Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שפתחו על זה שרשור מתישהו אבל אני חייב להוציא את זה החוצה.

פשוט נמאס לי משמאלנים!!!!!!!!!

אני נוסע אחרי שמאלני, הנתיב הימני ריק, ריק לגמרי והוא בכיף שלו בשמאל ולא תגידו 140 קמ"ש שנוסע מהר אלא נוסע 90 בסבבה שלו. (אל תתחילו עם "מותר לו זה לפי החוק")

אני מהבהב עם האורות - גורנישט.

מהבהב עם האורות - גורנישט

מהבהב - גורנישט

רכב פרטי, רכב משא, מיניבוס, אופנוע, לא משנה מי.

ואז אין ברירה ואני עובר לנתיב הימני ועוקף אותו.

לפעמים אני נוסע ונתיב השמאלנים עמוס לעייפה.

אני עובר לנתיב האמצעי, ממני לנתיב הימני, נותן גז, שם בקרת שיוט על 110 ומשייט לי בכיף בנתיב הימני, הוא ריק, כי כולם שמאלנים.

טוב...רציתי להוציא קצת תסכול.

תודה

• אהבתי 1

פרנקופיל מושבע!

פורסם (נערך)

מכה שקל להעביר מין העולם, כנראה שזה לא יותר מדי מעניין את אוכפי החוק. אי אפשר לומר שמעבר להפרעה בתנועה מצד השמאלנים, רק מתבצע שחרור קללות מעודכנות מהמעוכבים, הם לא תורמים כלום. ובכן תרומתם של השמאלנים היא לא מבוטלת, מתבטאת בהעשרת קופת האוצר בכספי הדוחות של הטובים שנאלצים לשלם בגללם.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם

אם אתה יודע שפתחו שרשור לא מזמן, מה ההבדל בינך לבין נהגים שתקועים בנתיב השמאלי ולא איכפת להם מהכללים? 

תירגע כשאתה עולה על הכביש, תשתה משהו קר, ואת העצבים אתה מוזמן לפרוק בשרשור הזה:

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...