Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סרטון נהדר :)

כמו רובם הגדול של פרקי פיפט' גיר.

הZ4 תהיה הבחירה שלי, אם הייתי צריך, ויכול (הלוואי), לבחור אחת מבין השתיים.

תודה רבה רוני :)

גדעון.

!AWDSOME

פורסם

זה הזמן לספר לחובבי התוכנית שאין להם אגו, שהתוכנית מתחילה בקרוב להיות משודרת בערוץ דיסקברי ביס, החל מהעונה החמישית (שנדמה לי שהיא העונה הקודמת).

אחרי הרבה זמן שלא ראיתי תוכנית מכוניות איכותית, אין ספק שהיא מספקת את הסחורה. כל כך הרבה יותר טוב מכל מגזין רכב על נייר כרומו...

ברינג און דה סבבה

פורסם

רוני אתה בהחלט עושה שירות טוב לציבור בכך שאתה מעלה את הסרטונים לשרת של קארז פורום

ממש לתפארת מדינת ישראל

המשך כך ,

ניסן אלמרה 01' 1800

פורסם

ערב טוב וחג שמח לכולם!

רוני,

אם זה לא סוד מקצועי, אפשר לדעת באיזה תוכנה אתה משתמש בכדי לחתוך את הוידאו ואת האודיו מתוך התכנית המלאה??

גם לי יש מספר קטעים קצרים אותם אני רוצה להעלות, להנאת חברי הפורום...

תודה מראש על התשובה\עזרה,

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

רוני, כלכך הרבה מתנות אז קודם כל תודה.

ו...באמת שניסיתי להמנע, אבל, מה קורה? אתה רץ לאיזה תפקיד על בדירקטוריון הפורום? :wink:

חי

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם
אם זה לא סוד מקצועי, אפשר לדעת באיזה תוכנה אתה משתמש בכדי לחתוך את הוידאו ואת האודיו מתוך התכנית המלאה??

זה סוד :-P

התוכנה היא virtualdub בגרסתה האחרונה. החיתוך לא כ"כ פשוט בסרטונים הללו מכיוון שהם מגיעים עם חוסר התאמה בין הצליל לתמונה (רק בוירטואלדאב, במדיה פלייר זה עובד טוב). אז צריך קודם כל להפריד את הסאונד מהתמונה ואח"כ לחבר מחדש (הכל בוירטואלדאב). בסוף פשוט בוחרים את הקטע הרצוי וחותכים את כל השאר, זה הכל.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...