Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסירת רכב חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשמגיע מועד מסירת רכב חדש, אני יכול לדחות לתאריך שנוח לי? 

או, שחייב לבוא בתאריך שקבע הסוכן?

ומה החיסרון בדחייה כזאת? הרכב יעמוד בסוכנות ויעלה אבק?

פורסם (נערך)

לא נתקלתי בסוכנויות שלא מאפשרות לדחות מסירה או לקבוע לתאריך שנוח לרוכש

עריכה אחרונה על ידי stas12
פורסם

הרכב ימתין לך. ניתן לדחות בתחום הסביר, אני לא מכיר מקרה מעבר ל שבוע עד 14 ימים (עקב נסיעה לחו"ל למשל) .

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

קח בחשבון שתאריך העלייה לכביש נקבע לרוב כמה ימים לפני שהרכב מגיע לסוכנות כך שדחיית מסירה לא מעכבת את תאריך העלייה לכביש.

פורסם

דחיתי פעם במספר שבועות - כי הרכב הגיע בדיוק כאשר קיבלתי דירה ונכנסתי לשיפוץ מאסיבי, והרכב המוחלף (ליסינג) היה עדיין לרשותי. לא היתה בעיה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...