Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם יש חשיבות למותג של כבל RCA קצר ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

בזמן האחרון הכבל RCA שמחובר אצלי מהביט וואן למגבר של המידים והטוויטרים נהיה מעט בעייתי ומידי פעם מנתק לי צד אחד של הסט הקידמי.

הכבל הוא בערך באורך של 60 ס"מ ,האם יש חשיבות לאיזה כבל חדש אני אחליף אותו ?

ואם כן ,אשמח לדעת על איזה מותג אתם ממליצים.

JOYING 7" ANDROID-> Audison bitOne

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 19 דקות, ofer1973 כתב:

בזמן האחרון הכבל RCA שמחובר אצלי מהביט וואן למגבר של המידים והטוויטרים נהיה מעט בעייתי ומידי פעם מנתק לי צד אחד של הסט הקידמי.

הכבל הוא בערך באורך של 60 ס"מ ,האם יש חשיבות לאיזה כבל חדש אני אחליף אותו ?

ואם כן ,אשמח לדעת על איזה מותג אתם ממליצים.

אהלן עופר ערב טוב. 🥰 לא אין כל חשיבות בכבל אופטי - TOSLINK. כולם פחות ויותר דומים. יש חנויות מחשבים או חנויות של כלי זמר, שמוכרים כבלים " יותר איכותיים ".  השאלה אם הבעיה בכבל או בפרוססור של BIT ONE של אודיסון ?? מקווה עבורך שאין בעיות במכשיר DSP.🙏

עריכה אחרונה על ידי Dani Cohen
תיקון שגיאות כתיב
  • רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ערב טוב דני 🙂

לא מדובר אצלי בכבל אופטי ,אלה ב-2 זוגות של כבל RCA שמחוברים מהיציאות של הביט וואן ,לכניסות של המגבר .

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 24 דקות, ofer1973 כתב:

ערב טוב דני 🙂

לא מדובר אצלי בכבל אופטי ,אלה ב-2 זוגות של כבל RCA שמחוברים מהיציאות של הביט וואן ,לכניסות של המגבר .

אכן טעות שלי עופר, מתנצל חשבתי שאתה מחובר מהנגן עם כבל אופטי ל - DSP. תחליף בים הכבלים RCA תבדוק עם הבעיה עדיין קיימת. אם זה כבל RCA יש לסימיון  - ESEMPIX כבל מעולה  של MONSTER או טצ'רנוב.  תבדוק CARAUDIO.CO.IL בחולון. לפי הניסיון שלי יש חשיבות לכבל RCA איכותי. כבל איכותי נותן צליל יותר טוב . 

עריכה אחרונה על ידי Dani Cohen
הוספה ותיקון כתיב
  • אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 19 דקות, Dani Cohen כתב:

אכן טעות שלי עופר, מתנצל חשבתי שאתה מחובר מהנגן עם כבל אופטי ל - DSP. תחליף בים הכבלים RCA תבדוק עם הבעיה עדיין קיימת. אם זה כבל RCA יש לסימיון  - ESEMPIX כבל מעולה  של MONSTER או טצ'רנוב.  תבדוק CARAUDIO.CO.IL בחולון. 

תודה רבה דני 🙂

• אהבתי 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...