא ונשפכים עלייך פירות קפואים. הייתה קונה מחנות המפעל של סחוט בברקן בארגזים באמת בגרושים.
https://www.sahut.co.il/
רואה שהמחירים שלהם עדיין נמוכים ביחס לסופר. פתחו גם לא מזמן חנות ברמת השרון.

• תוכן חדש...