Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש את הוולוו שהיתה פעם למשפחה

אני מעוניין רק לדעת איפה היא נמצאת ומה מצבה.

מספר רישוי 312035

אבל יש בעיה. אני לא יודע איך לעשות את זה...

אז שאלה למי שהתנסה בזה בעבר. איך למצוא את הרכב?

בהמשך אצרף תמונה

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אפשר לבדוק במאגר https://meshumeshet.com/

אבל אני בדקתי כבר, והרכב לא מופיע שם. סיכוי גבוה שהוא ירד מהכביש, עם כל הצער שבדבר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מופיעים גם רכבים ישנים יותר. הרכב שלי מופיע בקישור הזה.

מניח שאם רכב לא מופיע שם כנראה שירד מהכביש.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עשיתי ניסוי ובדקתי רכב שלי שהרשיונות שלו הוקפאו (בהמתנה לאספנות) והוא לא מופיע במאגר!!

כנראה רק לרכב שיש לו טסט אפשר לראות 

פורסם

״במשומשת״ אפשר לראות נתונים גם על רכבים ללא טסט, לעומת זאת רכבים שירדו סופית מהכביש במשרד הרישוי אינם מופיעים במאגר יותר ואין עליהם נתונים באתר משומשת.

אין כמו קמארו עצבנית

• חודשיים מאוחר יותר...
  • אחראי פורום
פורסם

לא יודע איך הבנת את זה משם, אין שום הוכחה לקיימות הרכב.

• אהבתי 1

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
בתאריך 30.5.2022 בשעה 19:37, SlowRide כתב:

מופיעים גם רכבים ישנים יותר. הרכב שלי מופיע בקישור הזה.

מניח שאם רכב לא מופיע שם כנראה שירד מהכביש.

באמת מוזר, הרכב הראשון שלי - כרמל 12 שנת 1967 מופיע עדיין המאגר הממשלתי. קשה לי מאד להניח שהרכב עדייין "על הכביש"

image.thumb.png.38250512a4493801c8294c19fb421a84.png

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בכותרת כתוב "מספרי רכב לא פעילים" אז זה הגיוני.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כפי שאני מבין לא פעילים אלה כלי רכב שלא הורדו מסודר מהכביש . אני למשל לא מוצא את האופל אסקונה 84 שהייתה לנו (של אבי ואחרכך אצלי) 4643384 וגם לא את הוולוו 244 שנת 1975.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

ככל הנראה לא הורדה מהכביש באופן מסודר. יתכן אפילו שהרכב נמצא אצל הבעלים הרשום האחרון או פשוט נטוש.

• תוכן חדש...