Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אני מעריך שרוב הפורום כבר מכיר את הסט אפ שלי ולטובת מי שלא אני ירשום:

הד יוניט פיוניר 7550 "דולפינים"

מגבר של סאונד סטורם80 לערוץ

אחוריים של מאק אודיו 120 RMS

וסאב של פוקאל 33A 400RMS

היום התווספה לה במה קדמית חמודה ביותר...

הדגש בכל הבניה מחדש של המערכת היה אך ורק לכיוון SQ אבל בכל זאת לנסות לא לאבד עוצמות בצורה דרסטית שהאוזן שלי לא תהיה מרוצה..

בהתחלה ההתלבטות הייתה בין פוקאל פולי גלאס 4 אינץ' לבין פייז אבולושן CFS 4 אינץ'...

בסופו של דבר שמעתי את שתיהם וההחלטה הייתה על הפוקאל מכמה סיבות:

1)הסט בעיני נשמע הרבה יותר טוב

2)קיימת אפשרות להגדיל את הסט לסט שלושה חלקים כלומר להוסיף מיד באס 6.5 וע"י כך בעצם לקבל תמונה במה ורמת סאונד גבוהה בהרבה מהפייז.

היום התקנתי את הכל לקחתי לעצמי את כל היום מהבוקר נסעתי הבאתי את הסט ועשיתי התקנה ממש ממש לפי הספר

כלומר חיווט מחדש טבעות הגבהה מ MDF כיוונים אך ורק לפי SQ ולא כיוונים עם טיפת דיסטורשן והכי חשוב וזה גם הקטע שלקח לי המון זמן מירכוז במה והשגת תמונה טובה ברכב מבחינת סאונד...

השינויים שנעשו מבחינת הגברות הסט קדימה חובר למגבר האחוריים לרדיו דיסק והם גם הולכים להשאר ככה והסאב נשאר בגישור על המגבר.

אני חייב להגיד השינוי מבחינת האיכות התמונה והבמה ומבחינת הכל פשוט מדהים לא האמנתי שאני יצליח להפיק כ"כ הרבה מסט שגודלו כ"כ בעייתי...

הבמה יצאה ככה שכששמנו ברי סחרוף בהופעה חיה ממש ממש הכל הורגש כמו שצריך מתחיל ללכת מתחילת הבמה לאט לאט למרכז וממש מרגישים את הכל על הדש בורד כאילו..

אחר כך עברנו לקצת קונצרטים של לינקין פארק ואז לרנום באמת אין לי מילים לתאר את רמת שביעות הרצון שלי...

לבסוף עברנו למוסיקות שפחות מדגישות במה גובה ותמונת סאונד אלא יותר מוזיקה חזקה כמה שיותר כאשר עדיין לשמור על אפקטים טובים שיבואו ממקומות הנכונים ברכב..

האחוריים שצורת החיבור הזאת עושים את העבודה בצורה פנטסטית והסאב משלים את הסאונד מקדימה בצורה שאין איך לתאר באמת הייתי בטוח שהבמה ברכב תיצא על הפנים ואני ישמע חלש בטראקים פסיכודאל ככל שציפיתי להתאכזב ככה הייתי מאושר שבעתיים כשהדלקנו את המערכת ושמעתי איך הכל זורם...

אני משמ מאושר מהקנייה שעשיתי הייתי על סף התייאשות מלחפש סט במידה כזאת..

מקווה שהחוות דעת הזאת תעזור קצת למי שהיה כמוני בהתלבטויות...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

שמח לשמוע שאתה מבסוט תתחדש זה דבר ראשון....

אבל אני רואה שהתלבטת עם סט של 3 חלקים שהאלמנט בו הוא 6.5 אינץ אז למה מראש לא ללכת על הגודל של ה6.5 וללכת על ה4 אינץ אם אתה יכול להכניס יותר גדול??

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

שלומי לקחתי ממך את הרעיון של הטוויטרים חחחחחח משווש חיברתי אותם בצורה כמו אצלך הם נשמעו מיליון דולר לעומת מול השמשה...

אני נוסע על האוטו של ההורים ומאז שהתחלתי עם המערכות תמיד אמרתי שאני ישים מה שלא מצריך בניה מיוחדת ומה שיתפרק במעבר לאוטו משלי...

אין לי מקום ל 6.5 אבל עם הסט הזה יש אפשרות להחליף קרוס ולהוסיף מיד באס 6.5 כמובן שאני יצטרך בניה לזה ומקבלים סט שלושה חלקים בבערך 2000 שקל...

ההתלבטות הייתה בין אחד שיש בו אפשרות להשלים לשלושה חלקים לבין אחד שלא הייתה בו אפשרות אלא רק להוסיף אלמנט לא קשור ומכיוון שאני לא מרובה בהגברות העדפתי ללכת על בטוח וללכת על אחד שאם אני ירצה אני מחבר לקרוס שלו ונגמר הסיפור...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

תתחדש מיכאל ותיהיה מבסוט עד לשמיים זה הכי חשוב.

מקווה גם לשמוע את התוצר בזמן הקרוב.

פנאן

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

תודה תודה לכולם...

כן כמו שאיציק אמר באמת חיכיתי לזה הרבה זמן במפגש הקרוב אני מאמין שיהיה אפשר לשמוע..

אם לא יהיה אחד גדול אני מאמין שאני יקח יוזמה ויארגן עוד מפגש רמת גן..

אני מאוד מקווה למפגש למה תמיד אחרי מפגש הייתי עושה שינויים באוטו וואלה עכשיו אני יותר פתוח מתמיד להצעות לשיפור אני רוצה להגיע לתוצאה הכי גבוהה של רמת סאונד ובמה שאפשר...

פורסם

תודה אודי...

מתי אומרים לך תתחדש על איזה משהו באוטו כבר?

פורסם

תתחדש! באמת במפגש שהינו כל הסאונד ברח לאחור (לא הייתה במה קדמית).

בטח עכשיו הכל להפך.

תתחדש ותהנה מהסט הזה והכי חשוב שנשמע אותו :wink:

כפיר

פורסם

המיד הותקן בדש בורד...

תמיד הייתה לי השאלה איך ישמע סט שלושה חלקים בהתקנה כזאת...

אני בטוח עכשיו במליון אחוז פשוט במיליון אחוז שבקורות מפיקים פי שתיים מהסט...

פשוט אני מעדיף כמה שפחות להכנס לעניין של בניות לכן אני משאיר אותו ככה...

באוטו שלי או שאני ימכור או שישדרג את הסט לשלושה חלקים עם בניות עד אז אני נוסע על של ההורים...

פורסם

אל תהיה בטוח שמפיקים פי 2, יש הרבה מצבים שבהם מידים על הדש יכולים להשמע טוב יותר. זה יכול להיות תלוי ברמקולים וברכב עצמו, ברוב המקרים אנשים יעדיפו לבנות על הקורות מאשר לחתוך את הדש אבל זה לא בהכרח אומר שבקורות ישמעו טוב יותר (יש יתרונות וחסרונות כמו בכל דבר).

• תוכן חדש...