Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש מקרר 4 דלתות חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים,

בעקבות מעבר דירה, אנחנו מחפשים לקנות מקרר 4 דלתות חדש.

קיבלנו מקרובי משפחה המלצה על מקרר סמסונג (RF60J9000SL), אבל כשנכנסתי לאינטרנט לבחון אותו, נחרדתי למראה הביקורות שמתארות התקלקלות מהירה, נזילות, מגירות קופאות, תקלות שלא נפתרות, תביעות ייצוגיות, ושאר זוועות. וזה לא ייחודי לדגם הספציפי הזה, אלא למקררים דומים רבים של סמסונג.

אין לי חשק לשחק רולטה עם מוצר כ"כ יקר, אז אשמח להמלצה על מקרר עם מוניטין יותר טוב. אולי יש מקררי סמסונג שחפים מתקלות נשנות כאלה שמומלץ לבחון? גם ראיתי שהוזכר כאן בפורום שיש כיום יצרנים כביכול עם שם שפשוט שמים את הלוגו שלהם על דרעק סיני, כמו שמרבות לעשות חברות המזגנים בארץ, דבר שהייתי מעדיף להימנע ממנו, אלא אם במקרה מדובר על מוצר בעל איכות שמתעלה על היוחסין המפוקפק.

מעבר למוזכר, חשיבות עליונה מבחינתי היא אחידות בקירור. המקרר הנוכחי שלנו (סמסונג 2 דלתות) אמנם מתפקד עדיין כמו חדש כעבור 9 שנים, אבל בעיה שהייתה קיימת בו מהיום הראשון היא פער טמפרטורה מאוד גדול בין חלקו האחורי לקדמי, שמחמיר ככל שהמקרר מתמלא, ואני לא רוצה מקרר שיודע לקרר בצורה אחידה רק כשהוא חצי ריק, כי אצלנו זה כמעט אף פעם לא קורה.

עוד תלונה יותר קטנה לגביו היא שהוא מסוגל לרדת ל-4 מעלות רק כששמים את הקירור על מקסימום, שלא נראה לי כ"כ סביר.

מבחינת נפח, אנחנו מכוונים לאזור ה-650+ ליטר. ראיתי שרוב מקררי ה-4 דלתות בסדר גודל הזה נעים סביב ה-91 ס"מ רוחב, וזה בסדר.

התקציב גמיש. מצד אחד לא מחפשים להתפזר על משהו סופר יוקרתי, אבל מצד שני לא רוצים להתפשר על איכות סבירה.

אודה לעזרתכם.

Volkswagen Golf 1.4T Trendline 2013

פורסם

הי,

די מרוצה ממקררי שארפ ממשפחת 4 הדלתות (מספר רב של דגמים בעלי מבנה דומה וכמה תכונות שונות).

לדוגמא

https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=979610 דגם עם דירוג אנרגטי A ונפח נטו 615 ליטר בלבד, אך עם סידור די יעיל במחיר סביר.

חסרונות: פלסטיקה די עדינה/שבירה, חיפוי קדמי רגיש ללחיצות/מכות ומראה ׳לא יוקרתי׳.

לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

פורסם
לפני כשעה, waterman כתב:

הי,

די מרוצה ממקררי שארפ ממשפחת 4 הדלתות (מספר רב של דגמים בעלי מבנה דומה וכמה תכונות שונות).

לדוגמא

https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=979610 דגם עם דירוג אנרגטי A ונפח נטו 615 ליטר בלבד, אך עם סידור די יעיל במחיר סביר.

חסרונות: פלסטיקה די עדינה/שבירה, חיפוי קדמי רגיש ללחיצות/מכות ומראה ׳לא יוקרתי׳.

מתפרץ ומתעלק:

רכשתי אחד כזה לפני כחודש.

זה רק אני או שהרעש שהוא מייצר לא סביר?

על הרעשים של המדחס אני עוד מוותר, אבל הוא לפעמים הוא רעשים שמרגישים כמו קדיחה. אולי אקליט מחר ואשתף.

פרט לזה - דיי מרוצים מהמקרר, לא יודע להגיד לגבי הקירור בחלק האחורי וקדמי - כי המקרר משרת משפחה קטנה (זוג +ילדה) שלא מצליחה למלא אותו ברמה הזו באמת.

פורסם
לפני 1 דקה, yaniv572 כתב:

הוא לפעמים הוא רעשים שמרגישים כמו קדיחה

יש מצב שיש לך צנצנות או משהו דומה שעומדות אחת ליד השנייה? קורה שמהרטט של המקרר (לאו דווקא שלך) דברים בתוך המקרר רוטטים אחד כנגד השני או אפילו כנגד המקרר עצמו, וזה יכול ליצור רעשים מאוד חזקים.

פורסם

אני לא אוהב מקררים עם יותר מדי חלוקה לאיזורים. במיוחד אם המקרר מלא לרוב - זה מבזבז ה מ ו ן מקום במקרר (הכי גרוע בערך זה Side by side מלא).

רוב הבעיות קירור נובעות מזה שהמקררים ברמות המחיר עד הביניים מבוססים על מערכת קירור אחת. מקררים מתקדמים יותר מבוססים על 2 נפרדות למקרר ולמקפיא. זה משפר מאוד את המצב (אבל מקפיץ מאוד את המחיר).

עכשיו כשאנחנו מחליפים (בגלל בעיות דומות) - אנחנו עוברים לFrench doors למעלה ומקפיא למטה , 2 מערכות קירור (על אמת - 2 קומפרסורים) וסוגרים את הפינה.

אני מפחד לחשוב אפילו כמה זה היה עולה בארץ.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לפני כשעה, Liviur כתב:

רוב הבעיות קירור נובעות מזה שהמקררים ברמות המחיר עד הביניים מבוססים על מערכת קירור אחת. מקררים מתקדמים יותר מבוססים על 2 נפרדות למקרר ולמקפיא. זה משפר מאוד את המצב (אבל מקפיץ מאוד את המחיר).

עכשיו כשאנחנו מחליפים (בגלל בעיות דומות) - אנחנו עוברים לFrench doors למעלה ומקפיא למטה , 2 מערכות קירור (על אמת - 2 קומפרסורים) וסוגרים את הפינה.

אני מפחד לחשוב אפילו כמה זה היה עולה בארץ.

מכיר את הבעיה.

מחיפושים שעשיתי לפני כמה שנים, לא היו בכלל בארץ מקררים לשימוש פרטי עם שני מעבים, גם לא ברמות מחירים גבוהות. זה פיצ'ר שהיה זמין פה רק במקררים מסחריים.

עכשיו אני רואה שמקררים מרובי מעבים כן קיימים, אבל במחירים... לא סבירים, בוא נאמר.

לנושא השרשור, אני חושב שמצאתי מקרר שעונה על הדרישות שלי. אם למישהו יצא להתנסות, אשמח לפידבק.

• רעיון טוב! 1

פורסם

כשחיפשתי מקרר, לפני 7-8 שנים, המקררים האלה עלו כמו רכב מיני (טוב, שניים במחיר אלטו) ונראו כמו חדרי קירור. 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קניתי מקפיא תחתון. עלה כפול ממקרר ממוצע אבל המחיר לא היה כזה פראי. בהחלט עשה את שלו וממשיך לעבוד. 

אבל יש כאלה שלא היו מרוצים מהאמינות לפי הביקורות. 

פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, Trilandian כתב:

מחיפושים שעשיתי לפני כמה שנים, לא היו בכלל בארץ מקררים לשימוש פרטי עם שני מעבים, גם לא ברמות מחירים גבוהות. זה פיצ'ר שהיה זמין פה רק במקררים מסחריים.

צודק לפני כמה שנים לא היו מעבר לאולי sub zero שהיו יצרן יוקרה והם היו גבוהים מהסטנדרט ב12״ 

עכשיו התחילו להיות בדגמים גבוהים (מבחינת סידרה, גובה סטנדרטי) של היצרניות.

הזמנתי תרמודור אבל היה גם בדגמים גבוהים של בוש לזכרוני ונפסלו על סמך החןמרים

במחירים יותר סבירים יש גם מדחס אחד ושני מעבים.

אצלינו זה אפילו מוסיף לערך של הבית (כי מקובל למכור עם מכשירי חשמל גדולים - מדיח , מקרר , תנור , מכונת כביסה ומיבש)

עריכה אחרונה על ידי Liviur

Then dying is forgetting

פורסם
לפני שעה, Nemesis כתב:

מה שמרגיז ברוב המקררים לטעמי הם חלקי פלסטיק שבריריים שעולה הון להחליפם.

זה הדבר הראשון שהייתי מסתכל עליו במקרר.

אותה בעיה שהרגיזה את אשתי - ואותה בעיה כמו עניין ה2 מדחסים.

לצערי - הכל פלסטיק חרא (עם קצת זכוכית באמצע) - עד שאתה עולה לדגמים הגבוהים - וגם אז חלק מהדברים עדיין פלסטיק אבל משמעותית פחות.

גם מה שאני קניתי - מבחינת אשתי זו פשרה מוחלטת - אבל החלטתי שאני לא מוציא סכום מעל לכפול (10 אלף דולר פה) + שינויים במטבח (בשביל הגובה השונה) בשביל מקרר שיש בו 0 פלסטיק.

Then dying is forgetting

פורסם

לי יש היטאצי שקניתי ב י.שלום  לפני שנה וחצי. 

נתונים כמו שרשמת, סהכ מרוצים,ההורים גם קנו עכשיו. סדר גודל של 6 וקצת

יש לו מגירת וואקום די שימושית, שומר מצויין על פסטרמות ודברים שנהרסים מהר פתיחה.

אחת לחודש עושה רעש חריג לכמה דק כאילו המאוורר הפנימי שלו נוגע במשהו.

והבנתי שארפ משתמשים במדחס של היטאצי, מישהו כאן התלונן על רעש 

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

• תוכן חדש...