Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, itsik170 כתב:

ועכשיו הסיוויק מגיעה בייבוא רשמי

https://wheel.co.il/הונדה-סיוויק-היברידית-החדשה-בישראל-הח/

גרסת האצ'בק היברידית בלבד, מתחילה ב-180 אלף שקלים.

פתאום התמחור של קיה נירו פלוס לעומתה נראה די אטרקטיבי.

לפי הפרסום זה מגיע בצורת סדאן בלבד

פורסם
לפני 27 דקות, אור מלך ההונדה כתב:

אני לא חושב שישלמו 180K על סיוויק אז מה יקרה לא ימכרו כלום?

באמת שאני לא מבין מה מיוחד בסיוויק. ב 153 אתה מביא אלנטרה הייבריד או באותו מחיר קורולה הייבריד..

למה צריך לשלם יותר?

פורסם
לפני 3 דקות, DC10 כתב:

באמת שאני לא מבין מה מיוחד בסיוויק. ב 153 אתה מביא אלנטרה הייבריד או באותו מחיר קורולה הייבריד..

למה צריך לשלם יותר?

קורולה עגלה רכב של זקנים אלנטרה נכון מאוד מרווח נראה מרשים אבל אתה לא יכול להשוות אמינות הונדה שהרכב יחזיק לנצח ליונדאי שבמקרה הטוב יעשה 200 אלף קמ ועל סמך מה אני אומר את זה שלא ראיתי איוניק עם מעל 200-250 אלף קמ ...

• רעיון גרוע 5
  • מצחיק 2
  • לא הבנתי... 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

איך אתה מגדיר זקנים?  
איוניק ממכר בארץ מ-2017 - כלומר שהמכוניות המבוגרות ביותר בנות 6 שנים. אני מניח שהרוב נסעו פחות מ- 250000 ק"מ וזאת סיבה טובה לא לראות כאלה עם יותר

• אהבתי 1

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

איוניק הייבריד אחד הרכבים שהכי קורעים ק"מ בארץ.. חבל שהפסיקו למכור אותו.

לגבי הקורולה, לא יודע איך אתה מגדיר זקנים, נסעתי על אחד כזה הוא פשוט חללית לא חושב שצריך יותר מזה, זה לא TYPE R, אבל עגלה זה לא.. (כמובן הכל תלוי בפרספקטיבה של כל בנאדם)

פורסם
לפני 3 שעות, אור מלך ההונדה כתב:

אני לא חושב שישלמו 180K על סיוויק אז מה יקרה לא ימכרו כלום?

מזכיר לי הג'אז החדש - "מי יקנה ב 130..." ובסוף יאריס היברידי גם הגיע למחיר של 130.

רכב נחמד, אבל במחיר של אאודי .. 🙈 יקר מדי

פורסם
לפני 7 שעות, motior כתב:

איך אתה מגדיר זקנים?  
איוניק ממכר בארץ מ-2017 - כלומר שהמכוניות המבוגרות ביותר בנות 6 שנים. אני מניח שהרוב נסעו פחות מ- 250000 ק"מ וזאת סיבה טובה לא לראות כאלה עם יותר

0 ל100 ב15 שניות מנוע וגיר צורחים והרכב לא ספורטיבי

לפני 5 שעות, _slayer_ כתב:

מזכיר לי הג'אז החדש - "מי יקנה ב 130..." ובסוף יאריס היברידי גם הגיע למחיר של 130.

אנשים לא חכמים אפשר לקנות ב5 אלף יותר קורולה או מאזדה 3 מ0 קמ

פורסם
לפני 8 שעות, אור מלך ההונדה כתב:

קורולה עגלה רכב של זקנים אלנטרה נכון מאוד מרווח נראה מרשים אבל אתה לא יכול להשוות אמינות הונדה שהרכב יחזיק לנצח ליונדאי שבמקרה הטוב יעשה 200 אלף קמ ועל סמך מה אני אומר את זה שלא ראיתי איוניק עם מעל 200-250 אלף קמ ...

האמינות של רכבי יונדאי לא נופלת מהונדה ואפילו מתעלה עליה, בשנים האחרונות האמינות של רכבי יונדאי טובה יותר משל רכבי הונדה בעיקר אלה עם המנוע טורבו, הטיפולים יותר זולים, הביטוח יותר זול, רכבים פי כמה יותר מאובזרים ויותר זולים לרכישה. 

זה שלא ראית האיוניקים עם קמ גבוה לא אומר שאין, איוניק אחד הרכבים היותר אמינים בשוק.

• אהבתי 3
  • מצחיק 2

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם
לפני 15 שעות, _slayer_ כתב:

יאריס היברידית לא הגיעה ל-130 גם לדגם המאובזר שהיה (זו האדומה עם הגג השחור).

דגם מאובזר היה בסביבות 118-120 אלף ש"ח על הכביש.

לפני 10 שעות, אור מלך ההונדה כתב:

היצרן מצהיר על 11 שניות, לא יודע מאיפה הבאת 15.

זה רכב משפחתי משעמם, טויוטה לא מנסה לשווק אותו כרכב ספורטיבי בארץ. זו לא קורולה GR.

• אהבתי 2

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 12 שעות, אור מלך ההונדה כתב:

זה שרכב לא ספורטיבי (ורוב המכוניות המשפחתיות בהגדרה הן לא ספורטיביות) לא הופך אותן לרכב לזקנים.
תאוצה מ-0 ל-100 זה לא הכל, אבל בכל מקרה התאוצה של הקורולה מהירה יותר

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
לפני 13 שעות, אור מלך ההונדה כתב:

סורי כן אבל אתה נמצא בפורום רכב, במידה ואתה מגדיר סיויק כרכב ספורטיבי רק מראה כמה אין לך מושג.

אגב גם אם תיקח פרארי/פורשה ותרצה להגיע ל100 קמ״ש כמה שיותר מהר תאמין לי שגם שם המנוע יצרח.

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם
לפני 7 שעות, Jeka88 כתב:

סורי כן אבל אתה נמצא בפורום רכב, במידה ואתה מגדיר סיויק כרכב ספורטיבי רק מראה כמה אין לך מושג.

אגב גם אם תיקח פרארי/פורשה ותרצה להגיע ל100 קמ״ש כמה שיותר מהר תאמין לי שגם שם המנוע יצרח.

יותר ספורטיבי מקורולה זה בטוח והשוותי את הסיוויק לרמה של קורולה/מזדה 3 ולא השוותי לפרארי פורשה אין מה להשוות הם עולים פי 4

פורסם

הייתה לנו מאזדה 3, כשרצית להאיץ גם היא הרעישה.

רעש קצת אחר כי הגיר במאזדה פלנטרי ובקורולה רציף, אבל עדיין עשתה רעש.

על הביצועים ב-3 אתה משלם בצריכת הדלק. היא הרבה פחות חסכונית מהקורולה ההיברידית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...