Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום היה יום אביך במיוחד נסעתי ברחוב יפו בירושלים ישנו רמזור שמיועד רק להולכי רגל שיוכלו לעבור. (לא צומת עם רכבים) אני הגעתי עם האופנים ותוך כדי נסיעה כשראיתי שהולכי הרגל כבר עברו ואף אדם לא עומד במדרכה המשכתי בנסיעה. מאחורי עמד שוטר על המדרכה שעמד ותיעד את העברה....  פינק אותי בדוח אני טמרתי שהיה אובך ובכלל היה ירוק... הוא כתב בדוח דברי הנהג היה ירוקק.

בקיצור מה אתם אומרים יש תקווה?

• מבאס 1
  • רעיון טוב! 1
  • תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

במילה אחת אין. בכמה מילים, זה נופל ממש קשה לעכל את ההנמקה, תכיר  בביצוע עבירה-קבל  את זה כש"ל או תזכורת וזהו.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם (נערך)

אתה מודה באחת העבירות החמורות שבספר. למזלך זה נגמר בקנס ונקודות ולא בדריסה של הולך רגל. לך לברך ברכת הגומל. בדרך עבור בדואר ושלם, כי בלי הוכחה שעברת בירוק (מצלמת דרך, מצלמת אבטחה או עד מהימן שכנראה לא תוכל להביא), גורלך נחרץ.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

על איזה סעיף העבירה? 

להזכירכם, המדובר על רמזור להולכי רגל

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

מה שאני מבין הוא שפות"ש רכב בכביש.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

רמזור להולכי רגל ב"כ הכוונה לרמזור צהוב מההב. כאן טען פות"ש שהסבר שנתן לשוטר היה שחצה את המעבר שהיה ירוק. אם כך העבירה לא שונה מחצייה באדום. לא ברור מחייב הבהרות מפות"ש

פורסם (נערך)

אאל"ט רמזור אדום משמעותו אחת, בלי קשר למיקומו-תמיד איסור, כל עוד הוא דולק . מניח שמדובר בשביל אופניים בו הציבו  רמזור בנקודה  מסוימת מסיבה בטיחותית, אולי שדה ראייה שמוגבל המונע זיהוי ילדים רצים בזמן וכו.  רמזור לא מציבים ללא הצדקה בדוקה כי מדובר בהתקן לא זול. לא רואה סיבה להתייחס לעבירת חצייה שונה בין אם  בוצעה על שביל או כביש, לטעמי אותו דין.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם

לא מצאתי בחנ"א סעיף המקושר לתמרור 727. חוץ מזה, לפחות ממה שאני מכיר, רמזורי האופניים מקבילים לרמזורי הולכי רגל .

פורסם (נערך)

אולי רמזור רכבים רגיל, רק שלא בצומת, אלא לאפשר חצית הולכי רגל בלבד.

בכל מקרה, צריך לקרוא את הדו"ח כדי להבין מה קורה.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם

זה מה שאני שיערתי.

נמתין שפות"ש ישמע לעצתך ויעלה את הדו"ח.

פורסם

א כול יש תיקווה יהיה לך עוד טוב 

ב יכול לבקש משפט להסביר שהיה אובך ולהוסיף שאתה במצב חלש בחיים ושיתחשבו בך.אני בטוח שיקלו את העונש.לפעמים ליפני השופט יש מישו שאתה עושה איתו הסדר למשל בימקום 1500. 750 שח

ג עורך דין בכמה אלפים יכול לבטל נקודות אם חשוב לך הנקודות

פורסם
לפני 6 שעות, sperial כתב:

מה שאני מבין הוא שפות"ש רכב בכביש.

הוא לא רק עבר באדום, אלא מבחינת החוק בכלל אסור לרכב במעבר חציה להולכי רגל -- צריך לרדת מהאופניים ולהוליך אותם. אני מופתע שאוכפים, אבל שמח.

• תוכן חדש...